Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Raspuns pt Jadi:brinza dietetica,salata de rosii si iaurt fara grasimi Sau preferi pestele ?

Ghinetz , cu siguranta am sfaturi pt iesence si o sa le scriu aici , dar am 3 iezi pe linga mine (momentan sunt doar 2 care imi stau in brate ) si am si foarte multe lucruri (a se intelege drumuri) pe care trebuie sa le fac . De ex, tocmai am fost anuntata de Mihnea ca "Plinge coca" .Am fugit ...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Ma duc sa basculez portia de lapte cu cereale, citesc noutatile si revin.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bine ca nu ati scris mult in weekend. Eu am fost la nunta la Rosiori, ne-am intors ieri. Am tzopait pe sirbe si hore de parca nu eram gravida; bb insa nu a protestat.

Oana, Vio, Anto, sper sa va simtiti mai bine saptamina asta.
Monica, cum a fost la nunta?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gabi asta am si mancat, doar ca nu era branza dietetica si am adaugat si niste biscuiti la iaurt ca nu aveam cereale! Cum e cu 3 odata? Tudu mai este gelos?

Mai stau un pic si ma apuc de cirese!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

neata' si de la noi!!
venim si noi cu drag la o [imi place cafeaua]!

sorina 33+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Saluti!

Lia, Jadi, Simo, Ghinetz la mine in camera am terminat cu santierul demult, doar ca socrela s-a gandit ca ar fi bine sa-si schimbe faianta in bucatarie (bucataria fiind chiar langa camera mea si acum are iesire in balcon) si tot santier e Am mai stat la cumatra mea si mi-am incantat privirile cu finutul nostru care acum e un smecheroi si jumatate la un an si 4 luni (ar trebui sa-l vedeti cum joaca fotbal, e stangaci, adica da sut cu stangul, si e un fel de superboy ca muta deja mobila din loc ).
In rest sunt ok. Nu prea am avut contractii, decat asa, ca sa-mi amintesc cum sunt.
Ieri am fost arhitect-sef, spre linistea sotului, adica dadeam indicatii apropo de mutat/introdus mobila prin camera. Acum mai ramane sa introduc patutul bebelinei Tot ieri au botezat cumatrii mei, deci am inceput seria de distractii Au o finuta superba si taaare cumintica, a dormit mai tot timpul acolo in sala cu noi (nu se fuma in sala, politica localului). Si eu cu burtoiul am cam fost in centrul atentiei Nu am indraznit sa dansez, pt ca am avut niste contractii chiar inainte de a pleca spre local, una m-a tinut cam vreo 2 minute de nici n-am zis ca nu ma duc la spital, dar cu gynipral s-a rezolvat

Andutzy pt scumpelul tau!

Simo felicitari pt reusita sotului

Ghinetz da' buturugile de la Tufli iti plac ? Si nu e rea cu referatul despre dulciuri in sarcina, te putem ajuta si noi

Acu ma duc, mai e ceva praf de sters, si mai am 2 capitole si jumatate de recuperat.

Va pupacesc pe toate si sa aveti o zi buna

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna dimineta fetelor,

Felicitai celor care au schimbat prefixul. A inceput numaratoarea inversa si cu ea preocuparile despre nastere. Incerc sa nu ma gandesc prea mult ca mi-e frica sa nu ma razgandesc si sa o tin pe Catarina in burtica pana la 18 ani.
Nu am deloc pofta de mancare, daca nu as fi gravida cred ca as supravietui cu aer si apa saptamanile astea dar ma fortez sa mananc. Am arsuri teribile seara. Sotul e plecat in Potugalia 2 saptamani.
Va invit pe la mine cand aveti timp.
Pupici multi mari pe burtici si aveti o zi buna

stefania sapt.31& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor. Vad ca sunteti bine si ma bucur. Nu mai avem rabdare si abia asteptam sa tinem bebeii nostri in brate. Eu cel putin abia astept, dar ma rog sa stea pana la termen. Este mai bine asa. Bine cand sunt si in 38 saptamani are si sora mea nunta si as vrea sa fiu si eu prezenta.
In rest suntem bine, doar ca din pacate nu mai pot merge si ma dor rau picioarele si mijlocul.
Sambata cel putin am tras o spaima, ca am crezut ca o sa nasc. M-au luat niste dureri groaznice de burta, mijloc si picioare. Am luat 2 No-spa si tot nu-mi trecea. M-am dus la baie si cand m-am sters am avut o scurgere foarte abundenta si gelatinoasa, incat am zis ca era dopul. Am reusit intr-un tarziu sa adorm si dimineata m-am trezit mai bine. Sper sa nu mai am asemenea incidente.
Suntem in saptamana 33 si mai stau pana pe 15 la munca, dupa care insfarsit stau si eu acasa. Vroiam sa stau de la 1 iulie, dar nu mai pot, deja imi este foarte greu, asa incat mai vin 2 saptamani, ca sa pot in ordine lucrurile pe aici si gata stau acasa.
Pupici.

Diana 32+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

brazuca cand vad piersicile la magazin asi mancat toata ladita, dar dupa ce le cumpar nu mai imi plac. dar asi manc cirese tot timpul.
nu mai pot sa mananc portocale sau banane.

jadi esti o fericita caci eu cumpar ciresele cu 7 lei si sotul a zis ca o sa dam faliment in ritmul asta. saracul nici nu mai mananca. mi le lasa toate mie. si eu tocmai le-am terminat pe cele de ieri.

lia sper ca ai dat comanda si pt noi ca doar estio fata buna, nu ne faci doar pofta .

ioana eu am fost cu putina vreme in urma la o zi de nastere si asa asi fi dansat, dar dupa un pas in doi a fost nevoie de no spa. dar am reusit si eu sa rezist la 2 bluzuri. imi place tare sa dansez, dar recuperez dupa ce vine bb.

stefania cred ca mai bine vi tu la noi caci suntem prea multe si nu cred ca ai unde sa ne cazezi pe toate .

aseara am iesit si eu din casa. am mers la nasi la un gratar si mi-a fost asa de bine.
azi am reusit sa sterg putin praful. cred ca o sa fac si ceva mancare mai tarziu. acum imi fac ordine printre harti.
sa aveti o zi frumoasa. va pup

29+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput