Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

'Na seara,

Si eu ma intrebam daca sunt vesti de la Irinusha si Valen

Multumesc de laude fetelor, cred ca mi s-au urcat la cap ca de vreo 3 zile imi vine sa-mi iau campii. Sper sa mai rezist 2 sapt pana-mi scoate cerclajul dar adevarul e ca m-am saturat, mereu ma doare ceva, ori de la contractii, ori am arsuri, ori ma dor picioarele, oasele, ligamentele sau diferite combinatii din cele enumerate mai sus.

A venit potolul asa ca va las si va urez o seara placuta,

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu vreau sa fac pofta la burtici, dar trebuie sa raportez ca eu tot week-end-ul am facut o cura de piersici. Sunt fructele mele preferate si nu imi mai vine sa mananc nimik altceva! mananc in prostie chiar daca nu au chiar gustul ala de piersici adevarate...nu ma pot abtine. Sunt moartea mea de cand ma stiu si abia asteptam sa vina momentul lor.
Oare o fi ok pt bebe sa mananc atatea??Ca doar legata sa ma tii ca sa ma opresc. cate am atatea mananc...nu ma opresc pana nu le termin.

32+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

nma, sper sa avem toate bebelushi sanatosi si voinicuti. Iar daca domnita mea o fi sau nu pletoasa, mai vedem noi!
Oana, ca tot ai deschis capitolul dulciuri, am si dat comanda la mama de niste strudele cu mere. O iau asa, cu ceva mai "soft", ca eu n-am prea fost amatoare de dulce sarcina asta.
Sorina, pentru cele 33 de saptamani. Cred ca de-abia astepti un pic de odihna!
Brazuca, pai daca nici piersici nu mai putem manca linistite... Eu zic sa te bucuri de ele si sa nu-ti faci probleme. Sunt fructe? Da. Au o gramada de vitamine etc.? Da! Pai asta e! Or fi ele cam dulci si parca tu fusesesi suspectata de diabet gestational. (Daca spun prostii, corecteaza-ma!) Eu nu mai reusesc sa mananc fructe. Ma straduiesc, dar nu intra efectiv, am aruncat si cirese, si capsune, ca stateau in casa pana se stricau. Abia am reusit azi sa mananc o banana impreuna cu fina mea, ca doar nu era sa refuz copila?! In schimb rumeg la salate de nu ma pot controla! Salivez si in timp ce tastez cu gandul la o salata bogata, cu de toate!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hehe, asa cadou mai zic si eu dar ma gandesc daca saraca Gabi nu se gandeste cu durere in suflet sa nu semene fata ei cu mine .

Eu comanda de praji am facut-o la sot, l-am sunat i-am zis ce vreau dar dupa ce vb Nico de cirese imi parea rau ca nu mai puteam sa comand si cirese in aceeasi zi. Noroc cu mama2 ca a vrut pana la Saftica si s-au intors cu 6 kile de cirese, am ce manca 2 zile!

Anto, 2 saptamani si poti sa faci ce vrei dar eu zic ca ajungi la 39 ca la Victor, naste si pisica inaintea ta .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

liadorian, am fost suspecta de diabet gestational numai pt ca neuronu meu a confundat glicemia cu colesterolul. Si dr s-a luat dupa ce am zis eu pana sa ma duc cu analizele si sa vedem ca am o glicemie suuuuuper.

32+ Denisa Maria

Mergi la inceput

Ce imi place mie la piersicile astea este ca imi rezolva problema constipatiei, mai ales acum ca iau si supliment de fier. Am scapat de orice griji .

32+ Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna dimi,fetele !!!
Noi ne-am trezit deja,facem noi cafelutza azi si va invitam la noi.
Cam departe,dar suntem aproape datorita DC.
ABia astept sa facem si noi saptamana asta,vineri 32 saptamani.

DEja dunt in febra curateniei,arunc ce nu-mi trebe,fac in ordine in dulapuri,la jucariile lui Kenta,ma misk ca o furnikutza.
As vrea io furnikutza,parka as fi o balenaaaaaa

O zi fainaaaaaaaaaa

Samurai-lady 31 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata va spunem si noi , harnicute la scris ati fost in week .

Samurai-lady - bunaaaa cafeaua japonezaaaa , numai bine imi prinde la .

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata! O saptamana frumoasa tuturor!
Mama samurailor, Otilia, ! Mi-am pregatit agenda pentru urmatoarele zile: dozare de anticorpi antiRh, analize de rutina, eco, programare la cosmetica (aici mai vedem, tare mi-e dor de-un epilat cu ceara, dar decat sa-mi provoc cine stie ce contractii...), sambata - programare la gine. Uite ca am si eu o saptamana in care n-o sa fie timp de plictiseala.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, ma inscriu si eu la o cafea!
Azi stau acasa, uraaaaaaa!
O saptamana buna la toata lumea si ne auzim pe aici!

peseu: eu ce mananc?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput