Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Si ideea ca atunci "o sa stii" ce si cum (asa-mi spune mie toata lumea, sa nu-mi fac nici o grija ca in clipa aceea o sa le stiu pe toate!) nu ma prea incalzeste... Daca le-as sti pe toate, vorba Lunei, as naste acasa linistita, ce sa mai dau bani pe taxi, mai stric siesta vreunui medic pe acolo. Mai ales in iulie, pe caldurile alea...

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

lia mai bine sa-i strici siesta medicului. eu am stat acasa s-a nu o trezesc pe dna dr si pe masa de operatie ghici cine era certat?

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by liadorian
(asa-mi spune mie toata lumea, sa nu-mi fac nici o grija ca in clipa aceea o sa le stiu pe toate!) nu ma prea incalzeste...
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Inca una si termin cu plangaceala asta...Ma termina cu "nasc femeile de cand lumea...." SI CE DACA! NICI UNA DIN ELE NU AM FOST EUUUU!!!!

gata!

Si..voi ce mai ziceti?

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

ai dreptate simo.

eu vreau ceva bun si nu are cine sa imi cumpere. de dimineata a iesit sotul la cumparaturi, dar i-a spus copilul ca nu mai trebuie sa cumpere cirese si el s-a conformat. acum ei au iesit la plimbare si eu astept sa-mi aduca cirese. daca nici acum nu vin cu ele nu ii mai primesc in casa.
am gasit o sticla de cola si am inceput sa beau. cred ca de plictiseala. si asi manca mereu cate ceva. mai inainte am luat cerealele copilului. si sunt tare bune.

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

voi sta cat pot acasa, apoi voi merge la spital si imi vor spune dilatatia apoi cand eu decid ca nu mai pot suporta cer epidurala. Daca ajung acolo caci prima oara a fost perfect natural si n-am murit, n-am plans, n-am tipat.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Luna, e posibil tu sa ceri anestezia si ei sa nu o faca pt ca e prea tarziu, cunoastem cazuri, nu dam nume .

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

De abia azi am terminat de citit capitolul anterior. Si intre timp am mai luat o "pauza" de contractii, dureri, palpitatii, tremurat, tot tacamul .

Agri, ce mai faci, cum te simiti?
Imi dau seama ca ti-e f greu sa treci brusc de la activitate la repaus, eu stiam ca asa se va intampla si tot a fost naspa. Acum tot e bine ca nu s-a intamplat mai devreme, ca te-au descoperit la timp, inainte ca bb sa se nasca prematur si mai ales ca nu esti internata la spital, esti acasa unde ai familia in jurul tau. Cum tot nu ai de ales, incearca sa profiti de pauza asta, odihneste-te cat poti de mult, implica-te in organizarea activitatilor din casa si lasa de o parte lucrurile care ti se pareau f importante, dar de fapt acum nu sunt cum ar fi super-ordinea si mega-curatenia. E mare lucru ca mama ta te poate ajuta cu cea mica.
Deci mult curaj si rabdare, vorbeste mai mult cu noi si o sa treaca timpul repede, repede .

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Vad ca ati deschis un subiect care ma intereseaza tare si pe mine : nasterea vaginala contra nasterea prin cezariana. Mi-e frica de mor de ambele variante si am numai cosmaruri noaptea . Sper sa am o discutie cu gine si sa ma linisteasca el si sa imi prezinte realist pro si contra argumente de fiecare parte.

29+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto nu contenesti sa ma uimesti ...tu si celelalte "contractiste" ...Saracele de voi care stati la pat de nici nu mai sunteti sigure ca intre timp nu au schimbat astia stilul de mers, aveti cele mai potrivite cuvinte pentru noi restul.

Iar eu ma plang ca idioata ca aseara nu mi-a placut din ce parte a rasarit luna!

Cate o pentru voi toate curajoasele!

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

nma, valen, lia - multumesc mult pentru incurajari.
Azi m-am simtit mai bine. Nu m-a mai durut burtica, adica nu s-a mai facut tare, dar bb a mai facut niste tumbe de alea de m-a lasat fara respiratie.
Maine ii trimit pe toti ai mei la iarba verde si stau toata ziua in pat. Sa imi revin.

Am schimbat si noi saptamana. Avem deja 32. Miercuri merg la gine a mea, sa ma mai linisteasca, ca e asa calda si buna. Mie tot mi-e frica ca o sa fie plecata cand nasc eu, dar poate-poate!

Stiti ceva, pe mine acum m-au apucat poftele. Sa te fereasca sa imi fie pofta de ceva. Zilele trecute mi-a fost pofta de zacusca. Acum vreau ceva, nu stiu ce. Cred ca merg sa-mi pun un pahar de suc de rosii.

Simo, stai linistita si nu te mai stresa. Vorbeste cu doctorul tau, o sa stie el mai bine ce si cum. Si bineinteles ca tu vei naste in cel mai propriu mod cu putinta si experienta nimanui nu va mai conta, dar asta insemana ca vei avea cel mai scurt travaliu si cel mai frumos si snatos bb. Hai...o sa fie bine, cum altfel.

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Hai ca mi-am actualizat si semnatura.

Gabi, mai povesteste-ne, cum mai e in spital? L-ai imbracat in hainutele tale? cat se mai cotizeaza? Te asteptam la "nasterea in iasi" ca sa nu plictisim fetele de aici. Ai un baietel super frumos! Nici nu se putea altfel, din asa mamica si cu asa fratiori. Oare va fi tot blond, sau de data asta il va mosteni pe tata? Sanatos sa fei!!!Asta e cel mai important.

Oana 32+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

oana si eu imi trimit maine baietii la iarba verde asa ca poate ne tinem de urat pe net.

simo si pe mine ma uimesc "contractiste"-le. stau de asa mult timp in pat si tot ele ne incurajaza. eu cand sunt cu moralul la pamant ma gandesc la anto si lia. i-am spus si sotului ca trebuie sa ne consideram fericiti ca nu e mai rau si le-am dat exemplu. fetelor ca aveti grija de noi.

sunt atat de plictisita ca nici la somn nu imi vine sa merg. sotul e la un prieten la meci asa ca ma duc sa-mi culc copilul.

sa aveti o noapte frunoasa, fara cosnaruri despre nastere, fara contractii sau alte problemute. va pup

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput