*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Kay, iti tin pumnii sa fie totul ok, o sa fie bine o sa vezi intr-adevar faza cu Vladareanu o confirm si eu, din pacate de el depind foarte multe decizii pe care ar trebui sa le ia Tutunaru, de asta am si optat sa nasc la Euroclinic cu Hergelegiu, nu pt. ca n-as fi avut incredere in Tutu, ci pt. ca n-am vrut sa depind de altcineva, in caz ca Dne fereste ar fi fost bebe in pericol. Dar sunt sigura ca Vlada poate fi convins, nu cred ca poate fi chiar asa de optuz incat sa riste sanatatea Sosonicii voastre. Capul sus, mai ai putin si o vei tine in brate.

Si David al meu a luat foarte bine in greutate, 1050 g in 3 saptamani, l-am cantarit vineri. A avut probleme cu dermatita atopica si eritem de la caldura, dar i-am dat cu o cremuta si acum ne-a trecut. L-am scos sambata si duminica in Herastrau si a dormit foarte bine, se pare ca-i prieste de minune la aer curat. Prin iulie-august, dupa botez il duc o luna la casa de la munte, ca sunt satula de Bucurestiul asta poluat, de asta cred ca a si facut bubite.

Tot asa, ma innebuneste ca se lungeste f mult la san, eu nu ma indur sa-l dau la o parte, adoarme, iar daca il pun la somnik, se maraie si nu-i convine. Tot mai bine e la tzitzi Dar numai ca eu ma transform incet-incet intr-un zombie, si tati la fel...

Fetelor, voi cum le dati Vigantolul? noi ne chinuim sa ii punem 2 picaturi direct in gurita, cum ne-a invatat pediatra, dar trebuie sa il fortez mereu ca sa-i deschid falcutele, plus ca uneori am impresia ca nu il inghite si il scuipa. De obicei prind momentul cand plange si tine el gurita deschisa, dar mi se pare cam sadic...

Poohy, Pauly, sa va traiasca bebelinele dragalase, sa fie sanatoase!

mami de David Christian

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Timur, Lulu26 a nascut la Giulesti cu dr. Pelin.Cred ca e foarte ocupata cu mititica, dar sigur cand o sa citeasca din urma o sa iti raspunda la intrebari.

Sobi, pot sa utilizez nr tau de telefon pentru cand voi naste?Cum tu ai DPN mai spre sfarsitul lunii, ma gandesc ca nu vom ajunge amandoua la spital in acelasi timp...Mamicile sunt mai ocupate si nu as vrea sa deranjez...Spune-mi te rog daca e ok.

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

lavini, sigur ca poti folosi numarul meu! il gasesti pe adresa comuna de yahoo, daca nu-l gasesti ti-l trimit prin PM. E o mare placere pentru mine sa anunt astfel de vesti!!!

Andreea 36+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor, am niste nervi.... cand vreau sa ies afara incepe sa ploua. in fiecare zi e asa, dimineata super frumos si dupa masa vine ploaia.
as iesi si singura pana e tati la munca dar nu ma descurc cu caruciorul ala. E prea greu pentru mine, iar la 1.58m ai mei ce sa mai zic, arat si aiurea sa ma chinui sa ies cu el din bloc.

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!
KAY BAFTA!!! Oricum mi se pare inadmisibil ce se intampla! Adica trebuie sa te rogi pt viata copilului tau?? Doamne ajuta! Te asteptam cu vesti bune!
Amely eu ii pun Vigantolul in lingurita impreuna cu Bonnisan-ul care-i place foarte mult!

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

elteka, poohy(am vazut pozele,e o scumpa Manu, si tu atit de tinara...) si pauly felicitarile mele, sanatate multa sa aveti si bebei mincaciosi!

kay, imi pare rau ca ai greutati dar va fi bine pina la urma, sanatate multa si sa reusesti cit mai repede sa-l convingi sa te opereze!

andrada, sanatate multa, si eu am avut o infectie urita la ambii sini, ziceau ca poate e micoza, poate nu.....cert e ca am luat pastile cam 2 luni!e super ca s-a cicatrizat totul bine, se vor elimina si lohiile, imi pare rau ca iei injectii, refacere rapida!

liviana, ce mult ma bucur ptr fericirea ta! si noi vrem sa-i luam un cadou lui Dominic pe care sa i-l dea David cind venim de la spital!

majoretele la treaba ptr fetele care se pregatesc sa nasca!

de noi ce sa va zic, inca sint in pline despachetari de la mutat, am tot avut contractii dureroase, ceea ce le primul nu am avut deloc! si ploaia asta ma deprima.....parca as face o deprima inainte de nastere, cind de obicei se face dupa.....dar nu am de ce sa ma pling ma simt mult mai bine decit la prima sarcina, mai usoara(am pus mai putine kg), in sfirsit am terminat si eu cu spalatul,calcatul si pregatitul hainelor, ptr bebe si mine, am luat cam tot ce era de cumparat, mai ezit daca sa iau sau nu suzeta, alaptindu-l nu voi avea nevoie, dar cind stie.......sa fie acolo....in rest sintem bine, in concediu de 1 saptamina, m-am si odihnit dar m-am si obosit cu mutatul asta.....bine ca vin ai mei, nu i=am vazut de 3 ani.....

numa bine la toata lumea

Flavia 38+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Amely, eu ii dau direct in gurita Vigantolul!Si avem
3 picaturi, nu 2!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Sobi, multumesc frumos, am gasit nr. tau pe mail-ul comun.

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

MOKO,PETIT_ANGE ms mult pt PM
KAY bafta multa maine.O sa vezi ca totul va fi bine si o vei tine pe Sosonica in brate.Suntem toate alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kay multa bafta! Ma bucur ca esti mai optimista!
Ella l-am mai admirat o data pe baietel! E simapatic!
Alyna 24 la tine nasterea s-a declansat natural? Stiu ca in prejma nasterii erai nelinistita caci colul era lung, rigid...
Chris am vazut pozele de la gratar! Parca nici nu esti mamica, arati foarte bine! Eu vad prin oras niste bebei minusculi si ditamai mamele...

Alina-Mirela 37+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput