*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mai mamicilor, oi ce mai mancati de slabiti?Eu am plecat in sarcina de la 49, am ajuns la spital cu 68;am ajuns acasa cu 62 si acum am 56.Cam oscilez de fapt intre 55-57.Ce sa fac?Putem face exercitii daca alaptam?Abdomene....ceva....??????

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Mai mamicilor, oi ce mai mancati de slabiti?Eu am plecat in sarcina de la 49, am ajuns la spital cu 68;am ajuns acasa cu 62 si acum am 56.Cam oscilez de fapt intre 55-57.Ce sa fac?Putem face exercitii daca alaptam?Abdomene....ceva....??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

alyna24,

ti-am dat nr pe pm; in pp ies in fiecare zi in parc cu bebe, deci ne putem vedea, abia astept...

azi am fost cu bebe la dr. sa vedem cum stam si avem 4,47 kg, adica am luat 470 grame in 8 zile.
Pun poze facute ieri in semnatura, cu David cel falcos.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ne-am intors is noi de la tutu ! cu vesti proaste, dar pline de speranta. sosnica n-a mai crescut de 2 sapt, adica de la ultima eco. are 2700gr, dezvoltata cu 2 sapt in urma... a zis ca vb cu vlada maine dimineata sa ma opereze si sa stau cumintica pana atunci. are bcf bune, contractii foarte mici, tensiunea mea e 160/100... m-a incurajkat spunandu-mi ca a mai avut cazuri care din cauza lui vladareanu au pierdut copilul, pt ca nu a dat voie sa-l scoata... eu sper din tot sufletul sa-mi aprobe maine si sa ma opereze tot maine pt ca nu ii mai e benefic statul in burtica. aveam ir-uri o,6 pe dreapta si pe stanga a gasit artera dupa 5 min si e aproape obturata, o,75. deci cum sa se hraneasca daca ei ii ajunge din 200% sange doar 55%? e normal... mi-e frica sa nu aiba complicatii dupa, sa nu pateasca doamne-fereste ceva... acum astept sa se gfaca maine dimineata ora 10 sa-l sun pe tutu.
am vb tot cu el, e foarte ok. mi-a explicat tot ce i-am reprosat si l-am luat la bani marunti ! am descoperit ca nu are nici o vina, de vina e sistemul si vladareanu. si nu m-a fascut din vorbe, chiar asa e. ah, si mi-a mai zis ca daca nu reuseste maine sa incep cui telefoane si presiuni la vlada ca sa nu riscam viata Sosonicii... e foarte grav, dar am mare incredere in el ! va pup si ma duc sa dorm langa Alex !

36+6

oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Kay, iti tinem pumnii sa ai noroc maine sa o tii in brate pe bebelusa.O sa fie totul bine pana la urma, DD o sa aiba grija de ea.

Addinel, daca nu nasc saptamana asta, luni ma internez pt inducere.Dr. e de garda, io voi avea aproape 39 sapt incheiate, asa ca o sa incercam sa nastem.Sper sa fie ok, ca acu m-a luat frica.

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Kay, vestea nu e tocmai roz dar....avem incredere ca maine se va rezolva totul pt voi doua!Trebuie!Sunt alaturi de tine!Bafta multa maine si sa primesti vesti bune!

Ella, ti-am scris pe pm.Pupy!Ce Davidei grauni avem!Al meu avea sambata 4250.A luat 300 gr in 7 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

ella 74 ,mi se pare super cum creste bebe tau...Eu stiu ca normal e sa puna 500 gr in 2 sapt.Bravo voua!Sa cresteti frumos si sa va iubiti toti la fel de mult!kay,draga mea...ce sa ma fac eu cu tine ,ca mie tensiunea asta mi se parwe foarte mare...Poate ai gresit alegandu-ti doctori asa laudati si totusi...asa insensibili...Cat am fost in spital...am vazut multe...nu vreau sa te intristez...suntem alaturi de voi si ne rugam pt voi ...sa-i fie bine Sosonicii si tie...Sunteti prietenele noastre speciale toate de pe acest forum...Ce sa facem saiti alungam teama?Daca acum cateva saptamani iti dedicam o poezie,acum iti dedic o melodie care sigur te va sensibiliza-Zece-Florin Chilian,ti-as trimite-o ,dar nu stiu cum...ma gandesc la sufletul tau si as vrea sa te pot alina cumva

http://profile.imageshack.us/user/szoloseb/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by lavini

Kay, iti tinem pumnii sa ai noroc maine sa o tii in brate pe bebelusa.O sa fie totul bine pana la urma, DD o sa aiba grija de ea.

Addinel, daca nu nasc saptamana asta, luni ma internez pt inducere.Dr. e de garda, io voi avea aproape 39 sapt incheiate, asa ca o sa incercam sa nastem.Sper sa fie ok, ca acu m-a luat frica.

Lavinia, 37+,

hey! de ce sa te ia frica? totul e ok... capul sus! eu ma mir doar ca raman ultima care nasc. dr. meu nu e de acord cu inducerea, atata vreme cat nu au trecut cele 40 de saptamani "regulamentare" si totul e in regula cu bebelul (adica suficient lichid si placenta in stare buna).

pupici

38+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

chris27,

stiu ca e normal sa ia mai putin in greutate dar David s-a nascut cu 3 kg si l-am adus acasa cu 2,7 si mi se parea asa mic si necajit, mi-era mila sa ma uit la el dezbracat, nu-i veneau nici hainele, a trebuit sa-i cer sora-mii sa-mi trimita masuri speciale de early baby ca sa pot sa-l imbrac, ca la noi n-am gasit haine asa de mici; acum, e si el in randul lumii, imbraca hainute pentru 3 luni deja.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

kay , sa ne tii la curent daca maine e ziua cea mare. ma bucur ca ai discutat cu tutu si ai revenit la sentimente mai bune fata de el, e important sa ai mare incredere in doctorul tau.

ella, ce bebe frumos si albinos! spune-mi te rog cand ai timp de unde ai luat / comandat bouncer-ul si daca esti multumita de el. m-am trezit si eu pe ultima suta ca mi-ar trebui asa ceva!

adinel, cum sa ramai ultima cand ai 38+, iar noi suntem mai multe cu 36 - 37? sunt convinsa ca o sa fim un grup de mamici care vor naste in ultimele 10 zile, si io mot printre ele.

carrie, lavini- si eu am bilete la stones, sper sa pot merge, daca nu... ma ofer baby-sitter pentru bebelusii vostri.

numai_eu - eu am luat din carrefour tampoane de sani de la nuk, parca 13 ron vreo 30 bucati.

Andreea 36+ Vladut
POZE

Mergi la inceput