Colectia de toamna iarna 2005(136)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

yuhu!!! ripley, felicitari!!! ce ma bucur!!! cum o s-o cheme?

legat de intalnire, vad ca iarasi s-a stabilit IOR-ul! in fine. eu muncesc, pe la 6 sper sa pot termina, probabil ca pe la 7 voi putea ajunge (sper).

vorbim.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mda, sa-i ia dracu pe toti.Oare unde ma credeam eu de aveam impresia ca rezolv problema intr-o saptamina???!!! Nici vorba .O sa dureze ani.Majoratul il apuca pe T cu testiculul in gura.Sau unde-o fi.Ce nervi am.Si acu au mai trecut totusi.Dua ce am stat ca prostii in fata cabinetului mai bine de o ora jumate...adica am ajuns pe la 9 fara un sfert, programul dr-lui incepind de la 8, pe la 10 si ceva iese o asistenta si zice : Domnu (auzi domnu) doctor nu vine azi.Sa intre pacientii in ordinea bonurilor,ca-i consult eu.Pai in mama ma-sii de treaba ,imi dau copilu pe mina unei nespalate? ca asa era.Si ne si tine acolo (erau vreo 20 de copii) ca pe niste vite in poiata.Ca imi vene sa le crap capul.Si stiti pina la cit ar dr program in spital? pina la 10.Adica de la 8 la 10.Si nici n-are cab privat,dr asta fiind cel mai bun din oras cica.

Si acu las nadufu.Dordia Stef al tau e bine cum zici ca se prezinta.Tebuie sa le simti pe amindoua la pipait.
Madu,Joy la T nu sint flotante.Unul e fix,acolo unde trebuie,iar unul e undeva pe canal sau mai sus,in abdomen.Foooaaaarte rar coboara ceva mai jos de pot sa-l simt in zona scrotului.Tratamentul hormonal ma sperie de groaza.
Joy am fost deja de 100 de ori la dr pt constipatie.I-am dat tot felul de dracovenii di degeaba.Acu am inceput vizite pe la alti medici pediatri din oras.Marti ma duc la unul.Dealtfel marti avem in program si putza si kk.
Ripley felicitari.Sa cresteti mari si frumoase.Toate 3.Din pacate ,la cit de rar intri p-aci,nici macar n-o sa-ti vezi felicitarile.
Joy pup Vladul pe la busituri.
Lavi si io am dat un car de bani pe incaltaminte,da m-am lecuit cind am vazut ca in 2 sapt nu mai seamana cu cele cumparate.Asa ca am trecut pe ieftinituri.
Ioana vezi ce bine e fara putze atirnatoare?

In alta ordine de idei, am trimis Tudorelu la mama ca azi ma destrabalez.Am rezervat o masa la o terasa si imi chem colegii la una mica. Mdaaa, e ziua-mi maine.Prilej de mare tensiune si suparare.Ca iaaar a mai trecut un an si batrinele mele oscioare se resimt din plin.Mama ce chef am de tzopait prin vreun club.Sa vad si io cum e ca n-am fost de exact 10 ani.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ripley felicitari!!! Sa dea Domnu sa fiti sanatosi cu totii si fericiti pe masura!

Leea draga, eu am o amica al carei baietel e cu o luna mai mic decat Daria, care l-a operat deja pe puiut acum o saptamana ! L-a operat, l-a indicatia medicului, la Grigore Alexandrescu in Bucuresti si e fff multumita!!

Of, Joy, -am Vladutzu' care a cazut din pat!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetelor , ce ziceti daca ne intanlim la 17,30 -18 , ca sa poata ajunge si xandra si alte fete care mai lucreaza (ca majoritatea au program pana la 17), se mai si racoreste...Eu pot ajunge indiferent de ora

Leea , petrecere frumoasa , du-te si destrabaleaza-te ca meriti si tu macar odata in an. Si i-ti urez de acum LA MULTI ANI!!! , sa fii sanatoasa , fericita si iubita, de la noi de ziua ta

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut la fete!!

Repede raspund doar Leei, ca sunt pe subiectul ei. Eu am fost cu Dragos la o clinica particulara din Iasi, la un prof. dr chirurg f bun, care mi-a spus in felul urmator: fara hormoni, operatie la 2 ani, e o interventie minora, care se face in aceeasi zi si iti da drumul acasa imediat. Daca vrei mai multe detalii despre aceasta problema da-mi PM.

Imi cer scuze ca nu raspund si la alte fete, dar nu am nici un pic de timp. Oricum va citesc la cafeaua de dimineata si sunt la curent cu toate noutatile.

Azi noapte am scapat si de ultimul canin!!! Asa ca are mama un copil cu gura plina de fasolici.

Si mai am o veste: tocmai ne-am luat casa la curte!!

Va pup pe toate!!

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Daysyy felicitari si pt dintzosi si pt casa la curte!!! Bravo...si eu as vrea dar...nu am cu ce!!!

Catutza eu zic ca....cel mai bine e sa lasam ora 17.00 iar cele care ajung mai tarziu...acolo ne gasesc. Merge una dintre noi si le ia de la intratrea in parc. Si eu termin programul la servici la ora 18.00 si...ma invoiesc ca sa pot ajunge si sa pot sa ma simt bine.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Leea ,naspa cu dr astia ,asa ziceam si eu ,sa-i ia dracu!!Las ca gasesti tu un dr bun ..
Si eu ma destrabalez in seara asta ,las copilu' la socrii ,de fapt asta-i programul vinerea ,ma relaxez ,ies cu prietenele...Ziua mea e duminica ,pe 10 dar atunci fac un chef mare la padure ,gratar cu mai multi prieteni si pe seara o terasa ceva
La multi ani de pe acum!!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetele, plec la spital cu vlad ca-i este rau. sa ne tineti pumnii

Joy 24+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ripley, felicitari pentru fetita. Sa fie sanatoasa!

Leea, LA MULTI ANI!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy iti tin pumnii sa nu fie nik grav.!

Leea, Madutza va zic de pe acuma "La multi ani" ca in weekwnd cinw stie pe unde voi bantui. Va poop, sa fiti sanatoase, iubite si fericite alaturi de cei dragi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput