Colectia de toamna iarna 2005(136)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, mersi de ajutor cu hainele, am scris si pe la subiectul de ajutor etc si m-a contactat o fata pe PM.

Hainele fetelor eu inca nu le dau ca cine stie ca idei imi mai vin peste cativa ani ; doar pe cele labartate, sau de calitate proasta sau sintetice, pe care, evident, le pun la ghena, mi-ar fi jena sa le dau.

Am fost azi la fabricuta si am dotat fetele cu sandale. Au cam putine modele dar eu nu mai am rabdare sa caut si nici timpul nu ma da afara din casa. Iar pretul a fost mai mult decat OK, 50 RON pt Nati si 60 pt Silvia.

Silvia avea o pereche de la Melania pe care am dat 100 RON dar li s-au rupt mai toate floricelele. Asa ca m-a apucat zgarcenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ziua buna.

ftelor, sunt treaza de la 05:30 cand ....A CAZUT VLAD DIN PAT. cum???
Laviiii, da da, pe la picioare. deci se poate. nu stiu altii cum dorm singuri in pat fara zabrele dar el nu serveste asa ceva.
in schimb a dormit destul de bine, de la 20:00 s-a mai trezit la 03:30 cand numai vroia in patut si l-am luat in patul mare. apoi ..nici eu numia stiu ca am dormit cu spatele la el din cauza coloanei si doar ce am auzit buf si tipete.
nu s-a lovit rau, mai mult s-a speriat. a mia dormit nitel la mine in brate si poi mi-a cerut prin sunete specifice laptele.

LEEA SI MADUTZA SI vlad are testiculele flotante, nu mi-a zis dr nimic ca ar fi in neregula.
dr de familie nici macar nu a vazut, asa ca...
dar daca stau si ma gandesc si eu...nicicodata nu i-am luat seama bine la coitze daca-s sus sau jos, dar parca mai mult sus sunt.
dar ma uit mai bine acu.

LEEA dar nici un dr nu ti-a zis nimic de constipatia lui T? uite eu l-am dres f bine la vlad cu kiwi, piersica, para, pruna zi de zi. dar cristi al meu a avut ( sau in ca are) megalocolon (parca asa-i zice) si probleme la greu din cauza asta. pana pe la pubertate.
ii facea soacramea tot felul de papa si nimic. si ii dadea zi de zi ciorba...e vax fata ca daca mananci ciorba ai scaun normal. eu nu mananc zi de zi si nu am probleme. ideea este sa fii bine hidratat. dar la vlad nici asta nu-i de baza ca lichide bea cam 1,5 litri/zi si tot nu l-a ajutat.

Joy 24+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Scurt fetelor dragi ca sunt pe fuga, dar am vrut sa va impartasesc fericirea mea: VOM AVEA SIGUR INCA O FETITA!!!! care la morfologica arata super bine din toate punctele de vedere... plutesc de bucurie ce-mai. Deci primesc si eu in lista un carucior roz?

Ripley 21+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Iu-huuuu! Ripley!!!!!
Join the club!
Si eu pluteam de fericire cand am venit de la morfo si era si OK si fetita. Am sunat pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

RIPLEY, sa traiasca fetita si sa va bucurati de 2 domnisoare cuminti si sanatoase!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Rripley.... sa fie sanatoasa si papacioasa micutza si sa va bucurati de printezele mult dorite!!! Cce ma bucur!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

In WE asta va fi un targ de gradinite in Bucuresti.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ripley , ce ma bucur ca veti mai avea inca o fetita!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ripley ,felicitari pentru fetita ,cred ca esti super fericita ,din cate stiu asta-ti doreai

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ripley sa va traiasca fetita!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput