Colectia de toamna iarna 2005(136)
Raspunsuri - Pagina 13
felicia74 spune:
cuscra, dar tu in ce zona bengoasa stai? Cam asa e, pe putin 100 4 camere.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
hello, natiune, de 5 ore nicio postare? Rusinica! Haideti, ziceti ce mai faceti, cate cucuie mai aveti...![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Hello, hello..remember us?
Am ajuns cu bine, dupa ce bineinteles ca am decolat cu o intarziere de 2 ore
, insa zborul a fost super ok, cazarea e SUPER, de altfel nici nu putea sa fie altfel, mancarea e in cantitati industriale, cred ca o sa ne intoarcem dubli ca si greutate
, cocktailuri la discretie...intr-un cuvant "imporceala" la greu![]()
Scuze ca n-am intrat cum am ajuns, insa am fost super obositi de pe drum, abia azi ne-am mai intrat in ritm...mai nasol e ca prietena noastra e acum in spital cu copilasul, a facut o enterocolita si tocmai au plecat la spital in Antalya..se pare ca ii vor interna
Miruna e foarte bine, nu e chip s-o scot din apa, alearga peste tot.
Fug ca ma da sotul afara sa-si citeasca mailul....pupicei si aveti grija de voi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
addya spune:
feli, avem fix 2 cucuie!!!! unul de ieri si unul de azi, da' mici si neinsemnate.
fetelor, am shi eu o rugaminte, cine a trecut de la patut la pat normal, cam care mai sunt scorurile si catre ce v-ati orientat voi? hai, help cu niste idei, ca sunt cotropita noapte de noapte de micul invadator.....
faza tare: azi noapte m-a cotropit dusmanul si l-am lasat in pat cu mine, aveam si geamul deschis si m-am gandit ca poate la el nu intra aer...in fine, pe la 5 si ceva fi-miu reuseste sa cada din pat...si nu s-a trezit!!!! s-a incolacit frumos pe covor si dormea fericit in continuare. Bine ca avea in brate mult iubita paturica si i-a amortizat aterizarea
pacat ca eram prea chiauna de somn sa-i fac o poza.
ne-am luat si noi bilete la hotel excelsior, la nisipurile de aur. a fost cineva? ceva impresii?
poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
catutza spune:
Buna!
Mada , ma bucur ca ne dai vesti bune si ca Miruniciul e bine. Sanatate copilasului prietenei tale
Joy , am vorbit cu sefa, CristinaH , a spus ca nu are timp de forum, are foarte multa treaba la munca si daca aveti ceva sa-i transmiteti cel mai bine e pe mail ca asa vede sigur
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bic spune:
Ina, Meems, bb_alinus stiu ca ati spus deja, dar am uitat. Voi le-ati cumparat bilet e avion separat copiilor? EU ma gindesc ca acum e ultima strigare cind mai mergem fara bilet si tare nu as lua si pentru Sma. Dar citind experientele altlor parinti pe zboruri mai scurte ma gindesc ca nu ar fi o idee buna sa NU ii iau bilet.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
meems spune:
Bic, eu NU i-am luat bilet Riannei. De-asta ne-am si hotarat sa mergem si anul asta in tara, ca putem zbura fara a fi nevoiti sa mai dam mii de dolari si pt. ea. De la anu' se schimba placa. Noi am fost in aprilie in Florida tot asa, fara bilet pt. Rianna, si a fost foarte ok. Speram sa fie la fel si zborul spre RO.
Am o intrebare pentru mamicile din tara care dau lapte din comert copiilor: ce lapte dati? Eu aici ii cumpar Riannei lapte organic si habar n-am ce as putea sa-i dau in tara. Recomandati ceva in mod deosebit? 
dordia2000 spune:
Felicia eu stauin zona Decebal chiar in spatele bulevardului (adica nu in blocurile de pe bd dar chiar in spatele lui. Aici se vand f.bine apartamentele. 4 camere aici sunt cam 180.000-200.000 asa ca...eu pe 2 camere cam 110.000-120.000 voi lua pe el. Iar 4 camere in zona mamei...(ozana-Salajan) e de la 80.000-100.000 deci...ma cam scot.
Meems eu ii dau Dorna rosu cu 3.5 % gfrasimi sai Milli sau ZUZU rosu.
Va poop ca ma duc la servici!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
meems spune:
Multumesc, Dordia! Probabil ca Zuzu sau Dorna ii voi da si eu. Sper sa nu o afecteze schimbarea.
ioana_77 spune:
neatza!
ce fac fetele, frumoasele si puii lor?
Ieri am tras chiulul; ne-am schimbat calculatorul si nu am avut acces la internet decat seara tarziu, cand io nu mai butonez, ca abia nimeresc drumul spre pat. Mi-e somn de innebunesc de doua zile, am cocluzionat ca e de la lipsa vitaminelor Materna, ca mi s-au treminat si nu am mai cumparat. Azi trebuie sa ma dotez, ca acusi ajunge Maria sa ma plimbe pe mine in carut:)
Noki, ce simpatica ai fost cu plecarea ta virtula in concediu. Ce sa mai zic de noi, care duminica viitoare ar trebui sa fim deja cazati la Nisipuri. Doamne ajuta sa nu se intample nimic si sa ajungem sanatosi.
Feli, cred si io ca i-a convenit lui nenea sa inchirieze apartamentul, iaca ce bani frumosi scoate pe el.
Ina, nu cred ca se merita sa te ingrijorezi vis-a-vis de apucaturile dobandite la cresa. Mai devreme sau mai tarziu tot va ajunge sub influenta unei colectivitati, iar eu cred ca un copil cu o baza solida de-acasa nu se schimba usor. Aceleasi ganduri si pt Bic.
Madau, balaceala placuta si vreme buna. Las ca dati voi kg jos acasa, profitati din plin de bunataturi.
Maria(29.11.2005) si Ioana
17+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07