~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)
Raspunsuri - Pagina 19
Ela76 spune:
pt toate fetele cochetele!!
N-am apucat sa va citesc din urma, dar m-am prins ca vorbiti de vacante, mmmm, ce frumos, nu va opriti!
La mine 'vacanta' mai are 2 saptamani si revenim in Bucuresti, partial cu bucurie (ca deh, fiecaruia ii e dor de casa lui), partial cu parere de rau pentru aerul, verdeata si atmosfera linistita de aici.
Alexandru a crescut, e mancacios si cumintel, dar noaptea se trezeste in continuare la 3 ore sa pape, asa ca nu va pot povesti cand a fost ultima oara cand am dormit 3 ore legate. Dar cum va spuneam, calmul de aici ma face sa nu simt oboseala.
Cristina e plina de nabadai si tare ne mai solicita, miorlaie mereu dupa mami, cand si cand dupa tati. Cred ca e forma ei de a-si manifesta putin gelozia - vrea ca mami sa fie numai si numai a ei. In plus, profita de bunici si se rasfata. Dar si pentru ea e grozav ca sta toata ziua pe afara, s-a bronzat si e un bulgare de energie. Miercuri pleaca la mare cu tati si cu bunicul, sper sa se descurce cu ea!
Va pup si sper sa va mai citesc, acum ca am pus mana pe un modem si un cont de dial-up.
Ela,
Cristina (21.04.2004) si
Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
codritu spune:
Fetelee, hai sa va scot in fata poate se indura cineva si iese de la naftalina.
Va pup.
si
LauraFlo spune:
Iubitelor, am intrat sa va pup pe toate in grup si pe rand....De maine sunt in concediu, plecam la mare si ne intoarcem pe 2 septembrie.
Sa va gasesc sanatoase si vesele si mai ales active !
LaviB spune:
SErvus fetele!
Hop si eu! Am absentat ca s-a facut vreme faina si....logo ca am fost tot plecata cu ale mele cocoline.![]()
Acu ma pregatesc pt concediu din sept (mai avem o sapt , uraaaaaaaaaaaa!!!) si chiar vroiam sa va intreb ceva, mai ales pe cele de acasa (romania)
DAr sa ma explic: cu noi in concediu mai vine o prietena de-a mea din ro si pt ca din anumite motive nu mai poate veni la data la care am stabilit-o tre sa schimbam putin planul.Baiul nostru este ca ea si-a luat bilet pt data primului "plan de bataie" iar acu tre sa vina putin mai devreme.Credeti ca poate sa mute data de venire fara sa piarda ceva bani?
Ea urmeaza sa mearga acu sa intrebe la agentie insa ma gandeam ca-mi vindeti si voi niste ponturi sa nu o fraiereasca aia cum vor
va pup si .....sper sa mai aparem pe "firmament" pana plecam in concediu
Laura drum bun, vreme buna si petrecere frmoasa
Codrutza haioasa rau familiuca ta.Cumnata are copii?? De nu....nu mai mereti la ea ca o faceti pe biata femeie sa se sperie de copii hi hi hi![]()
paaaaaaaaaaaaaa fug ca deja nu mai au rabdare cocolinele.sunt deja gata de iesire si....parca au ceas pe mana si spun:"mama, ai spus doua minute, mamaaaaaaaaaaaaaaaa!" ![]()
Lavinia
, mami de doua "cocoline": Hanna
(16.04.2004) si Thea
(22.10.2006)
codritu spune:
Lavi, te cred ca astepti concediu, nici mie nu mi-ar mai strica unu, tot la mare sa napustesc zapacitii in nisip si eu sa ma lafai la soare ca ma dor oasele de cand cu canada asta. Cumnata-mea nu are copii iti dai seama biata de ea, ii dadeam trezirea la 6-7 dupa ce ca se culca dupa miezu-noptii si ea nu e obisnuita cu program de asta mai ales ca e in vacanta. Totusi e obisnuita cu copii ca e profesoara, dar nu asa mici si cu pretentii.
Petra mea a invatat sa danseze, e asa haioasa ca as manca-o nu alta, zici ca e un ursulet.
Laura, concediu placut!
si
Ela76 spune:
Buna!
Vai, dar e liniste mare pe aici, se vede ca e inca sezon de vacanta. Lasa ca din septembrie fac eu prezenta si scad nota la purtare! ![]()
Lavi - te felicit pentru energie si pentru rezistenta la atatia musafiri! Despre bilet, eu stiu ca se plateste o penalizare daca schimbi data, cu execptia cazului in care e din ala care nu are data fixa (alea-s bilete mai scumpe, nu cred ca e cazul vostru). Dar mai stii, poate reuseste si fara sa plateasca ceva... Succes!
Codruta - imi inchipui ce agitatie pe voi cu copiii in excursie. Si Cristina face la fel - de la Odobesti la Bucuresti (3 ore) trebuie neaparat sa oprim o data ca sa faca pipi/kk.
Laura - sa petereceti frumos la mare, sper ca norii sa nu stea pe acolo, ca sa va vedem super bronzati in poze.
...Va pup cu drag, trebuie sa fug, datoria de mamica, deh! 
Ela,
Cristina (21.04.2004) si
Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
LaviB spune:
Ciao fetele!!
Chir ca e liniste (lucru care nu-i ca ma deranjeaza ca....n-am asa mult de recuperat
)
Vorba Elei, vine ea toamna si frigu`si atunci sa ne vezi iar ![]()
Ela tot la tara sunteti??? Ce fain de voi. Ma gandesc ca nu e lucru mai frumos , vara, ca si copil sa fi la tzara. (eu adoram vacantele la tara)
Alex ce face, e bine? Trece timpul mai repede cu doi??
de la noi
Codrutza numar zilele nu alta pana la concediu. Azi am inceput cu tot ce inseamna cumparaturi (lapte praf, pampers, lapte, cereale etc)
De maine ma duc sa vad de ceva cadoutze pt ca in prima sapt de Italia o sa stam pe la preteni iar in a doua in camping unde am rezervat.
papam dansatoarea cea micuzta (ma gandesc ca e o super dulcica cum da ea acolo din fundisorul ei
)
Ca tot am pomenit: ce as putea sa cumpar la pretenutze (am trei la nr) la sotii lor (doar doua sunt casatorite) si la un copil de 14 ani (baiat)? Ceva idei?! (sunt pretenii pe care-i vom vizita pe rand in Italia)
Va pup ma duc sa trezesc cocolinele ca dintr-un somnuletz mic de pranz s-au facut trei ore si nu de alta insa deseara s-a dus pusul in pat la ora 19,30-20.
paaaaaaaaaaa
PS: multam Ela de rs cu beletele. A rezolvat-o deja.A renuntat total la el si a luat la alta companie care o aduce la fix. pa
Lavinia
(16.04.2004) si Thea
(22.10.2006)
bebe2004 spune:
Buna fetelor. Hai la pg 1.
Am intrat doar sa va spun ca avem giardia, dar incercam un tratam naturist deocamdata. Probl e ca nu stiu daca va putea incepe gradi odata cu toti copiii.
In rest agitat ca si pana acum si fara prea multa pofta de mancare, poate si de la boala.
Lavi, concediu placut si odihnitor.
Ela, ce va mai prieste acolo la racoare...
Va pup pe toate si sa auzim de bine.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LaviB spune:
servus feteleeee!!!
DAr chiar pe paginutza trei?! tztztztz!!!![]()
Eu am intrat sa va salut sa va doresc un week-end fain (al de se apropie), toate bune si....sa ne auzim sanatosi peste doua sapt si ceva.
Duminica plecam insa mai am o gramada de facut si....de net nu cred ca o sa mai am vreme.
Aveti grije de voi si copilasi iar la cei bolnaviori dorim insanatosire grabnica (andreea)
ciaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooo
PS: sper sa-mi adun toata energia consumata anu`asta cu musafirimea ca.....tare stoarsa de vlaga mai sunt.
I T A L I A VENIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!![]()
Lavinia
(16.04.2004) si Thea
(22.10.2006)
Ela76 spune:
Bine v-am regasit! Am ajuns in Bucuresti, gata vacanta!
Lavi - sa aveti o vacanta frumoasa. Drum bun! Te asteptam cu poze.
Andreea - cum ati descoperit giardia? facand analize pt gradinita sau dupa anumite semne? Insanatosire grabnica!
Clau - pe unde umbli de nu mai apuci sa poposesti si pe aici, hm?
Noi suntem bine, in ansamblu, putin tristi ca tanti cu care vorbisem sa o angajam ca bona nu mai poate veni - eram tare incantati de ea, de faptul ca locuia aproape, ca fii-mea a placut-o imediat... Era prea frumos sa fie adevarat. Deci, ne apucam sa cautam pe altcineva.
De maine Cristina va merge din nou la gradi, desi zice ca nu mai vrea - deh, dupa 7 saptamani de vacanta, cu mami mereu langa ea, parca nu ii mai vine sa se rupa.
Va pupam pe toti/toate! 
Ela,
Cristina (21.04.2004) si
Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre