~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by gabivalceanu

szeget. orasel dragut, incepeau sa se vada urmele arsitei care fusese.

dupa Szeged urma Arad...ai trecut prin orasul meu fara sa te opresti?

Foarte frumoase povestile si itinerariile voastre (Gabi si Malina). Ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu

Laura, esti bine, adica te mai doare piciorul?

Va las ca binenteles sunt chemata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Laura, concediul a fost frumos, dar cu ioana mica dupa noi... destul de obositor... De fapt...eu n-am plecat pina acum fara ioana mai mult de-o zi... (stiu ca am o problema).

Clau, Aradul imi place tare mult (si locuitorii lui si mai mult) si sincer chiar m-am gindit la voi (tinind cont ca Ioana ma pune mereu sa-i arat poze cu Raul:), numa ca la dus eram deja frinti si vroiam sa ajungem la budapesta in ziua aia, deci nici un pic de timp, iar la intors era cam 6 dimineata (ca noi am plecat mereu la 4 dimineata, astfel ioana dormea cel putin 4-5 ore fara sa simta drumul, iar noi mergeam zdravan in timpul ista). Dar promitem o revenire :)

In rest, ma chinui si eu sa fac album...
Ioana e cumintica in felul ei, mai nou s-a facut si ea mai rusinoasa...

gabi si ioana

Mergi la inceput

La multi ani, tuturor Mariilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

La multi ani, Mariutzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI ! Marii si Marini sa fiti sanatosi si fericiti !

Clau, te uiti diseara la meci ???? Eu mi-am vizionat echipa favorita aseara, se putea mult mai bine, dar avand in vedere ca au jucat cu Lazio ii inteleg. Bafta Stelei ! Nu de alta dar o sa fie sotu atat de suparat daca nu joaca bine ca n-o sa ma inteleg cu el zile intregi.

Mergi la inceput

Laura, daca-ti vine sa crezi...chiar ne-am uitat si am urlat la gol...pacat ca n-au castigat, acum la Bucuresti va fi mult mai greu.
Diseara cu siguranta vom fi in fatza televizorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si Marius la fel ! Evident daca juca Dinamo cu Steaua era tot urlet dar nu de fericire....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata.
La multi ani Mariana!!! Cu intarziere ca ieri am fost tare ocupati.
Ne-am petrecut pe la serbarile Marinei Romane unde a fost ceva deosebit. Chiar daca suntem de la malul marii, pentru mine a fost pt prima data cand am mers. Si m-am bronzat dupa forma hainelor de pe mine. Acum suntem cam obositi ca am ajuns pe la 1 noaptea cu copil cu tot.
Va pup.
P.S. Fumoase locuri au mai vizitat fetele astea.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Clau , Laura, ce microbiste sunteti sau ma rog , sustinatoarele sotilor microbisti . Initial si eu ma uit cand se joaca cu echipe internationale, insa se pare ca iar am pierdut anuntul cu meciurile (desi prind multe canale ro si ma uit des la stiri - cand imi permite timpul)

Codrutza "casa de nebuni" ce haioasa esti. Ma gandesc ca e mai haotic cu doi copii si eu o gasesc normal, altfel nu am simti ca avem copii
Am avut-o pe una din verisoarle mele necasatorite la mine si pt ca am vrut sa-i arat multe locuri frumoase din orasul in care stau, am plecat ff des de acasa si asta cu totii (mai putin sotul care trebuia sa mearga la munca) Deci stii si tu cum e cand pleci cu doi copii mici dupa tine:ai luat apa, ceai , hainutze de schimb, mancarica etc
eeeeeeeee! saraca vara.mea ma intreaba seara:"auzi dar la tine tot timpul e asa stresant, bagaj, copii, mancare?!" Saraca a fost speriata insa i-am spus ca poate asa se vede din afara insa eu una o consider normal, ca doar am doi copii ce naiba...
Asa ca traiasca haosul si stresul cu minunatiile noastre mici. (doar de astea sa avem parte toata viata!)

Laura sunt gratis adresele alea de pus poze si cat de cat sfera privata?! Adica daca le agat acolo se pot uita chiar toti sau ai parte de putina intimitate ca la yahoo (acolo se puteau uita cei la care ai dat adresa- cel putin asa mi-a parut mie)

Gabi frumoasa calatorie, haotica dar....cum am spus mai sus, doar avem copii nu mai poate fi ca atunci cand eram doar cu sotii. Mi-a placut si mie mult cum ai povestit.
Eu cand merg cu cocolinele pe undeva , ma gandesc ca e normal sa fie asa obositor pt ca acu tre sa am grije de patru oameni (eu , fetele si sotul) si psihic nu ma mai macin, o iau ca atare. (si noi chiar suntem unii care calatorim mult)

Gata fug ca am o droaie de strans din casa.Ieri au fost niste preteni la noi cu copilul si nu va spun cum arata casa, zici ca au fost 10 copii nu doar doi mai mari si una mica.
Vreau sa va spun ca Theuca mea e asa de mare. Deja ia parte la jocurile celor mari , rade incearca si ea sa cante (bine ca si cei mari o baga in seama) ..... e .....super ce sa mai. Am fete maaaaaaaaaarrriiiiii (prea repede)
Ieri faccea sotul focul in curte (pregatea totul pt renumitul ceaun al fam . B )iar Thea in carucior langa el.La un moment dat tot fumul se ducea pe fata si eu strig din casa " heeeeiiiiiii nu vezi ca se afuma fata?" La care el:"lasa mami ca poate asa o conserv mai bine la varsta asta, ca si asa ne plangem ca a crescut prea repede"

Va pup fetele fug sa strang

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Laviii, am dus casa de nebuni la New York. Biata cumnata mea in prima zi a fost ametita rau sa ne urmareasca numai, plus ca se culcau tarziu si Petra la 6-7 e sus. Pe Tudor il scapa pipi in cele mai nepotrivite momente( in trafic, pe autobus), Petra care nu prea doarme o prindea somnul in cele mai nepotrivite momente( cand ajungeam in locuri unde vroiam sa facem poze eu eram cu Petra adormita in brate si tati cauta toaleta. A fost frumos, dar obositor nu numai din cauza copiilor, si orasul e intr-o forfota continua si noi am vrut sa mergem in cat mai multe locuri.
Simonaa unde esti?
Gabi, fruumos, si eu vreau sa ajung prin Europa. Parerea mea e ca asa e cel mai frumos sa mergi cu copii daca ii ai.
Va mai povestesc si o sa pun poze. Azi i-am pus la Petrica cercei, am fetita mare si frumusica chiar daca e mai nabadaioasa.

si

Mergi la inceput