Nu am simptome !

Nu am simptome ! | Autor: virgo

Link direct la acest mesaj

Neata fetelor . Am dormit si dorm linistita noaptea , sunt putin balonata ca la menstra dar nu cine stie ce , mananc normal , n-am absolut nici o greata ... imi vine extrem de greu sa cred ca sunt insarcinata ... vi s-a intamplat ???

In afara de durerea de sani ... nimic interesant . Vi se intampla ?

Ma doare inima ca , dupa 4 ani de infertilitate , acum ca sunt gravida , in sfarsit , nu simt ... nimic ! Si e o crima , zau , sa nu realizez ca e viata ce creste in mine .

Ce sa fac ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Poti doar sa te bucuri ca nu ai greturi si nu versi,nici eu nu am avut absolut nimic si bebelina este f bine.Stai linistita si sarcina usoara in continuare.Cate sapt ai?

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna virgo. Eu zic sa stai linistita si sa privesti optimist lucrurile: poate ca pur si simplu ai, in momentul de fata, o sarcina perfecta! Eu de exemplu, am avut de-a lungul celor 9 luni o sarcina absolut perfecta, dimineata aveam ceva greturi, dar numai cand ma trezeam dimineata devreme. Ma trezeam la 7.30 ca sa plec la serviciu, dar in week-end ma trezeam dupa 8 si nu mai aveam nimic toata ziua.
Bucura-te de bebe si de toata perioada care urmeaza si care e minunata! Sarcina usoara si bebe sanatos tun iti doresc!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Virgo, nici eu n-am avut nici o simptoma. doar sanii sa zic ca ma dureau , dar nu mai mult ca la CM. in rest nimik, nimik. doar testu cu II. pana n-a inceput sa creasca burta nu ziceam ca sunt gravida. asa ca nu te impacienta.

+29 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Sunt curioasa sa stiu in ce saptamana esti. Aceleasi temeri ca si tine le-am avut eu si o gasca intreaga de mamici proaspete de pe DC. Pana in saptamana 7 nu am avut nici eu nici un fel de simptome, mancam orice si nu ma supara nimic. Apoi s-a schimbat placa si a inceput festivalul greturilorsi doar atat in cazul meu, fara somnolenta, sete, urinari dese si alte chestii. Drept urmare ieri la ecograf am vazut un gandacel vioi care dadea de zor din manutze si piciorushe. Eu zic sa stai linistita dragutza mamicutza ca totul este bine. Sunt fete care o duc fara simptome pana in luna 9, doar creste burtica.

iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Initial creeata de virgo

Neata fetelor . Am dormit si dorm linistita noaptea , sunt putin balonata ca la menstra dar nu cine stie ce , mananc normal , n-am absolut nici o greata ... imi vine extrem de greu sa cred ca sunt insarcinata ... vi s-a intamplat ???

In afara de durerea de sani ... nimic interesant . Vi se intampla ?

Ma doare inima ca , dupa 4 ani de infertilitate , acum ca sunt gravida , in sfarsit , nu simt ... nimic ! Si e o crima , zau , sa nu realizez ca e viata ce creste in mine .

Ce sa fac ?

Virgo, felicitari pentru sarcina! Sa aveti un bebelush fericit si sanatos! Ce sa faci?? Sa te bucuri!! Pai ce-ti trebuie tie greturi, indispozitie, arsuri, dureri, griji, pofte etc. etc.?! Multumeste lui D-zeu ca ti-a dat bucuriile sarcinii, nu si complicatiile ei. Sa nu uit sa intreb: cate saptamani are puiutul tau?

Pe undeva te inteleg. Eu am pierdut o sarcina inainte de aceasta si atunci n-am apucat sa fac burtica, sa am greturi etc. si ma gandeam ca data viitoare vreau sa fiu o balena cu o burta uriasa, cu toate simptomele la vedere! Dar stii ce se spune: ai grija ce-ti doresti, fiindca s-ar putea implini! Am avut vreo cateva episoade de greturi care m-au lamurit definitiv ca nu vreu sa repet experienta, iar cele 13 kg pe care le-am luat deja nu-s tocmai usor de dus.

Dar ramane bucuria pe care o simti cand bebe misca, il vezi crescand la eco, faci planuri pntru el/ea si iti imaginezi cum va fi dupa ce se naste. Concentreaza-te pe asta!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Are numa' 5 saptamani micutu' de el . Ma simt ca o mare proasta , ca nu-mi vine sa cred ( ma rog , dupa atata vreme si jdemii de teste negative din trecut ) .
Imi pulseaza din cand in cand abdomenul , am o stare de ameteala dar nu cine stie ce .
I-am luat putin pe olandezi la imprejur si am obtinut o echografie luni dup-amiaza , sa-mi vad "mormolocul" ! Si doar nu-s eu Toma necredinciosul , sa nu cred pana nu vad , dar de data asta o poza o sa-mi faca bine .
Nu stiu cum sa ma conving , sa-mi iasa ideile din cap . Adevarul e ca o cam lasasem balta , in ultimele luni , chiar am ajuns sa spun ca nu mai vreau . Si uite ca se-ntampla si sa ma bucur nu pot !

Mergi la inceput

Salut ! Am intrat azi in 6 saptamani ! Luni ar trebui sa ma duc la echo , dar de data asta as vrea totusi sa mai astept . Sa se faca 8 , sa vedem mai multe .

Tot excelent ma simt , cateodata ma incearca o durere in sold sau o intepatura sub ombilic , dar trece imediat ce ma asez confortabil .

Daca va puteti inchipui ca am si facut dragoste azi dimineata . Sotul meu nu plecase inca ... si l-am "tarat" in dormitor . Super .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Buna virgo,
Mie mi-au aparut greturile pe la 6 saptamani si un pic, cu tot cu oboseala si o mare pofta de somn .
Asa ca, dupa cum a spus cineva mai sus, ai grija ce iti doresti. 2 luni mi-a fost rau de dimineata pana seara, nu puteam manca decat grisine, pana si apa o dadeam afara....
Dar acum a trecut totul, e ok.:)
In ceea ce priveste bucura-te atata timp cat nu e nici o problema si doct nu-ti interzice. Eu, din pacate, nu prea am voie...

Iti doresc o sarcina la fel de usoara in continuare si un sanatos.

19+

Andreea

Mergi la inceput

E , taceti ca am un simptom care o sa faca istorie , n-ati mai auzit de el : depresia de dimineata !!! Ma apuca plansetele , asa fara motiv . Dupa ce trece ora pranzului nu mai am nica .
Daca tot am intrat intr-a 6 a am hotarat sa las echografia pe 8 si jumatate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

virgo, eu intru in sapt 31! primele 2 luni jumate n-am stiut ca sunt gravida, n-am avut greturi, n-am avut stari mai ciudate decat in alte dati! dupa 11 sapt am avut vreo 3 sapt in care as fi dormit in continuu, ma culcam la 9 seara si ma trezeam la 6, dar tot as mai fi dormit. bucura-te ca nu ti-e rau si nici somn si tine-l pe bb la caldurica, ca cel mai tarziu in luna a 6-a, cand incepe sa creasca burta bine o sa ai toate simptomele posibile! nu toate gravidele trebuie sa aiba simptome, pana la urma suntem gravide, nu bolnaave! iar bebe e acum inca asa de mic, incat are muuuult loc la tine in burtica si nu iti da inca nici o veste. dar nu mai dureaza mult
sa auzim de bine!

Iulia 29+

Mergi la inceput