Nu am simptome !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

quote:
Originally posted by virgo

E , taceti ca am un simptom care o sa faca istorie , n-ati mai auzit de el : depresia de dimineata !!! Ma apuca plansetele , asa fara motiv . Dupa ce trece ora pranzului nu mai am nica .
Daca tot am intrat intr-a 6 a am hotarat sa las echografia pe 8 si jumatate .

Ei, lasa depresia ca vad ca ai chef de alte lucruri dimineata
sau asa se manifesta la tine?

19+

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Mda , mi-a placut replica , sa stii !!!
Pai cam asa e , una calda , una rece . Dupa zbenguilala de rigoare , pleca omu' la birou ( va inchipuiti cu ce fata ) iar eu raman singurica sa ma holbez la drobu' de sare , ca daca am facut rau , ce naiba ne-a apucat etc etc etc

Bine ca-mi trece pe la 12 , unu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

medicul meu mi-a zis ca mi-am dorit ff mult acest copil, de aceea nu am greturi. daca te chinui de 4 ani sa ramai insarcinata, cred ca si tu ti-ai dorit copilul mult :))

pup

vine bebe la vikysor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Si ce mi l-am mai dorit , mama !!! Rau tare , nu asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nici eu nu am avut mult timp nici un simtom.mi-am dorit mult acest copilas anul trecut am pierdut unul la 2 luni pt. inca nu stiam ce inseamna sa fii gravida!nu aveam simtome, totul era regulat si eu continuam sa muncesc foarte mult caram piata cu sacose de om nebun; la un moment dat am avut o hemoragie am fost la spital in urgenza dar din pacate totul era prea tarziu....am suferit eu si sotul meu ca doi caini bastonati, dar a trecut.In cele din urma am reusit inca odata sa raman insarcinata si chiar daca nu am avut nici de data aceasta nici un simptom am facut mereu teste de gravidanza nu-mi venea sa cred cand am vazut eram asa de fericiti dar mereu ma intrebam de ce nu am simptome E NORMAL! pana la urma am aflat ca nu e nimic daca nu ai simtome important este sa stai bine am avut multa frica si un picut mai am ca nu va fi totul bine.. pana la capat... dar dupa ce am facut eco si i-am vazut inimioara car un varf de pix. mic mic la 8 sapt. si la 12 sapt i-am auzit inimiara batand analizele pe trim intai au iesit bine am mai mult curaj si pozitiv.sa merg inainte cu sarcina aproape ca nu imi vine sa cred ca totul e bine eu inca nu am simptome aparte ca in ultima vreme uneori ma simt umflata si stari de somnolenza dar am auzit ca multe fete au niste dureri ingrozitoare....nici nu vreau sa-mi imaginez, saracutele!o sarcina usoara la toate viitoare mamici si imbratisari sunt alaturi de voi

matei stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

nici eu nu am avut nici un simptom. cand am observat ca-mi ntarzie ciclul mai bine de o saptamana am facut si eu un test de sarcina si spre surprinderea mea a iesit pozitiv. chiar ma simteam foarte bine, putin ma dureau sanii dar ca si inainte de ciclu. si uite am ajuns in 25 de saptamani fara nici un fel de simptom de sarcina. acum insa am inceput sa ma confrun t cu constipatie, ma mai doae spatele din cand in cand, nu prea pot sa stau mult timp in picioare, urinare frecventa etc. asa ca stai linistita ca in luni mai mari vei simti intr-adevar ca esti insarcinata si iti vei dori sa te simti din nou ca si in primele luni cand nu altceva dar zburdai. nu e usor iti spun eu care credeam ca daca nu am avut nimic toata sarcina asa ma voi simti pana la sfarsit. asa ca bucura-te cat mai ai timp!!!!!
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Suntem niste fericite! Nici eu nu am avut semne de ... graviditate. Nimic! Poate doar sete, daca stau bine si ma gandesc. Imi era o sete cumplita (asta e un simptom mai neobisnuit cred).Cand am aflat ca sunt insarcinata eram in saptamana 6 ... nu mi-a venit sa cred. Ne doream copilash de aproape 2 ani si eram intr-o perioada mai de ... relash ( adica daca e sa fie, e !! ) cand deja nu prea mai aveam sperantze.

Eu cred totusi ca noua ni se pare ca nu avem simptome. Mie sotzul imi zicea (eram in concediu la Praga): "Esti insarcinata!". Eu:" Nu, ca nu ma simt deloc alfel..." Si uite ca el a avut dreptate...

Sa dea D-zeu sa avem si nasteri usoare!

M. 34+ babyboy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

In afara de somn si lene, bine astea ma caracterizeaza de regula, nici la primul si vad ca nici la bb2 n-am nimic...ah, si iar mananc portocale ca sparta!

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Ma inscriu si eu pe lista celor fara simptome. Eu sint in saptamina a 8-a de la conceptie si vreau sa zic ca ma simt excelent, nu simt absolut nimica. Nici macar sinii nu ma mai dor. Vreau sa va zic ca nu exista saptamina in care sa nu-mi fac vreo doua teste de sarcina ca sa ma asigur eu ca totusi sint insarcinata. nici macar scurgeri nu am, prietena mea care e in luna a 4-a acuma cind era pe la 8 saptamini vea tot felu de scurgeri. E ciudat cum unele nu au nimica si altele saracele se dau de ceasul mortii si imbratiseaza buda toata ziua.

Pupici si sarcini cit mai usoare la toate.

Carmen
8+

Mergi la inceput