mamaliga...cu ce?
Raspunsuri - Pagina 3
papadie spune:
steti groaznice
am facut varza calita cu carnati si aum bag si-o mamaligutza
pt. noi in top e puiul fript cu mujdei si mamaliga. frig puiul si il scot fierbinte, fierbinte din cuptor si-l scufund intr-un vas inalt cu mujdei de usturoi cu cimbru (usturoi la greu, frecat cu sare peste care turnam apa si cimbru). iese asa un aburrrr usturoiat de mori
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
strumfi2004 spune:
quote:
Originally posted by papadie
pt. noi in top e puiul fript cu mujdei si mamaliga. frig puiul si il scot fierbinte, fierbinte din cuptor si-l scufund intr-un vas inalt cu mujdei de usturoi cu cimbru (usturoi la greu, frecat cu sare peste care turnam apa si cimbru). iese asa un aburrrr usturoiat de mori
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
cred si eu ca mori ...
Gratiela, Mariuca si Stefu
miria_cristina spune:
PAPADIEEEEEE!!! - Taci, mai!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
hcclara spune:
Mai fetelor, n-am stiut ca mi-ati scris atata ca daca stiam veneam mai devreme si citeam, ultima postare era de ieri...
in fine, poftiti la o mamaliguta cu branza si smantana, am facut!!!
a fost ft buna, dar eu nu pt mine as fi vrut sa o fac!
i-am dat lui Luca, a luat o gura si a dat cu capul ca nu mai vrea. (desi e ft buna). acum plec dupa Marc la gradi, dar asta e un mofturos, nici nu o sa se uite la ea, iar sotiorul vine abia deseara acasa.
asa ca am mancat eu bine.
am sa probez insa si celelalte retete.
va multumesc tuturor,
papadioara, mai este inca unul aici langa mine, pe Erzbergerstraße, in nord-stadt, poti sa-mi tragi o vizita...ma duc in zoo acum cu copii, tu ce faci?
cristina, da polenta e...
Claudia
Poze
papadie spune:
clara ...ii culc
eu aseara am aflat despre acel magazin rusesc unde-cica- exista o carne de mici excelenta:)
anamaria spune:
quote:
Originally posted by hcclara
o mamaliguta cu branza si smantana, am facut!!!
a fost ft buna, dar eu nu pt mine as fi vrut sa o fac!
i-am dat lui Luca, a luat o gura si a dat cu capul ca nu mai vrea. (desi e ft buna). acum plec dupa Marc la gradi, dar asta e un mofturos, nici nu o sa se uite la ea, iar sotiorul vine abia deseara acasa.
asa ca am mancat eu bine.
am sa probez insa si celelalte retete.
va multumesc tuturor,
pai sigur ca nu le place din prima, nu-s obisnuitzi cu gustul!
dar daca insisti se va rezolva!
serios acum, la gradi la copiii mei le da 1 data/ saptamana mamaliga cu branza si smantana. cica e foarte sanatoasa, contzine vitamina D si alte alea...
pana la gradi nu prea le placea nici lor, ca eu acasa le-am facut de cateva ori si se cam strambau, asa ca am renuntzat.
dar acum cel mic cere el, seara, mamaligutza...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
numeioana spune:
Anamaria, am savurat fiecare cuvant de-al tau
Ai zis exact ce-as fi spus si eu daca gaseam subiectul mai devreme...
YUMMYYYYYYYYY
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
adi69 spune:
Tocmai ma pregateam sa spun ca nu a amintit nimeni de tochitura(dupa aia am citit noutatile)...la noi in Moldova,tochitura se face din carne de porc,grasa si slaba,si carnati,fripta(tochita) la ceaun,unii mai pun bucatele de ficat,si se serveste cu branza sarata sau telemea rasa,ou ochi si mamaligaaa.
Se bat turcii la gura celui ce mananca!
Noi am mancat ieri peste (crap) prajit cu mujdei facut din usturoi pisat si rosie tocata marunt,putin ulei;si mamaliga.Iar pe farfuria in care am rasturnat mamaliga,am pus inainte (sub mamaliga) felii groase de cascaval..care s-a topit si a fost o bunatate..
claudela spune:
quote:Trebuie sa fie buna si varianta asta...multumim de reteta!!
Originally posted by adi69
Tocmai ma pregateam sa spun ca nu a amintit nimeni de tochitura(dupa aia am citit noutatile)...la noi in Moldova,tochitura se face din carne de porc,grasa si slaba,si carnati,fripta(tochita) la ceaun,unii mai pun bucatele de ficat,si se serveste cu branza sarata sau telemea rasa,ou ochi si mamaligaaa.
Se bat turcii la gura celui ce mananca!
Noi am mancat ieri peste (crap) prajit cu mujdei facut din usturoi pisat si rosie tocata marunt,putin ulei;si mamaliga.Iar pe farfuria in care am rasturnat mamaliga,am pus inainte (sub mamaliga) felii groase de cascaval..care s-a topit si a fost o bunatate..
Adriana
EllaX spune:
Eu sunt la cura...
Da' asa... in afara curei... eu cred ca mamaliga merge cu ce mancare vrei. N-am incercat cu mezeluri, dar in rest... ciorbe, fripturi, peste, tocanite, ciulamale, tochituri, varza, branza, unt, branza cu smantana, lapte batut/iaurt, carnati, cxartofi prajiti cu ou ochi, fasole, zacusca... Tata zicea ca e buna si cu marmelada, stia el de la scoala, unde i-a luat unui copil mamaliga cu marmelada si a trebuit sa-i dea, in schimb, pulpa lui de pui cu paine.
Acum va las si plec la ciorba mea pentru cura. Si, offtopic: o sa slabesc eu, da' tzatzele cum le pun la loc, unde au fost inainte de sarcina?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)