***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 21
pauly spune:
FETELE A NASCUT MONYTZA!!!!!!!!

La 9:11 dimineata sa nascut minunea noastra cu 3250 gr si 50cm, apgar 9.Ceza cu anest totala.Seamana toata cu taticul ei si doarme de cand sa nascut.Pupici

SA VA TRAIASCA MINUNEA MONY SI IONUTZ!!!!
SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!

Ma duc sa o trec in listuta.
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
roli25 spune:
Sunt o mamica de mai-iunie 2006 si am intrat putin aici caci m-au napadit nostalgiile. Bble meu mai are un pic si implineste anul...care nu stiu cum a trecut asa repede.
Am citit ca unele aveti probleme cu lapticul si vreau sa va dau un sfat f important pe care am avut norocul sa-l primesc in spital: imediat dupa nastere, mai ales cele care fac cezariana, beti ceai de chimen si anason, 4litri/zi. Stiu ca pare mult, dar pt cezariene e f important ca sa vina lapticul.
Cand se umfla sanii, intrerupeti total ceaiul pana se regleaza lactatia, ca sa nu faceti mastita si apoi beti in continuare, asa 2-3 cani /zi minim. Eu asa am facut si dupa 3 zile de colostru mi-a venit laptele si am alaptat 9 luni din care primele 6 exclusiv san, si mai alaptam si acum , dar acum vine bb2.
Va doresc nasteri usoare si bbei sanatosi
Roli
6+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)
http://bd.lilypie.com/uGYJp3.png
poohy spune:
Am intrat sa va anunt si eu de Monytza, dar mi-a luat-o Pauly inainte!!
Felicitari Monytza! Sa va traiasca printesa si sa fiti fericiti alaturi de bebe sanatos, mancacios si vesel!!

Chris, multumesc de felicitari, dar inca nu am nascut. Fatita mea nu vrea sa vina
Si nu stiu ce sa ii mai fac 
Elteka, 

!
Anca
40+3 
poze
bebelusa
addinel spune:
intrasem sa va anunt de monytza, dar mi-a luat-o pauly inainte. monytza sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si mancacioasa! uraaaaaa, a venit maria antonia! sunt asa de emotionata... acum am impresia ca numai maria mea a mai ramas :).
pupici la burtici
38+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Sobi spune:
felicitari monytza
! refacere usoara si bebe mancacios!
chiqui eu am spalat si marti si miercuri.
chris nu exista mamica urata!!! hai fruntea sus, mananca in fiecare zi cum trebuie, ia si niste vitamine si sa vezi ca in doua trei saptamani te pui pe picioare!
Andreea 36+
Vladut
POZE
chris27 spune:
Pooy,iarta-ma dar sunt zapacita rau...Ca sa tin minte toate fetele la care stiu sa le raspund,le notez cu pixul(babeste0numele pe-o foaie....Tie voiam sa iti spun ca sunt alaturi de tine ,ca nu mai e mult si-ti vei tine minunea in brate...Nu stiu ce sa-ti zic sa incerci,ca eu am avut ceza,deci habar nu am cum e la nastere naturala...Dar mi-a trecut un gand rau prin minte(n-o luati personal fetelor)...Daca vi se recomanda sa beti cocteilul ala ce contine alcool si nasterea normala nu decurge firesc(Doamne fereste)....cum se face cezariana daca aveti alcool in sange?chiar daca e acolo din motive medicale(provocarea nasterii)....ma gandeam la asta,eu pun raul inainte...nu va suparati!Pupici
lavini spune:
Monytza, felicitari pt bebita!Sa creasca mare, cumintica si frumusica!
chiqui, io am inteles ca doar azi nu se spala.Am spalat ieri si mai spal si sambata, asa ca asta e..In calendar nu e nici o sarbatoare.
Lavinia, 37+, 
chiquitita spune:
sobi si lavini o sa spal si eu maine mai ales ca luni ma internez si imi trebuie la spital hainute curate. 
antonia maria bine ai venit pe lume!
chris, mananca cum trebuie si nu te mai stresa, sunt convinsa ca esti o mamica superba 
39+
Alma Livia
cocolici spune:
[quote]Originally posted by carrie
cocolici, unde nasti si cu cine?s-ar putea sa reurga la inducere daca asa ti-au spus dar nu fii stressata nu e cu nimik mai greu sau mai rau travaliul, din contra e mai rapid tot procesul!
Carrie----o sa nasc la Stanca, cu dr. Floresu Fulga. Inca nu mi-e frica...dar parca vad ca o sa ma ia emotiile atunci, eu fiind la prima nastere. Am uitat sa spun ca voi avea fetita:) Alexia Roxana o sa-i punem numele. Te pup si merci ca mi-ai dat atentie.
chris27 spune:
Chiqui,si eu am spalat...nici nu am stiut ca nu e voie!ella,te rog sa incerci si ce te-am sfatuit eu;chiar imi pare rau ca ti se intampla asta...Si eu i-am luat Dafnicai azi o crema de fundulet cu propolis si zinc,ca tare se irita,desi folosim pampers si o schimb la timp...Am luat-o din spital cu o iritatie urata...si am pus-o pe picioare cu Nidoflor,ca doctoritas de fam mi-a spus ca e ceva bacterian....Intrucat de Carstea stiu ca e bine,,,mi-a raspuns la pm.,revin cu intrebarea mea obsedanta:De Arthurana,ce mai stiti/Nu a mai scris de cand a nascut?Un rand,ceva sa stim ca ii e bine...si cand am plecat sa nasc,tot la ea ma gandeam.Voi mai stiti ceva?Ce folositi pt funduletul bebeilor?Ca eu am incercat de toate....