***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 20

timur spune:
 Buna fetelor! Si noi suntem in 40 de saptamani + 3 zile si bb nu vrea sa iasa! DAca nu se naste pana pe 09.06 mi se provoaca nastarea 
.
Sfaturi ceva???
Multumim si felicitari proaspetelor mamici!

poohy spune:
 Florentina, eu am gasit subiectul asta la forumul legislativ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101157
mi se pare foarte util
Din pacate nu contine informatii despre "Alocatie de stat pentru copii" - insa ce nu inteleg eu - e care e diferenta intre "Alocatie nou-nascut" si "Alocatie de stat pentru copii". Eu as zice ca pe noi ne intereseaza prima
Anca 
 40+3 
poze
bebelusa

ramona7 spune:
 Bine v-am regasit!!!
Liviana, Didialex, felicitari pentru bebelusi, sa va traiasca!!!
Elteka, Kay, Monutza 

Andrada, insanatosire grabnica, sper sa nu fie nimic grav!
Miniuta, m-a impresionat povestea ta!!! Mult curaj si sa ai grija de tine si de bebe. Daca ai oameni care te iubesc si pe care ii iubesti aproape o sa treci usor peste toate.
Noi suntem tot in formula 2 in 1, fara dureri, fara nici un semn clar de nastere apropiata, mai avem de asteptat, trebuie sa-mi schimb semnatura, asta e saptamana 37

Ramona 35+

Florentina Roman spune:
 Poohy, multumesc mult. Ma nedumereste un pic ca nu zice nimic de acea adeverinta, eu am primit la spital o brosurica in care scrie ca trebuie sa o am, dar nu si ce trebuie sa contina.
Diferenta dintre cele 2 alocatii este ca cea ptr nou nascuti este de 2 mil, pe cand cea de stat ptr copii este de 250mii lei vechi.
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

carrie spune:
 cocolici, unde nasti si cu cine?s-ar putea sa reurga la inducere daca asa ti-au spus dar nu fii stressata nu e cu nimik mai greu sau mai rau travaliul, din contra e mai rapid tot procesul!
Oana-doar cand am vazut ca esti din Cluj si am citi de cerclaj mi-am dat seama ca ne stim bine
(sunt prietena Ioanei Pop
).am vrut sa-ti spun ca si eu am dus sarcina cu Thea f greu cu pumni de antispastice si in final abia a venit la 40 de saptamani.iti inteleg nerabdarea dar incearca sa te mai odihnesti cat poti.
Andrada sanatate multa!!
Miniuta impresionanta povestea ta si faptul ca ne-ai impartasit niste concluzii importante.multa putere si bucurii alaturi de familie!
fetelor,noi cam avem colici si program de smiorcaiala seara , voi cum mai stati la capitolul asta?si ne linistim numai pe burtica!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

pauly spune:
 miniuta m-am intristat tare cand am citit povestea ta.saracuta de tine prin cate ai trecut.
bine ca sunteti bine atat tu si bebe, iar de acuma incearca sa fi mai relaxata si sa apelezi la cei din jur chiar daca simti nevoia numai sa auzi o vorba buna.
andrada mai bine ca te duci la doctor sa vezi care ii problemuta si sa se rezolve cu bine.
i-ti tin pumnii sa fie totul bine.sa ne anunti de cum ai vesti.
ella oare de supureaza operatia ta?of ce pacat ca mai trebuie sa treci prin disconfortul asta in loc sa te bucuri pe deplin de bebe.multa sanatate.
chiqui eu am spalat.de ce sa nu se spalam ?![]()
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea

ralucami spune:
 Am primit mesaj de la Elteka:  i-au  montat epidurala in sfarsit si  cand mi-a trimis  mesajul ajunsese la  dilatatie 7. Doctorita  i-a spus ca  are evolutie  buna, ca se dilateaza 1-2 cm/h deci  nu  mai e mult si-l  vede pe Dolofanel! Spunea ca  i-au facut  niste raze si  au asigurat-o ca   Dolofanel poate sa treaca, fara  probleme. Dar  acum asteapta sa  coboare. 
   Cum nu  mi-a raspuns la ultimul  mesaj, presupun ca  e in "focuri" 
. Sper sa primesc cat  mai repede vestea cea mare de la ea.
Raluca si  Maria Bucuria
POZE BEBE
  Film eco 4D 
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

chiquitita spune:
 pauly, parca stiam o chestie cu saptamana dupa Rusalii, ca nu se spala, dar nu sunt sigura.
Elteka, chiar ca nu mai ai mult! 

39+
Alma Livia

chris27 spune:
 Felicitari mamicilor Liviana,Didialex ,Poohy!Sa va dea D-zeu sanatate si putere sa va bucurati de cei mici...Minuta dreaga,eu m-am regasit in povestea ta cu toate spaimele mele si cu tot regretul ca nu mi-a fost permis sa pun la san fetita decat o data...Dupa problemele avute mi s-a spus ca suptul la san o va obosi...ei stiu mai bine!Oricum ii merge bine si cu lapte praf,ca nu am deloc...Scoteam din ce in ce mai putin(20-30 ml)era in zilele bune si catam avut ,i-am dat...dafnica creste frumos,are falcute,dar eu sunt stresata rau si continui sa scad foarte mult in greutate...Nu stiu ce se intampla,ca nu am intentionat sa slabesc asa tare dar sunt foarte stresata ...si uit sa mananc...ori nu mi-e foame 2-3 zile...de la 62 de kg mai am 49 si sunt tare urata asa,nu mai am tate,nu mai am nici o forma si imi pica toate hainele...Am mai putin cu 7 kg decat am avut cand am ramas gravi si ma simt slabita,ametesc si arat urat,fiul meu mi-a zis ca parca sunt zombie...si mi-a zis asta asa senin ,zambind ,cu o sinceritate pe care doar copiii o au,fara sa-si dea seama ca ma doare...Chiar sunt uratica rau!Vecina mi-a facut cadou 2 tuburi cu vitamine,eu ce sa mai cred?!In fine.....Ella 74 ,te sfatuiesc sa incerci sa ungi cicatricea cu miere...mi-a indicat doctorul la prima cezariana!Sa te faci bine,pt puiutul tau ce are nevoie de o mamica sanatoasa!...Andrada,tie  ce ti-a spus doctorul?Sper ca e totul in regula...Ce mai face Antonio?Kay,sunt cu sufletul alaturi de tine si de Rosioara,ma rog sa fiti bine amandoua!Cocolici,cred ca-ti va induce nasterea...Nastere usoara,iti dorim!Florentina,sotul meu nu a dus nici o adeverinta pt alocatie si trusou,doar pt indemnizatie!Aceea o primesti de la primarie!e un formular ce ti-l completeaza la lucru.Moniutza....Elteka,tinem pumnii.sa nasteti usor...Minuta...si Daphne tot 2,600 a avut la nastere
Editez sa va intrb daca ati vazut ce urati sunt zombie aia din desene