Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cristina, eu nu stiu ce sa spun. Poate stiu mai multe fetele cand or sa apara. Acum vad ca e liniste deplinaaaaaaaaaaaaaaa.

Sim 25+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Cristina85ss, cu siguranta ca il afecteaza pe bebe... Mie laptopul tinut pe genunchi (adicatelea fosrte aproape de burta, care atarna pe genunchi...) imi provoaca contractii. Asa ca ai grija...
Eu sunt super obosita. Am bananait toata ziulica, am facut o gramada de cumparaturi (aparatura, telefoane, ventilatoare, fier de calcat smecher, masa de calcat, suport de uscat rufe) ... toate prostiile de pe lume... Acusica ma intind nitelus ca se invarte casa cu mine...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

AAA... si mi-am mai cumparat doua sutiene pentru gravidute. Super misto si chiar sexy. Nu ma asteptam sa aiba. Bine, le-am si scotocit alaora tot magazinul, ca imi aratau numai prostii... Pana la urma am reusit sa-mi iau doua (alb si negru) foarte frumoase...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare tuturor

azi m-am hotarat sa va scriu si eu.
noi suntem destul de bine.probleme avem din pricina somnului.
am avut noapte alba de la 3.pe spate nu pot sa ma odihnesc clar- am niste dureri cumplite,pe burta nu se mai poate.
asa ca am inceput sa dorm cand pe o parte cand pe alta.
dar ciudat cand stateam pe stanga ma lovea asa puternic si de teama sa nu-l strivesc ma mutam pe dreapta.la fel cand sa adorm primeam un sut zdravan.si uite asa ne-am chinuit toata noapte.
a fost si cald tare erau 25 de grade in camera.
sunt asa chiauna acum.
sper sa nu fie inceputul.
ne-am ingrasat destul de tare si dureros este ca mi-e foame tot timpul si trebe sa gust ca altfel.............
Simona zicea ca ei i se pare ca timpul a trecut repede.nu stiu ce sa zic.mie mi se pare ca mai e o vesnicie.
parca nu mai am rabdare.
Am inceput cursurile la Codecs.e destul de greu si sincer parca nu ma mai tin nervii.
am si licenta la a doua facultate si acum sunt in sesiune.
sa le ia ... m-am saturat.

imi cer scuze dar simteam nevoia sa-mi zic si eu cuiva oful.

intru mai tarziu sa va povestesc ceva.

va pup.

AFIBEBE26+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Slippers, Sabina, Roxali, Sim_stoian,maruntzica, mandarinutza, alehiam, teodoran,myral,Gabriela77,tomasa, si toate burticile, multi pupici si aveti grija de burtici.

Nana, drum bun si tu sa ai grija de bb din burtik. Sa ai parte numai de voie buna si zile frumoase.

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, referitor la prenatalul din iulie,nu poate sa-ti dea dr de familie mai repede de cele 63 de zile, decat daca duci o hartie cu recomandarea dr. ginecolog, eu asa am inteles, asa mi-a explicat si o colega de la serviciu a carui fata a nascut acum 2 luni.

Eu abia am aterizat de la scoala, simt ca nu mai rezist, cand ma gandesc ca mai am putin si intru in vacanta 15 iunie.OFFFFFFfffffff mult mai este, mi-as lua un medical dar cred ca inebunesc aia la scoala.....cine incheie mediile???????bieti copii nu au nici o vina.
Asa ca o sa incerc sa rezist pe .Daca fi doar orele, ar fi mai usor, dar sunt o gramada de hartii pe care tb sa le fac acum la final de an scolar....Eu zic 15 iunie, dar clasa la care sunt diriginta este a 12-a si urmeaza BAC-ul deci o sa ma sune zilnic.....asa ca tb sa ma inarmez cu multa rabdare.
Scuze, ma plang la voi , dar cui sa-i spun si eu ce am pe suflet?

Acum merg sa ma asez la orizontala, nu va ganditi ca adorm asa repede, dar ma doare mijlocul si ma simt tare obosita.

cecilia,25+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei, acum reusesc sa postez si eu de acasa. Nici nu am mai scris si nici nu am citit de la birou, am intrat intr-o sedinta tampita din care am iesit peste 2 ore jumatate gata sa plang. M-am enervat p chestii de birou, de atitudine, si in primul rand de nesimtire: s-a fumat la greu, nu numai ca nu puteam sa mai respir, dar mi s-a facut atat de rau ca am crezut ca lesin acolo.

Desi trebuia sa ma intalnesc cu Andreea (aniast72) inainte de 6, ne-am vazut abia dupa, dar a fost o ora tare placuta impreuna. Andreea este foarte eleganta, draguta si finuta, ma bucur ca am cunoscut-o si sper sa ne mai vedem si alta data. Si are o burtica draguta, dar tot mai mica decat a mea.

Noroc cu intalnirea ca mi-am mai revenit. Am vb la tel vreo 5 min si cu Patrice (nature) si uite asa mi-au mai trecut nervii de birou.

Dar maine dimineata...sedinta continua. Daca mai fumeaza careva, eu ma ridic si ies.

Alex pare ok, cam rasfatata de bunici, dar asta este, la gradi nu o mai duc pana in toamna.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Afibebe, ai descris exact o noapte de a mea. Pe burta nu mai pot sta, pe spate nu e bine si oricum ma sufoc, pe parti amortesc si ma doare coloana, si oricum pe stanga sunt boxata la greu. Tot asa mor de cald, noaptea trecuta m-am trezit lac, era parul meu cel coafat fleasca. Dar asta e sarcina, mai sunt si mici probleme, asa cum sunt cu greutatea, umflaturile, etc. Mai e putin si gata, nu te necaji cu nimicuri. Cat despre examene, multa bafta. O sa fie bine. Eu am dat licenta la a2a fac cand Alex avea 4 luni si a fost si mai greu, ziua ma storcea ea si noaptea invatam. Dar asta este, inveti cat poti, bine ca nu e inca BB. Tin pumnii!

Annisia, de unde luasi sutienele? Eu tin des laptop in brate, nu am contractii, dar ma gandeam ca nu o fi prea sanatos.

Cristina, si eu mai tin laptop asa, si ma gandesc la fel ca nu e sanatos. Dar si daca il tin pe marginea canapelei cam tot aia este. Cu Alex stateam mereu la calculator, la desktop. Sper ca nu de aceea e asa copil atomic.

Simona, stai linistita ca pana nasti o sa aduca aia tone de body. Esti pusa pe shopping la greu pentru BB?

Mirella, cred ca e o neintelegere cu medicul de familie, ma duc sa discut joi ca deja intrasem in fibrilatii. Cred ca asa a calculat, desi dupa calculul meu 63 de zile inainte inseamna 2 iulie si nu 5 iulie cum a calculat ea. Zau daca pricep ceva.

Rox 26+

Mergi la inceput

Ana, pai nu e chiar asa rau cu avionul. E un inceput. Eu una m-am saturat de batut lumea cu masina si vreo 2 ani asa am mers ca sa pot cara toata casa dupa mine: patut, carut, tone de haine. Tocmai de aceea am preferat masina si imi e groaza cata bagaje vom avea de acum cu 2 copii. Dar daca nu vara viitoare, incepand din 2009 nu mai vreau cu masina nicaieri.
Ce bine ca ai dormit!

Cecilia, e o porcarie cu prenatalul asta, am incurcat-o daca poate sa imi dea abia de atunci. Sa ma dea bolnava de altceva atunci si gata. Hai ca nu mai e mult pana pe 15 iunie, las-o si tu mai usor, minimul de efort. Te gandesti ca si BB Cristian o sa fie in a12a si poate va avea diriginta gravida si poate iti va fi mai usor.

Rox 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Pitic, felicitari pentru fetita .

Afibebe, eu numai pe o parte dorm, cand pe stanga, cand pe dreapta. Si bebelina mea ma ia la suturi indiferent pe ce parte stau, asa ca ma foiesc ce ma foiesc si pe urma adorm. Noroc ca de dormit, dorm bustean si nu simt daca se mai misca nopatea. Dar pe la 6 dimineata, o simt iar.

Eu azi am avut o zi plina. Am ajuns acsa de la servici pe la 5 30, si l-am gasit pe sot care facea curatenie, am fost la cumparaturi si la piata. Si acum am terminat si noi cina.

Mami25 si Tomasa, tin pumnii la rezultatul analizelor, sa iasa super bune

Mandarinutza 25+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput