Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

slippers
georgi_ana ma bucur ca te simti putin mai bine si ca bebe e ok.
pitic felicitari ptr fetita
si sper sa ne iubeasca si sa ne inteleaga,ca de nu...
carpatina multumesc de informatie.o sa trimit pe maicamea sa se intereseze daca se poate face si la noi in tara.am inteles ca aici trebe sa traduca in romaneste si sa legalizeze la ambasada un avocat,certificatul de casatorie apoi trimis in tara si facut niste analize de sange.toate m-ar costa in jur de vreo 200-300 lire.daca se poate face acasa si costa mai ieftin,iti dai seama ca nu o sa stam pe ganduri.le rezolvam cand mergem in vacanta.
multumesc de informatie inca o data

noi am luat o pauza scurta dupa cum se vede ca bebelusha mea s-a apucat si ea de varuit.tare ma mai boxeaza
am fugit la treaba...

danielle 23+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Eu acum m-am trezit si sunt chiauna. Colac peste pupaza, m-a apucat si pe mine harnicia si n-am cu ce: nu avem apa!

Pitic, felicitari pentru fetita! Sa creasca mare si frumoasa.

Georgiana, saraca de tine! Bine ca ai descoperit din timp! Am avut si eu niste probleme asemanatoare la prima sarcina. Sanatate si ai grija de tine!

Carpatina, eu am urat manuselele alea! Era atat de cald cand am nascut eu ca mi-a fost mila de bietul copil si i-am taiat unghiile la cateva ore dupa ce am nascut-o. Si nu i-am mai pus manusi. De zgariat s-a mai zgariat, dar nu catastrofal, si oricum, am observat un lucru: nou nascutii au o putere de regenerare a pielii fantastica! Se zgaria, ramanea dungutza rosie si inflamata, si in 2-3 ore nu se mai vedea nimic!

Rox, banuiam ca in Cipru ati fost cu avionul, ca nu prea e alta cale. Eu n-am avut curaj inca sa o urc in avion, asa ca deplasarile noastre externe au fost pana acum ca porumbeii. Desi am vazut o gramada de copii mici in avioane. Ramane pe alta data. Vara asta nu cred ca mai plec nicaieri, ca mi-e prea groaza de caldura. Dar ne scoatem parleala vara viitoare! Poate asa cum spuneai tu, doar in trei. A, Miruna e ok, doar ca era si ea foarte obosita dimineatza, asa ca am lasat-o sa mai doarma nitzel.

Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

si de la noi...
Am reusit sa mai intru si eu printre doua hartii...
Roxana cred ca medicul tau ti-a zis exact ce mi-a zis si mie ca abia de la 7 luni poti intra in cm pentru ca ei cele 126 zile le stiu de 63 prenatal si 63 postnatal; ceea ce nu cunosc este ca se pot compensa intre ele. Aceeasi problema o am si eu cu medica mea, dar cand voi merge la ea sa-mi iau medical voi fi dotata cu legea sa-i arat negru pe alb ca sa inteleaga si ea.

In rest noi suntem bine, in ultima perioada il simt destul de des pe bebe astfel incat numai am stari de panica... este deja un rasfatat care atunci cand mami vrea sa doarma el are chef de joaca si uite asa mami ajunge mai mereu obosita la serviciu...Dar sunt atat de fericita cand il simt incat nu mai conteaza...
Si eu am acea mare problema cu picioarele, dar cu statul cu picioarele mai ridicate, mancatul mai fara sare si un pic mai multa odihna se rezolva.
Sim si Teodora ma gandeam ca poate vom avea norocul sa fim colege de salon la spital, tinand cont ca vom naste prin aceeasi perioada si la acelasi doctor...

mirella
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Azi m-am mai inveselit, deoarece daca rezultatul de la amnio era prost trebuiau deja sa ma caute...deci pe 3 iunie sper sa am rezultatul cu toate valutarile in mana...pentru asta am pus si pozici...vroiam mai multe da n-am reusit...ma rog am timp.

Roxana ma bucur ca stai bine cu moralul si printesa se reface.
Iuli multumesc de informatie.
Cristina imbracate bine ca e de jale pe aici...uragane, ploi, inundati...ai grija la diferentele de temperatura.
Georgi sanatate
Nana pernei poti sai scoti aerul din ea...in vid ...daca ai cu ce.

Ali19+ Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mirella, poate cu mine vei fi colega de salon pt ca Teodora are DPN pe la jumatatea lui octombrie si sincer, nu ii doresc sa fie colega de salon cu mine pt ca asta ar insemna sa nasca mai repede.

Sim 25+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Merci de observatie Sim, scuze Teo am fost luata de val cu gandul la nastere si nu m-am mai gandit ca tu trebuie sa nasti un picut mai tarziu....
De tine Sim stiam ca diferenta dintre noi este destul de mica; imi amintesc la inceputul sarcinii ca te urmaream tot timpul sa vad ce ai mai facut ce ti-a mai zis Tutu; mai ales ca si experientele anterioare parca sunt aseman.
Cateodata mis e pare destul de departe inceputul sarcinii si parca nu mai este atat de mult pina la happy end.
M-am tot gandit astazi la nastere; imi este un picut mai multa teama pentru ca este ceva necunoscut, dar cred ca bebe ne va da putere...
Oricum pina atunci poate mai puneti de o intalneala intresi ne vom cunoaste personal, dac nu cumva ni se vor intersecta drumurile la Tutu...

mirella
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Felicitari celor care au aflat in ultimele zile sexul bb-ului!

Roxana, vineri aflu rezultatul. Dar acum sunt mult mai linistita.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului.Am fost si eu ieri la Hematologie pt dozarea de anticorpi anti Rh.Mi-au spus ca pentru B nu mai este nevoie atata timp cat mi-a iesit absent la prima dozare si oricum nu exista nimic profilactic.
Tomasa,poate ne vedem vineri,atunci merg si eu sa iau rezultatul.Mi-ar face placere sa te cunosc.
In rest ma lupt si eu cu caldura,am picioarele cat un butuc,nu mananc mai deloc sare,iar tensiunea este mereu 11,rar ajunge la 12.Si eu am avut un risc de preeclamsie,dar nu mi-a zis nimic despre tensiune,am avut IR-urile marite,dar acum au revenit la normal.
va pup pe toate si ma duc sa pap ceva ca abia am ajuns de la serviciu.
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by mirella76

Merci de observatie Sim, scuze Teo am fost luata de val cu gandul la nastere si nu m-am mai gandit ca tu trebuie sa nasti un picut mai tarziu....
De tine Sim stiam ca diferenta dintre noi este destul de mica; imi amintesc la inceputul sarcinii ca te urmaream tot timpul sa vad ce ai mai facut ce ti-a mai zis Tutu; mai ales ca si experientele anterioare parca sunt aseman.
Cateodata mis e pare destul de departe inceputul sarcinii si parca nu mai este atat de mult pina la happy end.
M-am tot gandit astazi la nastere; imi este un picut mai multa teama pentru ca este ceva necunoscut, dar cred ca bebe ne va da putere...
Oricum pina atunci poate mai puneti de o intalneala intresi ne vom cunoaste personal, dac nu cumva ni se vor intersecta drumurile la Tutu...

mirella
27+

Sa stii ca uneori ma gandesc ce repede a trecut timpul, au zburat saptamanile astea fara sa imi dau seama. La Tutu mai merg pe 20 iunie. Tu?
Azi m-am dus pana la Unirea sa iau ceva pt doctorita si daca tot am ajuns pe acolo m-am dus direct la et 3 la Z . Pusesem gand rau body-urilor inscriptionate, dar din pacate se cam vandusera alea mici . Mai erau unele pt fete, asa ca nu am avut ce alege din colectia aia, dar am gasit tot acolo unul de bumbac alb cu ceva albastru pe el si l-am luat. A fost 12 ron, deci e ok zic eu. Am pus poza cu el in semnatura. Mi-a zis ca primeste saptamana asta din alea inscriptionate, asa ca o sa ma mai duc pe joi-vineri sa vad care e treaba. Oficial, am deschis sezonul cumparaturilor.
Erau acolo niste hainute frumoase pt fetite, mi se scurgeau ochii dupa ele. Si pt baietei am vazut chestii dragute, dar vreau sa ma duc cu sotul ca sa il invat cum sa cumpere pt bebe ca nu se stie cand o sa am nevoie sa il trimit la shopping.

Sim 25+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor sa va intreb ceva,eu in perioada asta stau mai mult pe acasa ptr ca am mult de invatat la examenele ce se apropie,si deseori in loc sa stau la birou atunci cand am de lucru la computer,imi tin leptopul pe genunchi intinsa in pat si ma folosesc de wirless ca sa ma coleg la internet.Am observat ceva ( sper sa nu radeti de mine) ca linea wirless atunci cand tin computerul in brate,imi sta exact in dreptul partii de jos a burtii,sau mai precis acolo unde fetita mea isi are capul.Nu cumva o poate afecta cu ceva radiatiile ce emite?

Cristina 24+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput