Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, am ajuns si eu acasa, umflata ca un balon. Crunt si sa merg.

Annisia, sincer te-as fi invidiat nitel. Ca eu am fugit de bolnav saptamana trecuta si acum in weekend am fost tratarisita cu refuz. Asa ca ma uit si eu in curtea altora, ce sa fac? Cat despre botez, crede-ma ca am fost la destule si unii preoti sunt destul de smuciti cu bebelusii, dar cred ca au experienta. La fie-mea a fost ok, dar la finul cel mare ma gandeam ca ii smulge capul saracul.
Vaz ca e mare sportiv baiatul tau, las ca ii prinde bine, sa care zdravan dupa ce apare BB. Cat despre absenta mea, eram pe drum. Doar nu ai uitat ca eu stau departe si fac cate o ora si ceva pana acasa?

Simona, pai vad ca da sa ploua, asa se itnampla mereu cand ploua. Masina mea e vai de ea saraca cu santierul de langa noi, si in oras cam la fel. O mai las...A ajutat apa rece? Eu sunt sinistra, saraca mama s-a socat cand mi-a vazut picioarele. Nu e doar de laba si glezna, am si gamba umflata.

Piciulika, eu am revenit cand Alex avea 7 luni si a fost tare greu. Desi sicner ma saturasem acasa, nu mai suportam, si chiar voiam sa mai fac si altceva. Dar despartirea a fost tare grea, am avut o depresie foarte nasoala vreo luna, incat sotul meu mi-a zis cand mi-a revenit ca a crezut un moment ca s-a terminat totul. Acasa eram nervoasa si geloasa pe bona, la serviciu plangeam dupa Alex, in wekenduri eram obosita si ma enervam si ziceam ca vreau la serviciu, si uite asa. Insa e greu pana intri in rutina. Depinde si cu cine lasi BB-ul, daca ai pe cineva de incredere. Asta conteaza cel mai mult. Ai grija, daca optezi pentru o forma de colectivitate, presupune multe boli si ai nevoie mereu de concedii. Nu stiu ce sa zic. Merita si 60%, chiar daca nu mai coordonezi cine stie ce proiect. Poate in timp cresti procentul. Dar depinde ce variante ai ptr bb. Eu as vrea sa dau timpul inapoi si sa stau mai mult cu Alex, de pe alta parte am decis ca nici cu BB Andrei nu voi sta mult. Nu e de cariera...este de bani.

Ana, cum asa desculta?

Gabriela, vezi ce faci cu gatul ala, baga ceaiuri, homeopate si altele asemenea.

Prisi, pai nu e prea usoara revenirea la serviciu, daca o iei asa tare cu munca pe 3 zile.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Roxana am vazut ca mergi la Venetia, vezi ca in Mestre, 5 Km de Venetia este un H&M pe 3 nivele unde aveau super haine pt si pentru copii la preturi bune si mai erau cateva magazine interesante tot acolo e ca un Mall mai mic, iar pe langa sunt multe magazine de incaltari pentru toate gusturile si buzunarele asa ca merita
pupici

poze
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, parca tu stiu in zona Dristor, daca am retinut eu bine, eu stau pe Ramicu Sarat, ideea cu renovatul este ca acest vecin foarte harnic, are vreo 3-4 luni de cand bocane, recunosc ca si eu am renovat apartamentul acum 3 ani, dar am respectat un program si in o luna jumatate am terminat tot, ce puiiiiiiiiiii o face in atata timp nu stiu, faza este ca a mai muncit si anul trecut vreo 2 luni la o amarata de baie, iar dupa ce a terminat-o a urmat inundatia .... parca se mutase pe peretii mei(dusul lui).

Cand ma gandesc ca la sfarsitul sapt ma apuc si eu sa fac camera lui bebe.... sper sa rezolv repede, ca inebunesc numai la gandul mizerie peste tot. Sper sa fie la sfarsitul sapt, ca ma tot amana al meu sot de la inceputul lui mai.

cecilia,25+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ah, si am uitat acum barbatul ma ia de buna ca doctora nu a zis nimic de interdictie la sex si eu nu am chef de loc mai ales ca in momentele alea mi se intareste burta intr-o veselie. Oare de la cate saptamani nu mai e recomandat sexul ca sa il aburesc putin.Ca eu am citit ca cica sperma ar contine o substanta ce produce contractii si numai de asta nu am nevoieMyral25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxana, du-te fata si poseda-l pe turbat sa-i mearga fulgii! Pai tu trebuie sa fii pe locul principal, nu?!?
Myral, cum adica ti-a spus ca nasti mai devreme daca ai contractii? Si eu am, asta inseamna ca trebuie sa ma astept sa nasc mai devreme?
Eu de la atata suflat la trombon in batista, stranutat din toti plamanii..iar a inceput sa am contractii. Chiar radea doctrul de mine ca i-am spus ca nu imi suflu bine nasul, ca imi este frica sa nu imping rea tare si sa iasa si bebele pe partea aialalta... Cica sa stau linistita ca nu iese el asa de usor... As sta eu, daca nu as avea iar burta pietroi....

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Myral, nici nu stii ce ma bucur pentru vestile bune! Ai sa vezi, o sa fie bine pana la capat! Cat despre doctorita, daca te-a anuntat deja ca pleaca in concediu, cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis cu ea si sa-i ceri sa-ti recomande pe cineva de incredere, in caz ca e plecata cand vei naste. Eu asa as face.

Roxana, n-am mai reusit sa ma incaltz la plecarea de la servici (am stat descultza toata dupa-amiaza la birou), asa ca am venit descultza acasa (cu masina, bineinteles).

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Prisi, ce fain se vede bebele tau! Felicitari! Si burtica ti-e tare frumoasa!

Ana, Annisia, Roxana , da, m-am apucat de lamiae si miere, si Homeogene! Dar ce am enerveaza ca asa des ma apuca dureririle astea de gat! Suspectez ca e vb de aerul conditionat din masina si de la serviciu! Ca in rest eu rece nu beau si am mare grija. Dar...degeaba! Si eu sper sa nu se transforme in ceva mai nasol! Bag ceai, miere, lamaie, altceva, nu prea am ce sa iau!

Myral, ma bucur mult ca e bine bebele tau. Vezi? Trebuie sa fii mai optimiesta!Myral, din cate stiu eu, chiar la final nu mai e recomandat sexul ca poate declansa travaliul. Dar tu il poti aburi pe sot, ca doar nu sint ei asa informati! Eu, nu stiu ce-i cu mine, dar m-am cam lasat de sportul asta. Cred ca de frica, cu placenta aia a mea. Desi nici asa nu cred ca-I bine, ca intr-o nopate am avut niste fantezii sexuale de speriat…He-he-he

Annisia, tu tot cu muci? Zici ca la tine Oscilo asta nu a avut nici un effect? asa am auzit si eu, nu iau…

Mergi la inceput

Myral, daca vrei sa il aburesti consuma-l mai mult pe afara gaurii...ca sa zic asa... Daca e super invenosat, o sa se sparcaie repede si ai scapat de griji... Asta daca nu ai si tu chef... Daca ai, fa in asa fel incat preludiul sa fie mai lung si tu cat mai pregatita pentru contact. Iti recomand pozitia pe la spate, in genunchi sau in patru labe.... Numai ca tu trebuie sa stai cat mai ridicata, cu corpul cat mai in sus. In felul acesta burtica e in pozitie normala, iar penetrarea pe la spate o poti controla tu, in functie de ceea ce simti si de cat iti permite colul....
In legatura cu interzicerea sexului de la o anumita luna sau saptamana a sarcinii, nu ai noroc... E vorba doar de ultimele doua saptamani (39 si 40), cand se poate produce ruperea membranelor si declansarea nasterii. Asat din pricina presiunii exercitata pe col de catre grasunelul din interior.
Depinde foarte mult si de cum te simti mataluta. Prietena mea era in 9 luni, a facut sex, s-a spalat si a plecat sa nasca. Daca ai moralul bun si colul inchis e liber la penetrare iubita...
In concluzie, nu trebuie sa il pacalesti pe al tau. Ori ii spui ca nu te simti prea bine, ca te temi si mintea iti este la bebe. Ori il ajuti altfel sa se descarce. Tine minte ca apropierea e foarte importanta in aceasta perioada. Asta daca nu vrei ca sotul sa devina gelos pe bebe si sa se indeparteze de tine. Te poti rezuma si la saruturi pasionale, mangaieri tandre, dar pasiunea nu trebuie stinsa daca esti bortolina si chiar daca ai probleme...

Mergi la inceput

Până în ultimul moment?

Dacă nu există contraindicatii, atunci… de ce nu? Cu dragoste si răbdare, orice se poate! Numai să doriti voi acest lucru si să vă simtiti bine unul cu altul. Dacă nu stiai până acum, mami a aflat pentru tine că sperma contine prostaglandine si zinc, care fac bine placentei, iar mai târziu vor ajuta la declansarea contractiilor (travaliului). Unele femei cunosc si chiar se folosesc de acest lucru, asa că fii pregătită… în caz că!

Asta este doar in pasaj din articolul de mai jos. Deci face bine la placenta tanti...

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=436

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Fetelor, si in special Annisia, eu n-am probleme existentiale legate de sex! La noi e la fel ca si inainte, ba chiar mai "de calitate" as zice. Al meu nu se sfieste catusi de putin si eu nici atata. Apropo de ce ziceai cu sexul in saptamana 39-40: eu eram deja in saptamana 41 si eram asa disperata sa nasc, ca l-am cocosat pe domnu' sotzu'. Si uite asa eram eu programata sa-mi provoace nasterea pe 16 mai(ca deja se "coclea copilu'), si pe 15 pe la pranz s-au declansat contractiile. Insa nexam membrane rupte!

Roxana, citeam acum niste monitoare oficiale si a aparut ordinul cu bibliografia pentru examenul pe care il dai tu pe 17 iunie. Dar cred ca o ai deja.

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput