Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (190)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Irina hai ca era sa cred ca a venit deja 1 iunie sa se plimbe sanatoasa Sabina cu bicicleta...stai linistita ca Bia nu vorbeste mare lucru si oricum, fiecare copil o va face la timpul lui...sunt unii care isi dau drumul tirziu la vorba, dar si cind o fac, nu se mai opresc..Bia vorbeste mult de tot, dar pe limba ei..sunt sigura cind o sa inceapa cu adevarat, nu o sa o mai putem opri!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata
NE AM TREZIT SI NOI ACU CEVA TIMP ..
IRINA , sa stapaneasca printesa bicicleta sanatoasa cat despre vb las draga c o sa te capieze crede ma ..ma plangeam de stef ca nu merge si acu....
CATA sper ca nu la 7 s a trezit bia daca e asa o numim matinala sectei

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

S-a trezit la 6:30!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

vai lumeeeeeeeeee la 6 30 ...dar de ce se trez asa devreme ????o culci seara prea devreme???????????

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello prezent!
Eu am stat cu Diana,am lasat-o vreo ora si ceva la gol ca e oparita toata la putza,e rosie si are si ceva bubitze,asa n-a mai avut.Acum o dau cu advantan si practicam aerisirea,noroc ca la fratelo e parchet si gresie fara covoare ,iar camerele cu mocheta le-am inchis .
Acum papa piure de fructe cu Ghitza si se maraie si tot arata la gura ca e "bubaaaa"

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Nasol..eu cred ca a inceput sezonul bubitelor si oparerilor, din pacate!

Mergi la inceput

Eu ma gandeam ca are ceva legatura si cu dintii ... dar de la bepanthene ii trecea sau de al crema NIvea cu zinc,acum sa vedem.Am vorbit cu pediatra si a zis sa ii fac si spalaturi cu ceai de musetel si bicarboonat,sa o las goala si eventual sa ii fac analiza la urina ca poate fi de la urina...Ati auzit de asa ceva,ca eu n-am inteles I-am luat acum febra si nu are deloc,dar iar ii dam nurofen pentrui "buba" Nu vad decat gingii super rosii pe acolo.
Imediat ma duc eu dincolo sa stau cu ea,ca Ghitza trebuie iar sa plece ,azi a mai fost odata dupa adeziv si alte tampenii,acum mai trebuie lavabila si alte aiureli,tot pe rand zic astia ce le mai trebuie

Ia uitati ce placere nebuna si-a descoperit :http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070526&ctime=100652

Si inca o poanta,cand i-a bagat Ghitza acum termometrul si eu o tineam, a inceput sa strige "AI BABA!!!! "

Mergi la inceput

Daca e de la dinti are pp acid si impreuna cu caldura rezultatul l-ai vazut...ii trece doar daca o speli si o lasi goala prin casa. Eu asa am procedat cu Bia cind s-a oparit de la punguta pusa ore in sir la urocultura! Am lasat-o in funda goala vreo 3 zile, pina i-a trecut..si sa vezi ce pp pe gresie mi-a tras!

Mergi la inceput

Pai ea a tras numai pe parchet deocamdata si pe urma mi-a aratat "caca". Si cand a intrebat-o Ghitza cand a venit ce a facut, a zis tot "caca" (nu pishiu )
.Tot e bine ca a evoluat cu apa,adica zice la suc "TUC",nu apa ca pana acum Sa o auziti p-aci zbierand "TUCU TUCU TUCU" v-ati lua de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Hello, secta! Si noi pe aici, dar mai din umbra si mai printre picaturi. Copilului din dotare i s-a pus pata. Cum ma vede ca ma asez la computador, cum vine repede si se insinueaza si el sau ma ia de mana si ma plimba prin casa. Marturisesc ca atunci cand scap de sub ochiu' lui vigilent, intru pe mess sau caut diverse info, repede, sa nu ma prinda.

Suntem restanti la oarece urari. Toate cele bune pentru miri_mik, si cu ocazia zilei de nastere si pt. noua sarcina, pentru rali_rali, pentru toti cei ce poarta numele de Constantin sau Elena. Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Hai ca iar a venit little terror. ta-su nu-i face fata neam. Intru mai tarziu. Sper. Zilele astea sigur. A, sa nu uit. Anymony si Anasol, am citit ca veniti la mare. Poate punem de-o intalneala. datele mele de contact sunt in contul comun. Ce chestie, eu nu reusesc sa ma intalnesc cu Irina, dar am sperante ca o sa ma intalnesc cu voi. Poate ne si iese, mai stii.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput