Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (190)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO drum bun!
Plec si eu dincolo!

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA distractie placuta
MONICA las o bre asa silueta pe duracela
BIANCAS bafta la examen

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna seara...intru si eu cand voi plecati deja la culcare.
eu tot deschid calculatorul cu gand sa pun poze dar ma apuc de altceva si nu mai reusesc...acum stau la taclale cu taica-meu pe mess.
hai ca una tot va pun, sa vedeti ce am facut eu ieri
Bumbita, eu am fost de la 3 ani la gradinita germana. Nu am stiut o boaba inaite, ai mei nu vorbesc nici acum nimic cu toate ca s-au perindat destul pe la mine, si am invatat repede. eu observ si la Selin care aude destul de putin Ro, numai pe mine si ma intelege la fel de bine ca si pe tata-su care-i vorbeste toata ziua germana. copii prind repede dar daca nu se vorbeste cu ei uita....ca si la mine. am reinvatat dupa 20 ani cand mi-am cunoscut sotul

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

De cateva seri a mea dulcinee face figuri la adormit, atata urla de nu stiu ce sa-i fac, adoarme deobicei dupa ceilalati doi cand e dinaitea lor in pat. e moarta dupa apa, azi le-am facut dus, si fiindca am luat-o prea repede din cada a inceput sa urle si sa- inervat. Incepe sa vorbeasca mai pe inteles, eu sunt Mame, sau mami, ieri am trimis-o sa-mi aduca sticla.,se tot invartea pe dupa mine si striga kika, kika, dar adus nici pomeneala a trebuit sa o caut eu, Dade e david, nki e nuki (suzeta).
....vad ca vorbiti de suzeta. Invatati-ma cum sa o dezvat de ea nu pe Selin ci pe a mare, ca parca tot mai obsedata e de ea. Mi-e ca nu prea fac mare scofala daca i-o iau la Daria cat timp o are Selin o va lua de la ea. E teroare cu nuki-le astea. Toata ziua si mai ales seara suntem numai in cautarea lor.

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Giova, ma intebai unde stam, vom sta si la Timisoara, de fapt mai mult la tm si numai cateva zile acasa. Cand te intorci de la Alba sa-mi dai nr tau de telefon, sau stii daca il are cumva Diana, sora-mea???

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira ti-am trimis PM. Are nr. meu si Diana.
Eu zic ca prima data o dezveti pe Selin, sa nu mai vada nici Daria suzeta, numai atunci va fi ok.
abia astept sa ne vedem.

Am pus filmuletul de azi, cum conduce marco:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20070525&ctime=141146
este in filmulete (3).

acum plec ca am terminat cu totul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mi-a sters Bia mesajul..
Deci ieri a zis "auzi" la care i-am raspuns ca da ca nu sunt surda si a intrebat de telefon "unde e" ca l-a auzit sunind
Ingrid super faza cu pietrele....tintasa nu gluma!
Bianca nebuna mama aia..cum sa plingi ca ai copil mai frumos ca tine???Eu m-as bucura sa fie Bia mai draguta...
Monica am zis ca nu kg Biei sunt problema ci stationarea de 5 luni, dar daca si dupa ce venim din concediu nu i-a macar ceva in greutate, probabil o sa ii fac niste analize..Pina atunci se pregateste intens de sedinta foto cu julituri in genunchi si vinatai peste tot..mor de ciuda, daca ii dau drumul de minuta afara, nu stie decit sa fuga de mine..Mai sunt spiridusi care nu merg, ci alearga tot timpul afara, ca tare nasol e?!
Bia zice "mama", "mamei" si mai rar "mami"..mai nou "cachi" tot la kk, pe linga "caca" si la mincare si "papa" si "papchi"

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Cata, daaaaaa , mai sunt spiridusi care se pregatesc de maraton. Sabina face la fel. Insa ea nu vrea sa fie tinuta de minuta, si cum o scap din mina incepe sa alerge . Pe mine ma si distreaza cind alearga , face niste miscari asa haioase de zici ca e pusa pe ata. A cazut o singura data afara in genunchi, dar era pe iarba asa ca n-a zis nimik.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Fetelor, mare minune azi! E 8 jumate si Sabina inca doarme!!!

Cata, ce de-a cuvinte spune si Bianca! sabina are un vocabular mult mai sarac, dar e de inteles ca doar e cea mai mica din toata gasca.

A primit ieri cadou de 1 iunie o bicicleta f. faina, insa e pt copii mai mari. O s-o foloseasca la anul . O studiaza , ii place , umbla la roti (mecanic o s-o fac pt. ca si pe-afara tot numa la rotile masinilor umbla), dar nu vrea sa se urce pe ea.

poze Sabina

Mergi la inceput

Cuconetelor, sunteti la somn ?

poze Sabina

Mergi la inceput