Bela - 2 ani!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

La multi ani Bela!, ma bucur tare mult ca totul este spre bine. Iti dorim sa te faci mare, frumoasa si desteapta. Ai niste parinti extraordinari. Soli

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

La Multi Ani Belei si multa sanatate!
Iar parintilor ei ... jos palaria!
Doamne Ajuta sa fie bine si sa va bucurati de acest copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multi ani inainte micuta Bela si multa sanatate caci de restul se vor ocupa dragii tai parinti!
Soli, astept si eu ca celelalte fete poze cu micuta...ma bucur tare mult ca ne-ai mai scris despre ea!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

V-am vazut la pomantica; Bela e o scumpa si o frumoasa; mai este si norocoasa ca v-a intalnit pe voi, parintii ei!
Nu va stiu povestea, nici la tv nu am vazut de la inceput, dar din cate am inteles voi ati infiat doi copii: doua fete Ana si Bela!
Vreau sa va spun ca sunteti niste superparinti; mai mult decat cei biologici care isi cresc proprii copii.
Felicitari voua si felicitari Belei, care reuseste sa treca de greul cu care este pus la incercare truul si sufletul ei micut!
lA MULTI ANI BELA, sa cresti mare si sanatoasa si sa ramai mereu o luptatoare casi partintii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI !!! BELUTA,esti o frumusica si o scumpica.Multa,multa sanatate,sa cresti mare,sa fi fericita alaturi de parintii tai dragi care te iubesc enorm de mult.
Tot ma intrebam ce mai face Bela dar nu am mai vazut nimic despre ea pe forum.Rodica,ma bucur ca avem vesti de la tine,te admir mult,esti o mamica extrem de puternica.Va doresc tot binele din lume,Bela sa se faca mare si sa se bucure de tot ceea ce este frumos in viata.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

O puteti urmari aici pe Beluta impreuna cu mamica ei

http://www.romantica.ro/multimedia/player_frame/2/1874

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

La Multi Ani Bela, multa sanatate, si o viata lina si senina alaturi de frumoasa ta familie.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

La multi ani, Bela, Ana si parintilor vostri dragi!
Sa aveti parte de liniste, sanatate cat cuprinde si numai bine va doresc, sunteti deosebiti!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soli spune:

Multumesc tuturor ,multumesc anky pentru filmuletz, promit sa revin si cu fotografii cat de curand ; trebuie sa stiti ca pe ana au filmat-o foarte putin pentru ca suntem inca in procedura de adoptie si au dorit sa o protejez;terminam cam intr-o luna.La Bela adoptia s-a terminat in decembrie ,si este Maria Gabriela .
kitty ne amintim cu mult drag de tine , a fost un drum lung dupa muresh si cand ma uit la gaza mica cum se joaca si cum rade , toate amintirile de atunci mi se par dintr-o alta viatza.
an k , buna , avem inca ratusca galbena si ana nu a reusit sa descopere cum functioneaza , nu cred ca mai are o viata prea lunga dat fiind ca e un geniu al tehnicii innascut!va imbratisam pe tine si sotul tau , multi pupici micutei Bianca !
anda141 stiu ca ai fost intotdeauna alaturi de noi , ca multi altii de pe forum, sper sa fiti de acord ca a meritat , as vrea sa fiti cu totii convinsi ca am trait tot acest timp cu gandul ca fara voi inima Belei nu ar fi intreaga . sunteti cu totii o parte din ea si veti fi totdeauna .

cu drag rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

anky, merci pentru filmulet. Am revazut-o cu ajutorul tau pe Bella Doamne ce mare a crescut, imi aduceam aminte bebelusa cea mica si slabuta, offf, sa facut tare frunusica, si foarte cumintica. Soli, ati facut un lucru extraordinar, Bela e un copil fericit, i se citeste pe fetisoara ei mica. Inca nu stiu cand vom ajunge noi in Romania, dar poate ne vom revedea.
multi.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput