Bela - 2 ani!

Bela - 2 ani! | Autor: soli

Link direct la acest mesaj

Dragi prieteni ai Belei ,

la inceputul lui iunie Bela face 2 ani, cei mai grei si cei mai frumosi din viata ei . Am lipsit o lunga perioada de timp ,am incercat sa ne adaptam noii vieti in patru , si nu a fost usor , dar sunt fericita sa va spun ca Bela e bine , e raza noastra de soare!
A crescut mult mai greu decat ne asteptam , dupa un inceput foarte bun au urmat luni intregi de spitalizari , mai intai pentru raceli banale care la orice copil ar fi trecut fara mari eforturi si mai apoi pentru stagiile de recuperare pe care le facem in ture de 2 saptamani macar o data la o luna jumate . La 2 ani Bela sta bine in fundulet nesprijinita , poarta corset si orteze , si facem kineto si ergo pentru dezvoltarea motricitatii. La consultul de anul acesta la st luc au constatat ca inimioara e bine dar au scos 12 din dintisori pentru risc crescut de infectii.Ne-au incurajat sa continuam cu recuperarea intr-un ritm mai putin alert decat faceam , si ne-au confirmat ca neurologic e bine si se va dezvolta normal , in propriul ei ritm .
Altminteri , e vesela si sociabila , a detestat mult timp exercitiile la care urla cat se lucra cu ea , dar pe neasteptate , la ultima tura de recuperare a inteles ca nu ii foloseste la nimic urlatul si a inceput sa coopereze foarte bine . Vorbeste atat cat vorbeste un copil la un an , cam asta e varsta pe care medicii ne-au sfatuit sa o consideram la ea , a ramas din cauza celor doua operatii cu un retard motric si psihic, recuperabil in timp . Intelege destul de mult cand i se vorbeste si e in etapa in care maimutareste tot ce faci .
Anul trecut in mai a venit acasa si Ana , si am avut mari temeri ca din cauza programului cu Bela nu vom putea face fatza. A fost atat de curajoasa si s-a integrat atat de bine in familie incat cand ma gandesc la momentele de indecizie am un sentiment de rau , nu pot concepe viatza fara ea ,fara zambetul ei ,fara energia ei care umple atat de mult un spatiu incat cand nu este ramane un gol imens .
Va datoram atat de mult , tuturor celor care ati incurajat neconditionat pasii belei in viata noastra , incat nu pot sa nu va spun cat de mult ne-ati lipsit , cat de mult ne bucuram de fiecare data cand cineva isi aminteste de ea si de inceputurile noastre. Mi se pare ca am trait deja o viatza si am ocazia sa impartasesc cu voi aceste sentimente . Va invit din toata inima sa sarbatoriti cu noi cei doi ani minunati ai Belei , maine la 16:30 la Romantica , "supravietuitorii" .

cu drag , rodica , bela , ana ,adrian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani, Bela! Sanatate multa va dorim cu totii, putere si rabdare! Incet-incet Bela va fi un copil ca toti ceilalti!

Bravo, Bela!

Te pupam!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Bela, la multi ani cu sanatate si voie buna.
Sa umpli viata parintilor tai in continuare si sa le luminezi drumul la fel cum ai facut-o si pana acum. Mult succes in aceasta lupta grea. Tu esti deja o invingatoare, asa cum dealtfel sunt si parintii tai.
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

LA MULTI ANI micutza Bela ! recuperare rapida si sa fii sanatoasa si luptatoare in continuare !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Bela , sa cresti mare si sanatoasa..
Rodi, o sa vezi, ca o sa fie bine si toata lupta voastra nu va face decat ca viata voastra sa capete alta dimensiune...va felicit, pe voi, parintii ptr puterea voastra si va doresc tot binele din lume
si Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

LA MULTI ANI BELA! Pui mic iti doresc multa sanatate si numai bucurii sa aduci minunatilor tai parinti! Am urmarit povestea puiului mic si a mamicii curajoase si tare bine imi pare sa aud ca sunteti bine...pupici multi de tot pentru toti 4

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La multi ani, Bella !! Soli, ma bucur ca ne-ai scris, mai mereu ma intreb , oare ce mai face Bella? Poate ne arati si niste poze....

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani Bela, sa fii in continuare o luptatoare!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE!

Mirona si Andrada (20.03.2003)

ANDRADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Bela! Eu ma numar printre cei care au cunoscut-o personal pe Bela, in clipele grele in care a fost internata in spital la Tirgu Mures.
Soli, tot respectul pentru ceea ce ai facut pt acest sufletel. Poate cei mai noi pe forum nu stiu ca la inceput bela nu a fost fetita lui soli si a luat-o in momentul in care nu i se dadeau sanse de supravietuire. Practic i-a dat viata din nou!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI BELA! Felicitari Soli!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput