iminenta de avort

salutare tuturor.astazi e prima zi pe acest forum si va scriu pt ca am cateva nelamuriri.sunt in 6 saptamani si am un lichid maroniu ,mi s-a spus ca e iminenta de avort si stau la pat si i-au utrogestan.(astazi implinesc 27 de ani,ma distrez de minune singura acasa si cu o mie si una de griji,nu-i asa?)macar daca asi sti ca totul va fi bine pt ca ne-am dorit prea mult un copil.

Raspunsuri

liadorian spune:
quote:
Initial creeata de lizuk24salutare tuturor.astazi e prima zi pe acest forum si va scriu pt ca am cateva nelamuriri.sunt in 6 saptamani si am un lichid maroniu ,mi s-a spus ca e eminenta de avort si stau la pat si i-au utrogestan.(astazi implinesc 27 de ani,ma distrez de minune singura acasa si cu o mie si una de griji,nu-i asa?)macar daca asi sti ca totul va fi bine pt ca ne-am dorit prea mult un copil.
Lizuka, La multi ani, cu un pic de intarziere!
 Treci intr-adevar primtr-un moment un pic mai dificil, dar trebuie sa fii optimista si increzatoare pentru bebe. Cu tratament de sustinere si neaparat cu odihna, iminenta de avort se poate rezolva. Pentru mai mult sprijin, le poti cauta aici pe forum pe mamicile din generatia ta, cele care au sarcini de varste apropiate cu tine. 
Mult noroc!
 LIA si 
 domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 sapatamani!

Eseea spune:
 Lizuca, repaos la pat, tine tratamentul dat de dr ( numai utrogestan ti-a dat?) si...tinem pumnii! Multe fete au avut scurgeri maronii dar au fost bine pana la final! S-a vazut embrionul la eco, activitatea cardiaca? Si.....La multi ani!
my baby, Lara 

mav spune:
 Dat fiind ca mesajul tau este marcat cu un zambet larg, cred ca astepti sa vezi cine "pica" in plasa neatentiei si confunda "iminenta" cu "eminenta".... Daca ai fi avut iminenta de avort, n-ai mai fi fost atat de vesela.....![]()
EMINÉNTA, eminente, s.f. (Urmat de un pronume posesiv) Titlu dat cardinalilor si (in trecut) episcopilor catolici. #9826; Eminenta cenusie = persoan#259; influent#259; care, din umbra, manevreaza un personaj oficial, un partid etc. – Din fr. éminence, lat. eminentia.
Sursa: DEX '98 | 
EMINÉNT//A ~e f. 1) Suprematie intelectuala; spirit dominant. 2) Formula de adresare catre cardinali si (in trecut) catre episcopii catolici. /<fr. éminence, lat. eminentia
Sursa: NODEX | 
IMINÉNTA s. inevitabilitate. (~ producerii unui fenomen.)
Sursa: Sinonime | 

Eseea spune:
 Mav, nu cred ca e asa...cred ca pur si simplu a gresit cu zambetul si a facut confuzie de termeni ( eminenta/iminenta ). Noi i-am raspuns fetei la subiect, chiar daca am observat greselile, nu ne-am legat de ele.
my baby, Lara 

roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mav
Dat fiind ca mesajul tau este marcat cu un zambet larg, cred ca astepti sa vezi cine "pica" in plasa neatentiei si confunda "iminenta" cu "eminenta".... Daca ai fi avut iminenta de avort, n-ai mai fi fost atat de vesela.....
EMINÉNTA, eminente, s.f. (Urmat de un pronume posesiv) Titlu dat cardinalilor si (in trecut) episcopilor catolici. #9826; Eminenta cenusie = persoan#259; influent#259; care, din umbra, manevreaza un personaj oficial, un partid etc. – Din fr. éminence, lat. eminentia.
Sursa: DEX '98 |
EMINÉNT//A ~e f. 1) Suprematie intelectuala; spirit dominant. 2) Formula de adresare catre cardinali si (in trecut) catre episcopii catolici. /<fr. éminence, lat. eminentia
Sursa: NODEX |
IMINÉNTA s. inevitabilitate. (~ producerii unui fenomen.)
Sursa: Sinonime |
Alina, dupa cum stii, comentariile la adresa gramaticii nu isi au rostul si nu sunt permise de regulament. a fost o simpla greseala cred, fata e nou venita, ok?
Roxana

claujro spune:
 Acelasi lucru l-am patit si eu in prima sarcina cu Matei, la 5 saptamani, doctorita m-a bagat imediat pe Alilestrenol (pastile), tot un progesteron sintetic ca si Utrogestanul, Vit E Forte, Acid Folic...d'astea. Totul s-a rezolvat si Matei are 3 ani si jumatate 
!
Stai linistita, va fii bine, cu tratamentul adecvat, vei depasi momentul! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

mav spune:
 Pfiu, Roxana, da-mi un avertisment, ca am clarificat ca nu exista "eminenta de avort", ci "iminenta de avort".....
Da' e mai bine sa stim despre ce discutam, nu crezi?!
...Remember... am trecut si eu printr-un avort spontan... si nu este nimic amuzant in asta, iar fata asta zambeste si langa scrie "eminenta de avort".... si ma simt indreptatita sa comentez....
lizuk24, bine ai venit pe 
 si sedere cat mai lunga!
Mergi la echo si vezi daca este totul in regula.... stiu ca e greu sa stai in pat, "linistita".... dar daca e sa fie bebe... va fi, iar daca nu... obisnuieste-te cu ideea ca o sarcina din 5 se pierde in primele 12 saptamani.... si de cele mai multe ori, nu ai cum sa impiedici acest lucru.

Balbina spune:
 Roxana, sau alt moderator, poate schimbati totusi macar emotikonul subiectului, ca sincer, ma ia cu fiori cind vad asociat cuvintul "avort" cu un zimbet larg. Multumesc frumos. 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

liadorian spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Roxana, sau alt moderator, poate schimbati totusi macar emotikonul subiectului, ca sincer, ma ia cu fiori cind vad asociat cuvintul "avort" cu un zimbet larg. Multumesc frumos.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
De acord... Fara suparare, lizuk24!
 Probabil a fost o confuzie fara alte subintelesuri si nuante...
 LIA si 
 domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mav
Pfiu, Roxana, da-mi un avertisment, ca am clarificat ca nu exista "eminenta de avort", ci "iminenta de avort".....
nu cred ca e cazul, tu?
Natalia, se schimba emoticonul imediat.
ce am vrut sa subliniez e ca trebuie sa avem nitica rabdare cu nou venitii, ca de obicei, da? este valabil pentru toti
Roxana