iminenta de avort
Raspunsuri - Pagina 2

Alé spune:
 Acu, ca am schimbat si titlul subeictului si emoticonul "nepotrivit", poate veti raspunde fetei.
Toleranta zero, pe cuvintul meu...

Miillyy spune:
 lizuk24, trebuie sa faci o vizita la doctor si o ecografie. Nu trebuie sa te sperii, este posibil sa nu fie nimic. Eu cunosc persoane care au avut diverse scurgeri in timpul sarcinii + menstruatie normala pana la 3 luni si au copii sanatosi. 
Multa bafta! Si fuga la doctor. Exista solutii!Eu te inteleg ca esti disperata, mai ales daca ai asteptat cu ardoare sarcina asta.Sa ne dai de veste!
M 
 32+ babyboy

irlandeza spune:
 Lizuk, stai in pat , fara efort, ia utrogestan, oral dimineata si seara,( daca ai scurgeri maronii, nu-l lua vaginal, ca se elimina) daca ai dureri, poti lua no-spa, unul la 12 ore, si poti face si cate o injectie la 7 zile cu Gravibinon. Acestea toate sunt pt. sustinerea sarcinii. 
La dr. ai fost? Sa-ti faca un eco si testul de sange BHCG?
Dumnezeu sa-ti dea sanatate, si tine-ne la curent.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

lizuk24 spune:
in primul rand,va multumesc celor care m-au incurajat si m-au sfatuit.Pt acestea am cateva raspunsuri:sunt sub supravegherea medicului ,abia am intrat in concediu medical pt a sta linistita la pat ,i-au utrogestan 2 dimineata si 2 seara,nospa 3 pe zi si elevit.Bebele e bine,cel putin asa zice ecograful de pe 23.05.2007.Sunt cu moralul la pamant si vazusem pe acest forum tot felul de conversatii incurajatoare intre voi ,asta e si motivul pt care m-am inscris.Iar pt acele persoane pe care le-am deranjat cred ca am de dat o mica explicatie:greseala cu iminenta in loc de eminenta a fost pur intamplatoare si e omeneste a gresi,iar zambetul imi apartinea pt ca la urma urmei ieri implineam 27 de ani,sunt fericita ca sunt insarcinata,sunt o optimista de felul meu si zambetul ma caracterizeaza,doar ca poate nestiind prin ce trec exista si un gram de inconstienta,de asta am apelat la voi sa imi spuneti si mie daca sunt sperante ca va fi bine.

Miillyy spune:
 Excelent! Bine ca e totul in regula. Daca urmezi sfatul doctorului o sa decurga totul "conform planului".
Te pup 
M. 
 32+ babyboy

liadorian spune:
quote:
Originally posted by lizuk24
in primul rand,va multumesc celor care m-au incurajat si m-au sfatuit.Pt acestea am cateva raspunsuri:sunt sub supravegherea medicului ,abia am intrat in concediu medical pt a sta linistita la pat ,i-au utrogestan 2 dimineata si 2 seara,nospa 3 pe zi si elevit.Bebele e bine,cel putin asa zice ecograful de pe 23.05.2007.Sunt cu moralul la pamant si vazusem pe acest forum tot felul de conversatii incurajatoare intre voi ,asta e si motivul pt care m-am inscris.Iar pt acele persoane pe care le-am deranjat cred ca am de dat o mica explicatie:greseala cu iminenta in loc de eminenta a fost pur intamplatoare si e omeneste a gresi,iar zambetul imi apartinea pt ca la urma urmei ieri implineam 27 de ani,sunt fericita ca sunt insarcinata,sunt o optimista de felul meu si zambetul ma caracterizeaza,doar ca poate nestiind prin ce trec exista si un gram de inconstienta,de asta am apelat la voi sa imi spuneti si mie daca sunt sperante ca va fi bine.
Ma bucur mult ca ai vesti bune!
 Respecta-ti tratamentul, stai cat mai linistita in pat si roaga-te sa fie bine! Conteaza mult ca esti o femeie optimista, asta te va ajuta sa treci mai usor peste dificultati.Despre ce sanse sunt ca sarcina sa fie bine... Nu cred ca-ti poate raspunde cineva cu certitudine. Numai timpul si bunul Dumnezeu pot decide. Tu trebuie sa gandesti pozitiv si sa lupti pentru bebelushul tau! Incet, incet o sa gasesti si aici, pe forum, persoane intelegatoare care sa te sprijine.

LIA si 
 domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

miri2007 spune:
 Buna, 
Si eu am trecut prin asa ceva foarte recent. 
Am facut test (sure check) sambata (trecuta) si mi-a iesit slab pozitiv. Bucurie mare, tot tacamul...oricum ma simteam altfel de ceva zile, dar ziceam ca e din cauza vremii frumoase de afara. Luni dim am repetat testul, dar din pacate liniuta a doua a ramas la fel de palida. e luni au aparut si scurgeri maronii. Marti dimineata, inainte sa merg la doctora de familie am mai facut un test (Femina) si asta a iesit si mai slab...deja eram la banuieli, iar miercuri am repetat tot cu sure check si nimic. Iar pe la pranz a inceput sa-mi curga foarte mult si cu cheaguri. Cu inima cat un purice dupa ce am citit foarte multe pe forum am ajuns joi la eco abdominala (greu mai gasesti programari, chiar si la urgenta) si doctora mi-a zis ca nu se vede nimic , nici sac nici embrion, dar probabil s-a eliminat deja si a fost avort menstrual. M-au tinut asa pana sambata si acum s-a oprit sar nici scurgeri maronii tot mai apar. 
Acum incerc sa depasesc momentul, azi mai merg la o doctora ginecolog sa vedem intern ce se vede. In sinea mea tot mai sper (am mai citit pe aici situatii unde pana la urma a fost bine). Azi dimineata am facut un test si nimic. Raman doar cu amintirea celor doua slab pozitive. 
Sunt curioasa sa vad ce analize imi va reomanda doctorita sa vad cauza. 
Bafta multa si sanatate la toate!
Miri2007

liadorian spune:
 miri2007, mult noroc la control! Sper sa fie totul asa cum iti doresti! 
 Si eu sunt curioasa ce-ti va spune dr. despre analize. Cand am pierdut prima sarcina, gine nu mi-a recomandat absolut nimic, nicio investigatie, iar in momentul ala dificil pentru mine, am fost prea ravasita ca sa iau atitudine. De atunci am schimbat medicul si sper ca de data asta sa ducem la bun sfarsit odiseea...
 LIA si 
 domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

miri2007 spune:
 Buna, 
Am fost la control si a fost nici prea prea nici foarte foarte. Dupa simptome mi-a spus ca intr-adevar a fost un avort menstrual. Acum in uter nu se mai vede nimic. De analiza Bhcg mi-a zis ca nivelul est efoarte mic (5) la 2 zile dupa ce a inceput sangerarea, ceea ce inseamna ca pierderea a intervenit mult mai devreme. 
M-a mai linistit explicandu-mi ca nu este o foarte mare problema (nici nu imi vine sa cred ca scriu eu asa ceva acum...), ca are o pacienta care a avut 17 avorturi spontane, asa ca eu...
Mi-a recomandat sa iau 3 luni anticonceptionale (loette) sa se odihneasca ovarele si apoi in 2-4 luni ar trebui sa vina. insa la eco in afara ca nu se vede nimic in uter nu mi-a zis nimic de ovare. de obicei mi se spunea ca am ovare micropolichistice. 
Problema este ca eu m-am hotarat deja si azi am si inceput un tratament homeopat. Si oricum cu anticonceptionale nu prea sunt de acord in general. Acum am sa merg inainte cu homeopatele si apoi mai vedem...
Din pacate nu mi-a spus nimic despre cauze sau analize ce ar trebui facute in continuare. Asadar atitudinea a fost una pasiva, ceva de genul: "nu a fost sa fie..." 
Imi pare rau ca in cele din urma, dupa ce ea mi-a prescris anticonceptionale, nu i-am cerut si parerea despre homeopate, mai mult de a o enerva foarte tare nu stiu ce as i putut pierde. 
Dar asta este...
Va pup!
Miri2007