Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monu, multumesc! Da, sa stii ca se poate sa fie asa cu bolile, pentru ca la mine Agata a facut rosu in git pentru prima oara pe la doi ani, ca pina a inceput gradinita nu a avut si cu asta ne-am chinuit vreo doi ani, iar Tudora a facut otita si cu asta tragem, a trecut un an, sper ca la anul vom rezolva cumva, ca urechile sint mai periculoase decit gitul, din cauza faptului ca infectiile si antibioticul ii pot afecta auzul. Eu am o sora care a asurzit din cauza asta si sint fff stresata din cauza urechilor Tudorei. Sint curioasa unde va fi sensibilitatea celui de-al treilea!

Ia uitati-va www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530" target="_blank">aici ce poza mi-a facut un nenea fotograf la gradinita!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, nasol cu racelilie si cu temepratura. Sanatate multa. O sa treaca si asta. off!

Nelia, artistica rau poza.. Sic rau!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cred ca nu mai plecam la mare in weekend si atunci am veni si noi in Muzeul Satului.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Atunci ramane sambata, 2 iunie, la ora 10.30 in Muzeul Satului ?? Sau vreti mai devreme ? Noi putem ajunge si pe la 9.00

@later edit : Cornelia, superba poza !!
Despre intalnirea din august, mie personal mi-ar conveni de minune in week-end-ul cu 11 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Nu am mai scris de mult din motive de viroza a lui Elian care mi-a ocupat tot timpul . Acum e ceva mai bine dar mai e pana sa-i treaca de tot. Cu intalnirea de sambata sau vineri - eu lucrez si vineri si sambata dimineata si nu as putea veni decat dupa-amiaza dupa somnul de frumusete al tanarului . I-am facut si ceva analize si sunt in limite decente-doar o usoara anemie , ceea ce nici nu ma mira avand in vedere de unde a plecat , oricum nu e cazul de tratament.

Pup pe toti sarbatoritii pe care i-am ratat!

Noi pentru la vara ne-am luat bilet la Albena-hotel Oasis-cu all inclusive si vom merge cu tot cu Elian-daca mergi cu un copil pana in 12 ani nu platesti nimic nici la cazare nici la masa pentru el- e specificat pe bilet ca merge si el si la masa si in camera.

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

11 august ar fi perfect si pentru noi! sotul intra in concediu luni 6 deci pana sambata reusim sa ajungem!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Eu zic ca 10:30 este bine pentru sambata la Muzeul satului. Mai devreme nu cred ca ne mobilizam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Monule drag citesc despre voi si ma intristez...asa am fost eu ...si am dus-o pana cand am plecat din Constanta in Satu MAre...unde nu am mai facut nimic,insa am ramas cu urmari...e foarte stresant si enervant pentru parinte...
Si Delia primeste regulat Aerius combinat cu Ketof...

Chris in alta parte ai plati jumate din cat vei cheltui la Mamaia...mai bine te reorientezi...dupa cum arata Mamaia la ora asta nu cred ca va fi ceva bun la vara...insa la scumpeturi stam in pol position...

Elly chiar reactioneaza bine fata la gradinitza...e normal sa aiba si zile mai proaste ...ce tu nu ai zile cand nu ai vrea sa te duci la munca?!

Elisor dupa ce-am vorbit am vazut la teveu ca prezentau conservele sub marca "Marco Polo"...eu servesc Jonny West sau Rio Mare...cred ca scap

Deci sa iau in calcul 11 August?!

Pentru sambata nu cred ca pot onora cu prezenta...am nunta...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am inceput mesajul asta de pe la pranz, asa ca ii voi da drumul asa cum e si maine voi citi ce-ati mai scris, am vazut ceva de intalnire dar sunt varza, a avut grija Bianca sa ne stoarca pe toti trei...

Monu pai chiar ca daca nici la privat nu ai conditii atunci te lasi de meseria de roman...nasol, ma revolta sa stiu ca dau bani si nu e prea mare diferenta intre stat si particular, a, ba e...banii.
Si eu am fost la un lab. privat la 2 pasi de casa sa ma interesez cand sa vin ca am trimitere si e compensata (platesc doar consumabilele) si arata foarte bine receptia si sala de asteptare, foarte draguta si tipa de acolo, mi-a spus ca putem veni si maine ca inca mai au locuri (am ramas socata ca doar e sfarsit de luna si de obicei locurile pentru analize gratuite se vand ca painea calda)...ramane si Bianca sa fie cooperanta desi ma indoiesc. Alexia merita un mare ca a fost curajoasa si cuminte. Dar de ce ii faci IDR-ul? Credeam ca se cere doar la intrarea in colectivitate.
Stiam ca analizele ies modificate daca e in tratament cu antibiotic.
Deci tot a facut Antonia ceva febra. Sanatate multa la amandoua si tie sa-ti iasa ficatelul cuminte!

Elly si Oana a patit la fel cu Alexaxandra si eu cu Andreas acum 7 ani, cred ca majoritatea copiilor sunt incantati in primele zile ca apoi sa vada ca nu e chiar ok ca mami ii lasa acolo, dar se obisnuiesc mai repede sau mai tarziu, si Dragos al Simonei a fost foarte receptiv si nu a durat cred mai mult de 2 saptamani.

Laura mersi mult de telefon si de comentarii , la fel Danielei, Neliei, Ancutei va multumesc

Cam atat, cum spuneam...pe maine dimineata.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

O sa deschid acum capitol nou inainte sa ma duc la nani.

Mergi la inceput