*Ghiocei de martie-aprilie * (36)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare fetelor,

Tudor s-a foit toata noaptea si a gemut de n-am inchis un ochi. Acum inca doarme, sper sa se odihneasca ca si pentru el a fost o noapte grea, cred ca da sa iasa o maseluta. Ieri a dormit putin la pranz si a fost obosit toata seara si seara a adormit foarte repede. Sper sa se odihneasca bine acum, altfel vom avea o zi grea amandoi.
Ieri ne-am intalnit cu o cunostinta, medic generalist, care mi-a spus ca Tudor ar avea o asimetrie faciala pe partea dreapta. E al doilea medic care ne spune asta si cred ca in curand vom ajunge la un neuro-psihiatru la o evaluare. Cam am emotii....
Am iesit ieri cu puiul la noi in cartier, s-a jucat foarte frumos cu cateva fetite pana cand una din ele l-a imbancit putin-sa fi vazut fetelor urlete si lacrimi de crocodil la barbatelul meu de mai mare rusinea! ce ne vom face in toamna , la cresa!?
Nu credeam ca e asa de plangacios, ca sa nu mai spun ca ii luau jucarelele din manutza si nu zicea nici pas, se mai intindea dupa ele dar nu avea succes... ma uimeste asta pentru ca acasa, cu noi, e chiar foarte indraznet si bagacios . Poate a vrut doar sa fie cavaler cu fetele!

Tili, Catrinutza am votat pentru craciunei si Patrocle &Co! Superbe pozele! Mult Succes

Ciuf, Praid este in Romania, nu stiu unde, dar e o salina foarte cautata, cica amenajata super k lumea pentru cei care vor sa faca o cura pt tratarea cailor respiratorii. Multumim ca impartasesti cu noi impresiile tale de calatorie, esti o povestitoare excelenta. NU te-ai gandit sa le publici, asa, cu poze, imprestii la cald?....cred ca s-ar vinde bine! Eu una as citi cu placere un asemenea jurnal.

Nshiro, ai dreptate ca nimeni pe lume nu ar ingriji un copilas mai bine ca mama lui, dar uneori e greu sa asiguri activitati instructive in fiecare zi, eu ma uit la mine, faptul ca stau acasa ma obliga intr-un fel sa am grija si de casa, nu numai de copil, si de multe ori nu mai am timp si de altceva decat plimbarile zilnice, dimineata si seara si eventual inainte de somnici, cate jumatate de ora in care sa facem ceva instructiv-citit din cartea de povesti, numarat degetelele, ii mai cant sau ii spun poezii, etc. La cresa fac tot timpul cate ceva, au copii in jurul lor, se mai creeaza ierarhii, toate astea conteaza.....
Eu am crescut la bunici la tara pana la 4 ani si de dimineata pana seara ma jucam pe ulita cu copilasii din vecini, sau veneau ei in curte la noi- tin minte ca eram tot timpul o gasca de 4-5 copilasi care cam doi ani la rand ne-am jucat impreuna. La gradinita m-am integrat foarte bine, cand m-au luat ai mei acasa, iar la bloc, aceeasi poveste, gasca de vreo 4-5 copii in mod constant, pana prin clasa a 5-a. Apoi m-am potolit. Chiar daca am fost si sunt o fire timida intotdeauna am depasit momentele mai dificile cu brio, am fost intotdeauna adaptabila si m-am descurcat bine in colectivitate, spre deosebire de sora mea, mai mica cu 12 ani care a crescut pana la 4 ani printre adulti-adica familie si bona, la gradinita a avut program scurt, restul timpului tot cu bona, pana la 7 ani. La bloc nu erau copii de varsta ei cu care sa se joace, si uite asa, chiar daca este foarte inteligenta, se descurca greu singura, adica prefera sa se intoarca acasa cu problemele nerezolvate decat sa ceara detalii la un ghiseu sau sa cumpere o bluza care nu ii sta bine decat sa o contrazica pe vanzatoare si sa refuze ca cumpere daca deja a probat si a "deranjat-o"! Colectivitatea are dezavantajele ei fara indoiala, dar daca alegem cu grija mediul in care se dezvolta copilul, cred ca vor fi mai multe avantaje pe termen lung. Si da, de iubire parinteasca chiar au multa nevoie !
acum hai sa-ti fac o marturisire! cand eram prin anul doi de facultate ma apucasem de japoneza si o vara intreaga am facut drumuri la biblioteca din oras, aveam vreo doua caiete cu cele doua tipuri de scriere, etc. eram tare mandra! stiam o groaza de cuvinte si tot repetam din caietele acelea, din pacate nu am mai avut timp si nici dispozitie, ca de, imi dadea tarcoale Amor (a se citi actualul sot!)dar tot imi mai vin in minte cunvintele, chiar si acum. zilele trecute ma amuzam ca cel mai des imi vine in minte "kore wa hon desu, ka" - sa imi spui daca e gresit!ma gandeam sa ma apuc de japoneza mai incolo cand o creste puiul, si poate ne conversam in limbi straine, mai stii!

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

KIM, ce naiba oi fi facut, ca m-am concentrat tare sa le fac "public"... na ja, le-am mai facut odata pozele-s aici ultimele trei de pe pagina.

Am vazut si pozele MARIUCAI cu catzelul de care-si pazeste dodou'. da nu m-am prins unde trebe sa votez?

CAMELIADA, da' il duci sa se joace cu copii des? Eu cu Oana ies in fiecare zi si o las intre copii, nu o pazesc, stau numai ca "moderator" daca e cazul...las ca prinde el curaj dupa ce se mai obisnuieste cu copiii. ai dreptate cu gradinita!

MICAALSA, intreaba totusi doctorul... nu e cam mult 10-12 zile pt bebei?

NSHIRO, m-ai dat pe spate cu "panda"!!!!!!!!!!!!!

pup fetele

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

N-am citit nimic deocamdata dar intru sa-i spun

LA MULTI ANI si...may all your wishes come true AIDEI!!!

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Salut!

Micaalsa tot asa am patit si eu cu al meu...tocmai acum in pragul examenelor, tusea ingrozitor, temperatura, ceva muci...Nu am mai fost la dr. I-am dat antibiotic 2,5 ml la 6 ore Cefaclor, ambroxol sirop 2,5 ml de 2 ori pe zi si nurofen cate 3 ml cand facea febra si acum e pe trecute raceala...I-am facut si frectii cu spirt medicinal. Multa sanatate si distractie placuta la Praid...poate ajungem si noi pe acolo in viitor. I-am dat ordin sotului sa fac scoala de soferi si s-a executat! Deja e la a doua saptamana de conducere.

Kim si eu am citit ceva despre Diana. Doamne ajuta!

Va pup! Am pus un filmulet super haios www.dropshots.com/day.php?userid=200121&cdate=20070604&ctime=180240" target="_blank">aici. Cristian era bolnav si mama se facea ca prinde o musca sa-l inveseleasca. Am pus si cateva poze de la sat cu pisicutele si toate cele aici. Mii de tuturor! Noe o sa te vad in we asta?

M-am distrat de miliaone cu rasul piticului mucos...cat despre poze vad ca si el care ce paote dupa el...dar i-a zi, ii place piscina????

Si i-a zi, dai o tura prin Bucuresti???? ca daca nu e intalnire privata cu Diana, poate ne vedem si noi...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani AIDA!!!!!!!
numai fericire si noroc!!!

Multa sanatate lui Alex, sper ca e mai bine deja!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Fetelor care ati votat, sar'na...

Si acum continum cu raspunsurile pentru ascultatori....

Aida, La multi, multi ani, sa fii fericita, sanatoasa si iubita...imi pare rau sa aud ca si voi aveti problemutze dintr-astea cu mucisori si febra...tare rau ...da' stiu ca cine raceste vara cica de fapt are un sistem imunitar bun... oare asa sa fie????!!!!
Micaalsa, e faimosul doctor care ti-a urat de "sanatate" pentru Iulishka??????....bun doctor , ce sa zic...o fi dintr-ala facut pe spaga, zau asa....si zici ca nu ti-a aparut poza???? hmmmm....asta-i sabotaj pe fatza....
Cat despre faptul ca nu papa, nu-i bai...cica atunci cand au febra nici nu e indicat sa se manance, ci sa se bea cat mai multe lichide, in special apa...
Alorea...iti doresc sa ti se faca bine puishorul...
Alinaalex...idem...si cam cand dati voi pe la mare si pe unde???!!!...si reversul medaliei: eu cum s-o dezvat de obiceiul de a nu sta de mana, de a pleca de una singura, de a nu o sterge pe strada daca gaseste poarta deschisa, cum s-o fac sa fie mai mamoasa si sa stea cu mine cnad e cazul?????!!!
Catrinele...idem de sanatate...ma bucur ca pestisorului i-a placut la apa...numai tie nu ti-a placut udata...se vede ca nu esti un ghiocel care are nevoie de apa...si m-au distrat pozele cu "puscariasa" de numa...si mai stiu eu un miss bushtean...care adoarme cu pufuletii in labutze...
Cameliada...bravo lui ca doarme asa bine noaptea...eu zic ca e normal sa nu mai doarma mult peste zi...e satul de somn...si noi avem transformari la capitolul asta, adica si-a impins ora de somn spre pranz...eu zic ca e bine ca tot nu putem iesi afar pe caldura...
Ciuf....ce bine ca poti dormi peste zi...asa poti rezista cred mai bine...si e bine ca Luca sta singurel in casa, ca poti avea incredere in el...daca ii spui povestile asa cum le si scrii, te votez mamica anului...nu-i mirare ca adoarme asa pruncu' tau...
Mihaser...vazut filmuletul...si ai dreptate, atre se mai amuza puii astia de toate traznaile...cu cat te prostesti mai tare cu atata sunt mai incantati...pentru noi sunt prostioara, dar pentru ei o chestie de super-putere...
Rocsanica...tare ma bucur ca ati scpaat din "balamuc"...tare mie teama si mie mereu cand raceste sa nu trebuiasca sa ma duc iar la spital, vorba ta, sa tin copila in cusca, ca exact asa arata paturile alea cu gratii...ca la zoo....iar perlutza cu "panda" e dementiala...intre noi fie vorba, numai o Marie putea sa spuna asa ceva
Si eu sunt de acord cu dusul la gardi cat mai tarziu, dar daca nu se paote si nu se poate, n-ai incotro...eu ma gandesc cu groaza ca se fac doi ani si nush ce-o sa fac cu mandra...probabil ca va fi o gradi particulara, care s-o primeasca asa mica...din pacate mama soacra nu-i face fatza acum, dar mai incolo...
Si sa stii ca Mariile astea stau la incarcat, nu la odihnit ...si Maiucu taraie dupa ea prosoape, rochiile mele, si le piune pe cap si umbla prin casa ca o famtoma...de multe ori mi-e teama sa nu intre cu capul in ceva, dar vad ca are orientare buna pana acum..
Si sa stii ca tare mi-ar placea sa ne vedem, tare tare mult...nus stiu daca as reusi la o intalneala la "nivel inalt", dar daca treceti prin Bucuresti, in mod cert ne vedem...
La mare plecam acum , pe 15 iunie, si pe uram tragem o fuga si la munte, pe Valea Doftanei, la casutza noastra...
Cameliada...somn usor pentru pui...si stai linistita, la cresa va invata sa se apere
Ai dreptate cu mersul in colectivitate, ii ajuta in procesul de socializare, ii invata cu colectivitatea, cu ierarhiile, cu un program structurat; intr-adevar, acasa avem si alte responsabilitati, nu numai ei...dar...nu degeaba s-a "programat" ca sa zic asa, inceperea unor astfel de activitati de la varsta de 3 ani...pana atunci au nevoie de crearea unei baze in familie, de atasament, de interiorizarea unor lucrui pe care numai familia i le poate procura...din pacate societatea moderna, in realitate, nu sprijina cu adevarat copilul si familia, atata timp cat sunt mame care sunt obligate sa se intoarca la munca, sa duca copii in crese sau sa ii lase cu bone...

Catrinele...uite aici votezi

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Aida, la multi ani fericiti alaturi de ai tai, muulta sanatate si noroc!
Cameliada, cred ca diseara va vizitam..wow!! Tudor doarme 12 ore fara laptuc de noapte? Daca nu mai iesiti, dai un SMS, bine? Inseamna ca pot sa mai sper si eu!!!
Micaalsa, ati facut vreodata un exudat la Iulia? Sa vedeti ce bacterie are ea in gat..ca daca e un virus, antibioticele au fost degeaba! Daca e o bacterie sau altceva, nu un virus, atunci se poate faca antibiograma si stabili cu precizie ce antibiotic merge.
Ciuf, nice story, ca de obicei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

La Multi Ani Aida ! Sa fii sanatoasa si sa ai viata plina de bucurii alaturi de familie si de toti cei dragi tie ! Esti nascuta in aceeasi zi cu nasa, nasul si verisoara mea (fata nasilor).

Fetelor, va multumesc pentru incurajari si pentru aprecieri. Deja Teodora s-a obisnuit cu plecarea mea si acum cand vin acasa e dornica sa o iau in brate, sa ne jucam, asa ca mi-a venit inuma la loc. Tare dureros a fost in prima zi...

Mihaser bafta multa ai multa sanatate lui Cristian !Am vazut pozicile, eu nu il vazusem tuns, e dulce si asa, dar imi placeau si zulufii lui ca de fetita.
Aida, sanatate lui Alex si tu ai grija de tine, Ciuf are dreptate, nu e de glumit cu extenuarea. Ma bucur in schimb ca aveti loc la gradi preferata.
Micaalsa, nici nu stiu ce sa-ti scriu sa te incurajez. Nu-mi vine sa cred cat de iresponsabili pot fi unii medici.Imi doresc sa vad cat mai curand un mesaj de la tine in care sa ne spui ca gata, Iuliei i-a trecut infectia in gat si ca e bine si ca papa. Saracuta, cum sa manance, daca o doare gatutul. Nu se face antibiograma si la copiii mici? Oricum Iulia e scumpa foc, chiar seamana cu o rusnaka, imi vine sa-i pap obrajorii. Multa sanatate va doresc !
Tili, nu ma mai lasa sa votez, poate data intru de pe alt calculator...
Alorea, multa sanatate lui Cristian !
Alinaalex multumesc ! Si voi bolnaviori? Sanatate multa si voua. Nu-ti face griji ca nu are curaj Marc sa mearga singurel. Sa vezi cand isi va da drumul cat de bine va merge, nu vei avea probleme.
Catrinutza, votat ! Mai, super pozele cu Maria si cutzu mic, erati in parc, nu? Si ea tipa la catei si pisoi, ca si Teo tot asa, se apleaca la ei si le zice 'maauu-mauuuu' sau 'am-amuuuu', de parca ar fi la distanta de 1 km de ele...Ai ales bine poza pentru concurs. Vad ca si Mariucu are genunchii juliti, cam seamana fetele noastre in multe privinte din cate povestesti tu.Pup
Camelia, ce boierie ! Pai eu nu stiu daca pot sa numar 10 nopti de cand s-a nascut Teo si am putut sa dorm si eu 7 ore legate...si acum se trezeste, are nopti cand se trezeste si de 5 ori.
Hai mai Delia, ca ti-ai mai exersat engleza, ia-o asa...n-ai de ce sa te simti jenata, nici ea nu te-a recunoscut. Daca nu i-a tusit in nas copilul la care ati fost in vizita, e putin probabil ca Rudy sa ia ceva virusi. Sanatate !

Revin, pup

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI AIDA!!SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SA FI SANATOASA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Am ramasa placut impresionata de Lara, Elvie ! Ce iti da ea rufele la intins.Iar in filmuletul cu drumul spre parc zici ca e un copil de 2 ani, asa stapana e pe ea intr-ale mersului.Si scara o urca precum oamenii mari, Teodora mea inca urca scarile in patru labe.
Ciuf, sa stii ca dupa ce am citit jurnalul de calatorie si am vazut pozele postate, am luat la rand toate cele 44 de poze . Impresionant ! Si sa stii ca poate unele nu mi-ar fi spus nimic daca nu ai fi fost tu sa povestesti absolut superb ! Ai talent cu carul, nu-l irosi, te rog ! Sanatate puiutilor !
Catrinel, tare ma bucur ca am vazut-o pe Oana in poze. S-a schimbat mult in ultimele 3 luni, e asa domnisorica si seamana cu tine. Ce zici tu ca e slaba, ca pare dolofanica, iti vine sa-i papi si ei obrajorii. Imi place mult ultima poza din cele 3, iar din vacanta, poza in care sunteti amandoua in iarba.
Rocsana, ma bucur ca Maria e bine acum. Si eu am ras la faza cu "panda", mi-o inchipui ce surprinsa a fost cand te-a vazut. E isteata foc. Sa stii ca si eu as vrea sa ne intalnim cand veniti in Ro, sa ne spui care e programul vostru.
Kim, daca vine soacra ta, ai putea sa o lasi pe Alicia la program scurt, pana la pranz, asa isi mai trage sufletul si dumneaei, iar pt Alicia e bine ca merge in colectivitate si invata lucruri noi. Eu asa am de gand sa procedez cu Teodora.
Tina, acum cand am revenit si eu, nu mai scrii? M-am topit dupa David, un adevarat barbat!
Andreea, alalteieri l-am vazut pe Cristin in PV. Era cu Bibi parca, in masina. Sa nu-mi spui ca erai si tu in spate cu Bubu, ca ma supar.

Ma duc intr-o scurta pauza. Va pup si inca o data sanatate puiutilor bolnaviori !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput