Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 30

alina m spune:
 nu doarme, dar cred ca vrea sa ma intind, si ca sa fiu sigura ca aude si el ar trebui sa dau mai tare si nu vreau sa-mi terorizez vecinii...de pe acum
poze
25+ 
 (Rares)

Annisia spune:
 Nana, hai ca am terminat si capitolul 31. Ia de te scoala si baga unul nou neicuta draguta!
Eu incerc sa ma bag la nani, ca vad ca e slaba miscrea pe forum. Ne auzim tomorrow. Vai tu ce elevata is....
 Bebe Yannis Edmond in evolutie

devylla spune:
 Neata gravidute,
Bai ma ingras si nu-mi pasa
,multumita Annisiei si sor'mii care mi-au bagat mintiile in cap.Pai daca am luat numa in cateva zile un kg si nush de unde
.Se sperie maine doctoru' la control...
Zapacita asta de copila,Erika...ieri cred ca vroia sa vada lumea asta,ca de nu m-a tot lovit numa si numa' in os.Azi o vad linistita,s-o fi calmat.
Annisia mama,ai grija cu raceala.Baga lamaie.
Daniele trebuie sa-ti fie greu.Intr-o tara straina nu-i usor.Al tau e engez?De cat timp sunteti casatoriti?Ma gandesc ca inca sunteti la inceut si ca nu s-au clarificat anumite lucruri.
Orisicum a exagerat.Nici la noi nu cresc banii in copaci,si pe-al meu in apuca  sa ma intrebe de ce am nevoie de nush ce.Dar nu trebuie luati in seama,eu ii zic ca imi trebuie si atat.De exemplu...un asternut nou...ca de ce sa cumpar unu' nou...ca mai avem unu'.Ce sa stau sa ii explic 
,daca nu intelege singurel,e problema lui.Yo mi-am luat asternutu'.Uneori 'barbatii e batuti in cap'...si nu vad casa,copilu' ca o femeie.Dupa ei daca ai o masa si un pat e suficient.![]()
ASa ca i-a sa nu iti mai pese de ce tot zice.Tu iti iei tot ce ai nevoie si gata.Pai...si vorba Annisiei,intai i-a discuta cu el si spunei ca te deranjeaza comportamentul lui...Si i-a pune-l nitel pe jar...ca merita.Pana se trezeste la realitate.
Iar daca vrei sa o dai pe fetita la cresa,nu-i asa mare bai.DA' e foarte adevarat ca e cu totul altuceva sa stai tu cu ea.Dar ma gandesc daca nu poti sa iti chemi o ruda,pe mama de exemplu sa vada de ea cat esti tu la munca.
Eu va trebui sa ma intorc la munca destul de devreme,dar v-a venii mama si o sa vada de Erikuta.Bine si mai am un avantaj,ca la orice ora din zi pot sa vin sa o vad fara restrictii.
Eu iti doresc bafta,gandeste-te bine si apucate si discuta cu nea' sotul si scoate-i bazaconiile din cap,cu siguranta nu vrea sa va piarda pe tine si nici atat pe Ebonee
Sabina Y. 24+
japonia prin ochii unui amator

Annisia spune:
 Eu iar nu am somn, dar si ce?!? Am toata ziua la dispozitie sa dorm daca poftesc. Sunt asa de ametita de la capatana asta plina cu muci... Uau! Nino-nino-nino! Vorba lu' Doru Octavian Dumitru - rosu-albastru, rosu-albastru...asa imi face capul...Si in casa toate sufletele dorm si eu am chef de povesti si de ascultat muzica tare, de zbenguit si de haleala...
Si mi-a trimis si Blueeyes PM ca Nayel e cu sorcova si s-ar putea sa nu il gasesc azi la spital. Deci nici pe baby nu il vaz. Eeeee, da' eu am muciiiii, cine mai e ca mine??? Sic, sic, sic! Stiu ca ma invidiati...
Sa ascultati melodia pe care am pus-o aseara pe forum, e super haioasa. Si mai treziti-va-n pana mea, ce atata sforaiala pe capul vostru?!?
http://www.trilulilu.ro/cuoreblu50/d05894f989f687

Annisia spune:
quote:
Originally posted by devylla
Bai ma ingras si nu-mi pasa,multumita Annisiei...
Bai tu, ia vezi sa nu ma injuri pe mine cand nu o sa mai incapi in oglinda... Eu iti ridicai moralul neica, da' nu te indes eu in frigider, bine?!? Vezi ce zice si medicul maine la control. Ma gandesc ca tot tie o sa iti fie din ce in ce mai greu sa te desfasori. Plus ca o sa te chinui sa dai jos apoi... Hai ca mai avem trei luni cucuiete si scapam. Mai nasol e ca sunt trei luni de vara si o sa ne umflam ca barzaunii... Da, ma, da' cine e gravidoasa motata? EEEEE, merita, nu?!?
Io ma duc sa halesc ceva pe chestia asta, ca imi chioraie matele si bebe zice ca i-am pus muzica....

cecilia L spune:
 Buna dimineata,
Esti super tare Anisia, de cate ori citesc parca te si vad cu mucii tarandu-i prin casa. Mai da cu matura sa scapi de ei, cred ca o sa-ti fie mai bine. 
Ma bucur ca azi sunteti mai bine dispuse, ce ziceti incercam o terapie de grup, azi nu avem voie sa ne suparam, luam exemplu Anisia.
Avem vreo Ruxandra printre noi? daca da ''LA multi ani!'' sa fie iubita si sa aiba un bebe sanatos, ca noi toate de altfel.
Al meu bebe o sa fie un alintat, ce vorbeste mami cu el si ii spune de toate alea, dar sa-l vedeti pe tati ce vb cu el si cica dau noroc asa ca baietii. Vb serios,cand vine tati si pune mana pe burtica si vb cu el, chiar daca pana atunci era linistit, dupa cateva momente il loveste pe tati, asta daca are rabdare sa astepte si a invatat sa aiba rabdare tati, eu ii zic ca da noroc cu tati. Chiar credeti ca bebe il recunoaste, eu mereu ma intreb daca poate diferentia vocea si mangaierile, oricum ne bucuram de fiecare miscare a lui bebe.
Roxana, sper ca Alex e mai bine in dimineata asta, oricum sanatate.
toate
 si va urez o duminica placuta.
cecilia,25+
Cristian

mandarinutza spune:
 Acum am apucat sa va prind si eu din urma. Am fost mai ocupata zilele astea. Vineri, am fost la servici sa mai rezolv cateva proiecte si o sa incerc sa ma mai duc si saptamana viitoare daca o sa ma simt ok. 
Referitor la soti, cred ca fiecare reactioneaza diferit la statutul de tatic. Eu incerc sa-l implic pe al meu cat mai mult, l-am luat la ecografii, ii spun sa-i vorbeasca bebelinei, ii spun cand se misca si il las si pe el sa simta, l-am dus pe la magazine cu carucioare,patuturi ca sa stie ce cheltuiele il asteapta. E normal ca nu stiu ce simte o gravida, de acee incerc sa ii explic ce simt, si cand imi da bebelina suturi in intestine si col. Si ii spun direct sa nu se astepte sa fac anumite lucruri in casa-frecat si spalat cada, geamuri, asa ca ori le face el ori mamica lui. Al meu mai si pleaca prin tara cu serviciul, si mi-e tare greu fara el. 
Annisia, si eu cand il intreb pe al meu cu ce sa ma imbrac sau daca imi sta bine cu o rochita, nu prea se pricepe. 
 Plus, ca ma mai intreaba uneori "Bluza ssta cand ti-ai mai luat-o?" desi nu e prima oara cand o port. Barbatii astia !!!. Numai sa indrazneasca sa imi zica ca imi iau prea multe, ca il intreb si eu la ce ii trebuie toate electronicele, cel mai performant mobil, calculator, nu de alta dar tot timpul le schimba cu alte modele. 
Mandarinutza 
 25+ 
 Antonia Maria
Poze

mandarinutza spune:
 Cecilia, de Rusalii se sarbatoreste Ruxandra? ca nu stiam. Eu am o prietena f buna Ruxandra, o dulceata de fata.
Mandarinutza 
 25+ 
 Antonia Maria
Poze

mandarinutza spune:
 Annisia, cum mai stai cu raceala? Eu sunt alergica la vegetatia de mai si prin urmare sunt cu nasul infundat si stranuturi cand trec pe langa un tei, plop sau ce-o mai fi. Eu iau Nazomer, care contine numai apa de mare, poate te ajuta si pe tine. Si eu am luat osciloccocinum, vit C, multe citrice, ceaiuri cu lamaie 
cand am fost racita.
Mandarinutza 
 25+ 
 Antonia Maria
Poze