Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 29

Piciulika spune:
 Danielle draga, imi pare enorm de rau ca treci prin momentele astea. 
Sotzul meu a spus auzind ce scriai tu ca: "E un idiot!!" Scuze, dar asa sunt ei, mai directi.
Si eu il dezaprob total, dar... Nu-i caut scuze, incerc doar sa ii dau o sansa.
Citeam ca si barbatii trec prin tot felul de faze cu sarcinile nostre. Poate l-a apucat panica. Responsabilitati, morale si financiare. Poate nu mai stie nici el ce vrea: familie, adica tu si fetitza, si o viatza asezata, sau tzatze, ametzeli de pustan. ![]()

Poate ar fi bine sa va asezati sa discutatzi, daca e destul de "copt" si commited, cum arata planul financiar, ce inseamna un copil dpdv financiar. Asa, clar si pe hartie; la ce se renuntza din bugetul de pana acum - daca e cazul - si ce va fi dupa.
Si sa-i spui sa-si clarifice prioritatile si sentimentele. Si limbajul.
Asa as vrea sa fie doar o faza tampita de-a lui... ca de nu 
Stiu ca nu e usor, departe de ai tai, il ai doar pe el si ai nevoie de tot sprijinul. Curaj si sper sa devina un tatic si partener iubitor si responsabil.
Te pup 
Piciulika 
 21+ 

laviniaN spune:
 Piciulika draga harnicuti a-ti fost astazi mama!
cred ca o sa-i spun la tati al meu sa-l sune pe al tau sa-i faca o listuta de cumparaturi...el este insarcinat cu treaba asta.
LAVINIA25+

Piciulika spune:
 Lavinia, cu mare drag!
Nu ajunge tati tau cumva incoace?! Ca-l ducem direc la sursa!
Surpiza f. mare e ca la chestii de bebe Germania are pretzurile egale cu ce avem aici! De fapt mersesem pana la Baby-Walz in Germania doar pentru ... abtzibilduri 
, ca aici nu aveau de alea. Dar in rest, nu faci nici o economie.
Serios, daca are vreo sedinta la Zürich, merita planuia o incursiune la Baby-Land, la 20' distanta...
IL ASTEPTAM! Tu stai cuminte cu burtiku'.
Piciulika 
 21+ 

laviniaN spune:
 Nu stiu cand are sedinta in Zurich ,el mai mult e la Viena si europa de E...MULTUMESC MULT ...incercam sa cautam pe net ce magazine gasim la Vienna pt bebei si probabil o rog pe sotia lui Nicu sa mearga cu el.
daca ajunge cumva in Elvetia o sa va sune cu siguranta....m-am tot gandit la tine pt ca tu calatoreai mult inainte ,acum cred ca esti mai linistita si nu mai faci curse lungi,...daca ai nevoie de medicamente sau ceva sa-mi spui si ti le trimit cumva...sigur se gaseste careva de la Bratislava care au sedinte la Zurich.
Ai grija de tine si de bebe.
LAVINIA
25+

Gabriela77 spune:
 Of, Roxana draga, prin ce trebuie sa treci tu! Sanatate multa Alexandrei!
Annisia, nasol ca ai racit! Grija si sa te faci bine cat mai repede! Ne-au rezolvat aia cu reclama lor de kkt! Macar ai incercat!
Lavinia, succes la examen!
Cu calatoriile, eu am lasat-o balta de tot! Dupa ultima calatorie, fortata, un training obligatoriu am ajuns la urgenta cu contractii. Si nu au fost decat vreo 200 km. Eu una nu mai risc nimik!
Dani, mersi de sfaturi privind sanii! Stiu ca e greu, dar incearca sa nu te necajesti prea tare pt fazele sotul tau! In momentul acesta, prioritatea ta e fetita! Sigur ca trebuie sa lamuresti lucrurile cu el. Eu nu cred ca cineva de aici poate spune ca nu exista si momente mai tensionate si neintelegeri intr-o casnicie. Sincer, imi vine greu sa cred. Dar mai cred si am invatat, ca fericirea, implinirea, linistea, ma rog cum vrei sa le numesti depind foarte tare de modul in care reusesti sa iti negociezi relatia cu sotul. Da, pana la urma tot un fel de negociere se cheama, a reusi sa iti comunici punctul de vedere si sa il argumentezi, a reusi sa faci si tu compromisuri...Oricum am lua-o, noi, femeile suntem fundamental diferite de barbati! Mai preocupate de detalii, mai responsabile, mai sensibile. Eu zic ca ceea ce noi avem din plin , iar lor le cam lipseste este inteligenta emotionala. De aici, detasarea lor, uneori egoismul sau imaturitatea.Esential este insa sa nu dispara iubirea, respectul, prietenia, increderea. Daca ele ne leaga, exista cale de rezolvare pt orice. Eu una, asa cred!
Eeee, gata ca m-am intins la vb, dar am citit si ce scriau Roxana si Annisia  si ma gandeam ca si eu am simtit de multe ori frustrarea aceea...Dar pe urma, sint momente ca acestea,in care incerc sa vad lucrurile limpede, fara sa ma las orbita de o reactie de moment,  si te gandesti ca esti norocoasa ca ai de fapt un OM bun langa tine, un prieten adevarat,un umar pe care sa plangi, pe cineva care te saruta si te ia in brate, cineva cu care sa razi, un om caruia ii pasa cu adevarat de tine, pentru ca TE IUBESTE, chiar daca de foarte multe ori nu reuseste sa o arate.
Dani, te pup si pastreaza-ti optimismul si intelepciunea pt fetita ta! Discuta lucrurile astea cu el si poate ai sa fii surprinsa de atitudinea lui! 
Noapte buna si sa visati frumos!
Gabriela 
 23+ 
Sara Medeea

alina m spune:
 Cateva sfaturi pt Danielle
Sunt 2 posibilitati:ori e de la mama natura badaran ori se simte detronat, nu mai e cel mai important pt tine si asa reactioneaza el.
In primul caz nu vreau sa dau sfaturi, pt mine ar fi o singura solutie care e f usor de dat din afara dar mai greu de facut cand esti implicat.
In al 2-lea caz, ar fi mai multe de spus.
- Din cate am vazut in poze, un pic de burtica are si el, iar tu cred ca aratai f bine inainte de sarcina. Deci tu ai un motiv, el...?
- Arata-i ca si tu ai ochi...arata-i in acelasi timp si o fata mai dezbracata si spunei ca poate iar place sa faca sex cu ea dar sigur nu si-ar dori un copil crescut de ea. Apoi aratai si tu un tip bine si spunei ca-ti place cum arata dar...nu stiu gaseste-i o hiba...nu pare asa inteligent,sau hazliu ca sotul tau...
- Fa-l sa simta cat mai mult din trairile tale
1. mergi cu el la ecografii
2. uneori poarta-te ca si cum s-ar purta copilul vostru, alinta-te
3. anunta-l de fiecare data:acum e treaz, acum a dat mai tare, acum a ajuns mancarea la el si a inceput dansul...
4. pune-i tu mana pe burtica de fiecare data cand misca. La inceput poate o sa i se para ca esti insistenta dar apoi se va obisnui si o va pune singur. La al meu sot i-am spus la inceput ca, caldura mainii lui il linisteste, il relaxeaza, iar acum si cand dormim pune mana pe burtica, cu orice ocazie (dar nu in public)
5. odata cand e bebe mai activ, pune-i mana pe burtica si stai de vorba cu sotul tau iar cand loveste bebe mai tare spune-i ca tu crzi ca ii recunoaste vocea...
- Tu fa o pauza la cumparaturi caci oricum mai e timp dar dupa ce vezi ca s-au mai indreptat lucrurile intrati "din curiozitate" printr-un magazin de bebe si arata-i ce ti-ar place dar nu-l cumpara tu, il va cumpara el in cateva zile.
Nu mai stiu ce sa mai zic, pana sa ma apuc sa scriu imi veneau o gramada de idei. 
Ca o concluzie, fa-l sa se apropie f mult de bebe si ai sa vezi ca se produc minuni. 
Ce sa-i faci, asa e cu barbati... le place sa simta ca avem nevoie de ei, dar daca depinzi prea mult de ei si se simt siguri ca nu te pot pierde indiferent ce ar face, ii pierzi. Iar noi trebuie sa gasim calea de mijloc, sa le aratam ce fete puternice suntem dar ca ii iubim pe ei asa cu calitatile si defectele lor.
Nu in ultimul rand, daca vezi ca in...nu stiu, 3 saptamani...nu da rezultate spune-i-o si pe asta: stresul dauneaza f grav la bebe si indiferent ce va urma dupa aceea, pana nasti roaga-l sa se poarte frumos cu tine pt ca amandoi va doriti un bebe sanatos.
poze
25+ 
 (Rares)

Annisia spune:
 Mie nu imi este somn nenica. Vroiam si eu la discolo, dar al meu a zis ca muratura asa nu ma duce nicaieri, ca nuvrea sa dormim la spital in noaptea asta... Adevarul e ca nu sunt ok, ma simt cam subrezita asa. Inclusiv bebe e farte agitat. Am fost la niste prieteni, o familie de medici si m-au dezumflat total cu nasterea. Cica e super oribila privelistea. Asa ca o sa ma mai gandesc daca am de gand sa montez filme horror...
Am o prietena care a filmat. O sa ma duc sa vad ce si cum si mai cuget.
Pana una alta, va trimit o melodie care sigur o sa va readuca zambetul pe buze. Viata merita luata la isto, ca altfel ne tacanim neicusorilor... Bebe yannis e foarte incantat de aceasta muzica. Vivaldi il lasa indiferent total...
http://www.trilulilu.ro/cuoreblu50/d05894f989f687
 Bebe Yannis Edmond in evolutie

alina m spune:
 anissia E TARE 
se pare ca nici eu nu am somn, ascult si celelalte melodii
poze
25+ 
 (Rares)

Annisia spune:
 Alina_m mai da cautare tot pe trilulilu.ro si la Jaga Jaga sau Rita Rita. Astea trei sunt melodiile preferate ale lui bebe Yannis. Il apuca o veselie si un dezmat de nu se poate. Ia incearca si spuen-mi daca si la tine au efect. Bine, acum s-ar putea sa faca nani bebe al tau, dar poate maine il apuca dantzul si pe al tau... Noapte buna sau petrecere frumoasa in continuare!
 Bebe Yannis Edmond in evolutie