Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 24

Roxana_G spune:

Iti dai seama ca enervant o fi pentru colegii mei de birou cand ma foiesc de 10 ori pe usa.
Rox 
 26+
si Alexandra Maria 
 (10.02.2004)

aeperju spune:
 oooooooooooooo, da! Dar soarta! Sa ramana ei insarcinati sa vada cum e...apoi vor intelege cu siguranta!
Mi-au aparut niste vinisoare rosii pe picioare si unele verzi mari care ies in afara. or fi varice? ce urate sunt...cu ce sa dau sa treaca? ca nu-mi plac....
Emma 23+

moldoveanca spune:
 Salutare burtici,voi cum suportati caldura?
Ca la Iasi e foarte cald si ma bate gandul sa pun un aer conditionat ca nu se mai poate.Dar oare nu o sa incep sa racesc?Va pup
teo

aeperju spune:
 ba e bine cu aer conditionat. Nu e neaparat necesar sa-l lasi permanent ca sa racesti, dar macar sa raceasca atmosfera..si ce bine te simti... Asa ca eu zic ca e buna investitia.
Emma 23+

slippers76 spune:
 Emma, cald si la Bucuresti. Uf! Eu am dat drumul la aerul conditionat. Sper sa nu ma capsez, ca de obicei asa patesc in fiecare vara, pana ma "calesc" putin.
Roxana, sper ca Alex e mai bine decat dimineata. 
Gabriela, energia mea s-a dus pe apa sambetei. Nu mai am chef de nimic. Vreau doar sa zac pentru restul zilei, desi sunt convinsa ca nu o sa ma lase Miruna. Acum doarme, dar cand se trezeste...
Ana 
24+ 
 si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

aeperju spune:
 Da, stiu. Am vorbit cu o fosta colega de facultate din bucuresti si mi-a zis ca se topeste. Chiar ii povesteam ca in Piatra de obicei era racoare macar dimineata si seara. Acum nu frate: cald, cald si iar cald. Uimitor!
Emma 23+

Annisia spune:
 Mi-au raspuns astia la plangerea legata de reclama....un fel de s-a rezolvat, nu se poate!
Cu toata consideratia trebuie sa recunosc ca nici mie nu imi place reclama. Cu toate acestea, exista posibilitatea de a o inchide (colt sus stanga) si daca chiar nu vrei sa o vezi exista un plug in care blocheaza flash-urile...
MAi mult de atat, nu putem sa facem.
Multumesc pentru intelegere,
Sofia
 Bebe Yannis Edmond in evolutie

Annisia spune:
 Eu sunt racita bine de tot. Incerc sa nu bag boala in seama, numai ca al meu are impresia ca nu am nimic daca nu ma vait.
Ai dreptate Roxana, barbatii astia sunt pe alta planeta, una care nu are nicio legatura cu noi si cu lumea reala... M-am saturat sa inventez, sa mimez, sa complotez ca sa il pot aduce pe linia dreapta. E chiar asa de greu sa te duca memeaca si sa vezi singur ca anumite chestii trebuie sa le faci si atele nu? Sunt tare curioasa cum se va purta al meu cu bebe. daca face un pas gresit, i-am luat beregata!

Annisia spune:
 Iuli, cum te simti? Sper ca macar la tine nu  avnsat boala. Desi asa am inceput si eu cu o vaga durere in gat. Acum imi tarai mucii prin casa. Si cand te gandesti ca planuisem sa fug din oras zilele astea... Saptamana viitoare ma duc la o nunta si uite asa o frec la rece prin casa, in loc sa imi traiesc tineretile si sa ma bucur de ele. Sracuta de mine!!!!!

laviniaN spune:
 Roxana ,daca Alex e tot asa cu temperatura mare eu zic sa o pui in masina si sa o duci la spital la urgenta...sper ca totusi e mai bine.
......si in legatura cu vacanta ta mi se pare cam exagerat traseul in situatia in care o sa ai 7 luni,te misti mai greu,obosesti mai usor,caldura mare...poate gasiti o locatie mai aproape...mie imi este
frica sa merg si 200 de km.
al meu sot isi ia concediul cand trebuie sa nasc pt a putea sta cu mine acasa,a fost alegerea cea mai buna pe care o puteam lua,oricum nu stiu cat de confortabil m-as simti sa merg pe undeva pe caldurile acestea.
Anisia mama cum ai reusit sa te racesti?stai in patut cu ceaiuri calde si lamaie.
eu am de dat niste examene si mor ca nu pot invata mai nimic pe caldurile acestea,nu mai stiu ce sa fac....parca nici pe bebelina nu am simtito azi cred ca din pricina caldurii.
LAVINIA 25+