Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 23
myral spune:
Neata si de la mine mai tarziu asa.Si eu m-am trezit agitata ca am visat ciudat parca eram pe taramul serpilor si ma chinuiam sa nu calc pe ei , apoi am dat de niste dinozauri iar spre sfarsit ma urmareau niste extraterestri
. Alt vis implica o multime de flori de toate felurile si culorile iar soacra zicea ca daca visezi flori e fetita bebiba. Oare? La baieti ce ar trebui sa visez?
. Apropo de vise Roxana parca zicea ca la sarcina trecuta visa si fetita si baietel, asa visez si eu in general si fetita si baietel inseamna ca o sa-l fac si pe al treilea?
, eu as vrea mai trebuie convins sotul. Am luat-o si eu putin pe aratura ca deocamdata ma chinui sa-l tin pe asta Doamne ajuta si apoi mai vedem.Fetele aveti grija cu inghetatele si racelile multe ceaiuri cu lamaie si vit c la inceput.Roxana sper ca isi face antibioticul efectul si e mai bine Alex.Un sfarsit de saptamana placut cu odihna si fara prea multa treaba ca eu sigur o sa lenevesc ca doar e sotul acasa
Myral
25+
Roxana_G spune:
Neata. Azi nu imi arde de nimic, ma enerveaza toti si toate. Alex nu e bine, nici nu stiu ce e de facut. Ma gandeam sa chem salvarea sa ii puna branula si sa trecem pe gentamicina, ca asa nu prea merge. Ma calca pe nervi sotul meu, nu il intereseaza nimic in afara de serviciul lui si cacaturile lui. Si tot eu sunt imposibila si nervoasa. Ma abtin de ceva timp sa ii zic vreo cateva dar sincer mi-a depasit limitele rabdarii. Acum se da mare ingrijorat, critica orice fac eu legat de Alex, insa a plecat ca avea nu stiu ce la birou. Adica sa frece menta pe acolo. Ba indraznise sa zica sa mergem la nu stiu ce chef diseara, cu copilul cu febra aproape 40. Ca sa nu mai zic de concediu, ii arde de 12 zile de calatorie cu mine gravida in 7 luni, de parca nu am nici pe naiba. Nu a rezolvat nimic din ce l-am rugat sa faca, parca traieste pe alta lume.
In fine...hai ca mi-am varsat oful aici. La noi nici o schimbare in bine. Ba cred ca la boala sotului o sa ii adaug eu si un cap spart.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
danielle02 spune:
`neata burticoase 
roxana multa sanatate micutei 
m-ati inebunit mai fetelor cu nasterile voastre.mi so facut pielea gaina cand am citit prin ce experiente ati trecut.ma rog Domnului sa fie usor la mine si sa nu tina mult travaliul ca sa nu rup gaturi prin spital.oricum o sa fac epidulara,dar m-ati facut sa ma gandesc la nasterea asta mereu.si noaptea trecuta visam cum nasc...eram tot transpirata,impingeam de ma faceam neagra la fata si cu gura pana la urechi...offf offff sper sa nu fie greu.
fetelor,care au inceput sanii sa va curga,va dau un sfat ca prin asta trec si eu.sa purtati sutien mereu si tamponase ptr sani sa nu treceti Doamne fereste prin ce am trecut eu.e oribil ![]()
trebe sa va spalati sanii cu prosopele curate de mai multe ori pe zi,sa vii masati cu crema si sa va inoiti tamponasele mereu.
sfat de la doctorita mea din tara...![]()
va pupacesc si va doresc un weekend superb 
danielle
22+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
ramonaiani spune:
Roxana nu stiu cum iti este tie, dar mie una chiar nu imi arde de facut calatorii lungi. Si noi trebuie sa mergem la nunta cumnatului meu la sfarsit de iulie (voi avea 7 luni jumate atunci) si am zis de-acum PAS. O calatorie atat de lunga cu masina e chiar imposibila - gandeste-te ca or sa fie niste calduri groaznice, si aerul conditionat din masina s-ar putea nu numai sa nu ajute, dar chiar sa iti dea dureri de cap, raceli si altele. Plus de asta .. eu trebuie sa merg la toaleta din juma' in juma' de ora. Si pe Autobahn sunt destule popasuri cu toalete, destul de curate, dar totusi ...
Mai gandeste-te daca merita toate astea ...
In ultima vreme am fost si cam constipata, si m-am trezit cu niste dureri groaznice
si o senzatie de jena permanenta. Cred ca sunt hemoroizi, fir-ar sa fie 
23+
OanaAlina spune:
roxana, multa sanatate la alex!
te asteptam cu vesti mai bune!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/HQFCp3.png
aeperju spune:
Offff! numai probleme!
Si eu am o stare de cateva zile de-mi vine sa plang non stop, nervi pe toata lumea si, in plus, mai vine cate cineva si zice: uau, ce repede ti-a crescut burtica si-mi sare rapid tandara de-i zic: femeie o luna are treizeci de zile, iti spun eu sigur ca nu a crescut asa de repede! Vecinii de sus bubuie de nu ma lasa sa dorm deloc, noaptea trezeste-te si ia ampicilina apoi pisu' des ma omoara...si tot asa. UFFFF!!!Si caldura asta e de groaza nu alta!An drei a fost foarte activ acum doua zile dar ieri si azi mai nimic. Programarea la Iasi o am abia sambata viitoare. UFff! Abia astept sa-mi vad bebelul si sa-mi spuna doctorita ca e totul in regula. Sper sa-mi revin din starea asta ca e super enervanta.
http://new.photos.yahoo.com/salutema2002/albums/
Emma 23+
aeperju spune:
quote:
Originally posted by danielle02
`neata burticoase
roxana multa sanatate micutei
m-ati inebunit mai fetelor cu nasterile voastre.mi so facut pielea gaina cand am citit prin ce experiente ati trecut.ma rog Domnului sa fie usor la mine si sa nu tina mult travaliul ca sa nu rup gaturi prin spital.oricum o sa fac epidulara,dar m-ati facut sa ma gandesc la nasterea asta mereu.si noaptea trecuta visam cum nasc...eram tot transpirata,impingeam de ma faceam neagra la fata si cu gura pana la urechi...offf offff sper sa nu fie greu.
fetelor,care au inceput sanii sa va curga,va dau un sfat ca prin asta trec si eu.sa purtati sutien mereu si tamponase ptr sani sa nu treceti Doamne fereste prin ce am trecut eu.e oribil
trebe sa va spalati sanii cu prosopele curate de mai multe ori pe zi,sa vii masati cu crema si sa va inoiti tamponasele mereu.
sfat de la doctorita mea din tara...
va pupacesc si va doresc un weekend superb
danielle22+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Pe sani cu ce crema sa dam? Cu oricare? Mersi.
Emma
Roxana_G spune:
Ramona, nici eu nu voiam asa calatorie, eu intentionasem altceva initial. Insa o sa ii zic azi si ca nu pot sa merg atata drum. Nu mai zic cate obiective de vizitat au fost incluse pe traseu, de parca eu mai sunt om sa vizitez un oras pe zi. 
Emma, vad ca nu sunt singura irascibila. Cu mersul la baie noaptea ma ocup si eu, uneori e enervant ca aodrm greu. Dar cam asta e, mersul la baie acum e nimica toata in comparatie cu trezirile nocturne pentru plansul lui BB.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)