Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lia zi si tu! sunt eu normala? nu numai ca ti-am facut tie pofta, dar ca sa imi fac rau singura, cu mana mea, nu-mi trebuia prea multa minte! asta chiar e grav!

am sunat-o azi de prin CORA pe Popeasca noastra, sa mai imi zica ce sa cumpar pentru placinta aia buna pe care a adus-o ea la party-ul de la Paticut si cred ca maine nu mai fac placinta ca imi arde si mie buza de niste chiroshte... si la mine e la fel: chiroshtele sunt ale copilariei deserturi! (stii sa faci, asa-i? daca nu iti zic eu cum, dar ma indoiesc ca nu stii... sau nu afli acolo loco...)

or poate maine fac si placinta si chiroshte daca-s gospodina (ca asa le merge vorba moldovencelor, corect? )

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Brazuca, te asteptam maine cu vesti bune. Karligutzo, nu stiu cum e cu rasu si contractiile, ca si io rad intruna si cred ca e cazu' sa ma opresc, desi mai aveam o intrebare pt. doamna profesoara de filosofie Ghinet. Dar ma abtin.gata, la treaba cu mine ca n-am facut nimic toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Ce sunt chirostile astea?

greierash 32+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by greierash

Ce sunt chirostile astea?

greierash 32+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

hehe...
nu cred ca vrei sa stii sau chiar daca vrei sa stii dupa aia vrei sa mananci!
hm... sa ma incumet sa-ti spun?
of! iar mai fac un rau!
chiroshtile = coltunasi cu branza (dulce sau sarata) fierti! presarati cu putin zahar si se mananca fierbinti!

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor de aseara m-am trezit cu o super urticarie si simt ca inebunesc de mancarime Cred ca am facut alergie la cirese sau capsuni Stiti cumva ce sa fac sa mai imi treaca mancarimea? De la plafar mi-au dat un ceai de "Trei frati patati" Stiti cumva daca are vreo contraindicatie in sarcina aceasta planta?

Astept cu interes raspunsurile voastre

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Anculici, imi pare rau ca nu stiu ce sa iti zic, dar iti trimit un, nu cred ca te ajuta prea mult, dar....
Karligutza, nu cred ca am avut ocazia sa mananc, deci pofta nu mi-ai starnit-o, poate doar curiozitatea!!! Ma bucur, totusi, ca ma gandeam ca daca imi faci pofta ce ma fac, ca e si cam tarziu sa ma apuc sa fac ceva....

greierash 32+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
desi mai aveam o intrebare pt. doamna profesoara de filosofie Ghinet.

Asteptam (oare de ce folosesc plurarul? Lia...cum era? Pluralul de modestie, nu? )

Iesencele!!! A plouat pe aici...nu va bagati la o discutie despre "chiroshte" si "harbuz"?

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by valen

Mie totusi acest "harbuz" nu-mi da pace; aaa, dar l-ai scris cu litera mica, la fel ca pe "cosharca", deci nu medicu' veterinar. M-am linistit.

harbuz nu e pepene rosu?
nu de alta, dar nu vrem sa nasti din cauza regionalismelor .

Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

buna fetelor sunt foarte suparata mi-au iesit si mie analizele foarte proaste am hemoglobina 8,5 si este foarte mica .voi cat ati avut hemoglobina?

alexi27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am citit din urma si am cam uitat tot.
nu stiu sa traduc toate cuvintele dar poate ca e mai bine asa. mai nou sunt foarte pofticioasa

anculici la mine mancarimea mai trece cu mixtura mentolata. tamponezi bubitele. sper sa aiba efect si la tine

alexi nu stiu ce sa spun. la mine e intre limite.

anya am voie sa mananc capsuni? caci azi am mancat cam multe. nu prea imi trebuie decat fructe, adica cirese si capsuni.

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput