Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Lia esti tare!!!!! Mor de ras!!!!!!!!

greierash 32+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

sa inteleg ca mai vreti exemple!

hm, stati ashea oleaca sa ma gandesc si cred ca daca toata lumea bate colb in c*r si n-are ce face la ora asta, inseamna ca aveti timp pentru pus mintea la contributie si va propun sa traduceti (fara dictionare! nu trisati! ) termeni pe care eu ii consider specifici zonei, insa s-ar putea sa ma insel si sa ii cunoasteti.

1.cosharca
2.crupe
3.harletz
4.barabule
5.popshoi
6.racitura
7.harbuz
8.zamuz
9.pichire
10.chiroshte

si cam atat pentru tema de acasa have fun!

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

popshoi stim, barabule de asemenea; cosharca banuiesc ca nu e domnul care prezenta stirile,nu? racitura=piftie (asta am invatat craciunul trecut, la cursurile de franceza, dupa cum am maentionat mai sus). Pentru restul substantivelor asteptam provincia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Tocmai am venit de la spital. Aseara am observat niste pierderi de sange si m-am speriat f tare. M-am dus direct la urgenta, si m-au internat direct. Acum sunt ok. Se pare ca a fost o sangerare usoara dar nu am aflat cauza si asta ma cam pune pe ganduri. M-am speriat f tare si normal ca ma gandeam la ce e mai rau. Norok ca bebe este ok si colul inca inchis, chiar daca este scurtat. Mi-au facut Diazepam, No-spa si Scobutil.

30+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Brazuca, imi dau seama ce te-ai speriat, of. Stai cumintica la pat, multa sanatate .

Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by karligutza
10.chiroshte

si cam atat pentru tema de acasa have fun!

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

karligutzo, era sa ma ai pe constiinta! Noroc ca mi-a facut mama saptamana trecuta si m-a "vaccinat" pentru o buna bucata de vreme. Nu stiu cum li se spune in alta parte, dar chiroshtele sunt mancarea copilariei mele. Se trezea bunica mea cu noaptea-n cap sa le pregateasca, ca sa fie gata cand faceam si noi ochi.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by valen

popshoi stim, barabule de asemenea; cosharca banuiesc ca nu e domnul care prezenta stirile,nu? racitura=piftie (asta am invatat craciunul trecut, la cursurile de franceza, dupa cum am maentionat mai sus). Pentru restul substantivelor asteptam provincia

valen deocamdata iti dau nota 4 sau corect ar fi din 4 interpretate, 4 nimerite, nota 10.... dar cum eu nu-s corecta... te pupicesc... apropo de ras, de la ras se pot declansa contractii? ca daca e grav, oprim jocu' imediat

iar cu bobu' de fasole! nush cum i se mai zice, dar stiu ca putem inlocui bobu' ala cu vreju' lu' jack e bine si-asa?

bai za uei!
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Deci masinute care se parcheaza singure nu exista inca, din pacate, dar uitati-va sa aiba "park distance control", senzorul acela care bipaie cand te apropii de un obstacol cu spatele .

Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am luat si rezultatele la analice...exact cum ma asteptam, lipsa de fier. Se explica starile mele de slabiciune din ultima vreme. Ciudatenia este ca la sumarul de urina mi-a iesit un nr ffff mare de leucocite, adik 500, desi valorile normale sunt intre 0-25. Maine ma duc sa ii arat dr rezultatele sa vedem ce zice.

30+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Brazuca, te asteptam cu vesti bune! Si tu, si printesica ta sunteti doua luptatoare. Nu-mi iese din minte cum povesteai tu acum muuuuuuuult, mult timp, cand eu nu-mi semteam bebelina decat foarte finutz ca Denisa-Maria aproape ca-ti rasturna telecomanda de pe burtica.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Mie totusi acest "harbuz" nu-mi da pace; aaa, dar l-ai scris cu litera mica, la fel ca pe "cosharca", deci nu medicu' veterinar. M-am linistit.

Mergi la inceput