Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ioana am uitat sa specific ca nici pe mine nu m-ar deranja daca s-ar parca masinutza singura, in special in centru si la ore de varf...
si distractie placuta la munte!! Sa aveti vreme buna,sa va priasca zilele libere, iar copiii sa-si consume energia in timp ce voi va odihniti!! Si noi am inceput "sportul" cu plecatul in wd, fie cu copii de aceeasi varsta, fie macar in "zona" bunicilor, unde putem sa mai lenevim si noi un pic.

Aylin, golful si yaris trec lejer de 11.000E cu ceva dotari in plus...Yaris era una din preferatele mele, dar din nefericire in buget nu se incadreaza decat Aygo care e cam micutza, totusi... Eu eram fixata pe C3 dar se pare ca Citroen are ceva probleme la motorizare, de masina frantuzeasca...Intr-adevar Polo nu e senzationala ca design, dar cica ar fi fiabila....

fetele cu contractii, probabil ca tot o sa mai auzim de ele de acum incolo...oricum, e ultima suta de metrii, si cred ca e normal...

Anya Anya mica, dulceata de ea...Mi-am amintit de o faza - cand avea Stefi vreo 6-7 luni, eram la Olanesti sub visin, el in brate la maica-mea...a intins manuta si a luat o visina din pom, si hop cu ea in gura. Eu m-am ingalbenit-inverzit-maronit, am inceput sa tip la maica-mea ca nu e atenta in timp ce incercam sa desclestez gura lui Stefi. Dupa ce a inghitit pulpa visinei, tin minte ca ieri, a deschis tacticos gurita si a scos samburele(il avea pe limba). De atunci chiar nu m-am mai speriat ca ar inghiti obiecte mici, si chiar ca nu s-a intamplat niciodata, indiferent ce a bagat in gura...si evident ca a bagat 1001 de chestii pana pe la 2 ani..

Plec afara cu bicla, programul de dupa amiaza ca ma zapaceste Stefi...

Pupicei la burticoase...

Carmen28+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

va multumesc pentru aprecierile la adresa anyei. deh, cioara si puiul...

alinam, . pupici lui vladut.

as manca ceva bun...si nu stiu ce .macar sa-mi vina o idee, sa profit cat mai pot de statutul de gravida

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Asaaa, ca in fiecare dimineata de cateva saptamani incoa mi-am baut cafeaua cu voi. Numa sa-ndrazneasca cineva sa ma priveze de placerea asta si sa vezi .Anya, pupam dulce pe Anya mica devoratoare de cirese Luna, ma bucur ca esti bine; sigur ca ti-o pot trimite pe Sarah la pachet; cand te saturi de ea o trimiti mai departe in Romania, ca si asa bunica-sa e topita de dorul ei.Brazuca, tin pumnii sa fie totul bineSamurai lady, felicitari pt greutatea lui bb.Lachione, eu de mica am admirat gemenii si mi-am dorit fff tare 2 gemene insa acum vom avea 2 fetite de varste apropiate. Sunt sigura ca veti fi 2 parinti tare tare mandri. Bravo!Ghinet, daca stateai mai aproape te invitam sa pufaim dintr-o tigara; nici eu nu sunt fumatoare inraita dar poftesc dom'le, ce sa fac, sunt gravida na. Apropo de faza cu bbbaleta, dupa cum spuneam, pe aici sunt extrem de multi moldoveni dar nu-i bai, ca si eu sunt maritata cu unul (mai exact, cu un semimoldovean cu zic eu, ca doar soacra-mea vine din zona cu pricina); acu vrea 2 saptamani ne-am dus sa luam saorma si in timp ce-l asteptam pe nenea ala s-o pregateasca, ii propun sotului sa cumparam niste fasole verde, ca sa fac a2a zi o tocanita. El zice "adica pastai", nu zic "fasole verde", el "adica pastai"; eu sa mor de ras, ca aceeasi discutie o avusesem cu o zi inainte, cu o colega de scoala, care-mi facuse pofta cu pastaile ei, adica cu fasolea verde. Eu atunci, amuzata la maximum ii zic "mai baiatule (socra-miu mi s-a adresat odata malitios cu "mai fetito" si de atunci tot facem haz de necaz pe seama asta) uite care-i treaba, la tine la tara in Moldova s-o zice "pastai", dar la mine la oras, la Bucuresti, se zice fasole verde, asa ca te rog sa nu ma mai contrazici, mai ales ca ma vezi si cu burta la gura". Nu am avut insa timp sa ne amuzam ca saorma fusese gata; eu o desfac repede sa iau o gura ca nu mai puteam, iar madama din spate zice razand pe sub mustati, in timp ce noi ne indepartam "ei, mama, nasteri usoari si pofta buna maini la tocanita di vasoli verdi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Alina(mami de Anya) eu tocmai am devorat o inghetata. Nu de alta poate iti vine vreo idee...

Carmen28+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hola!

Maine vine mezinul acasa asa ca nu stiu cand o mai am timp sa intru!

Anya, io visam sa ii dau lui Victor cirese si sa il invat sa scoata simburii afara dar vad ca aiuram de la caldura!

Ref. la masini mici, soatza spune ca Polo este f bun- io nu ma pricep deloc.

Ciresele in dr. taberei sunt super ieftine, 4 ron kg.Exista si cu 10 ron dar nu e nici o diferenta.Mai ales ca io am crescut cu ciresi in curte si vad imediat ce si cum

Mi-am adus aminte ca io inainte sa il nasc pe Victor cand stateam pe scaun puteam sa tin un pahar de apa pe burta, asa ca sa va faceti o idee de cat de maaaari o sa ajungem!

Weekend placut si tineti cracii stransi pana ma intorc si nu va bagati in fatza , va rog!.

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luna, felicitari prietenei tale si din partea noastra.

Felicitari si fetelor care si-au vazut puiutii la ecograf, Samuras, BBpuck, Nikol, Lachione, sper ca nu am uitat pe nimeni.

Weekend placut si linistit,

Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by nma

karligutza sa sti ca nu e periculoasa in trim 3. ma informase deja anya cand a facut alex, plus ca am citit tot ce am gasit pe net. sotul saracu tot spera ca sunt de la caldura, dar ..... ghinion.

27+ 21.07.2003
poze

de acord, am citit mai atent, nu acum, in etapa asta a ta de sarcina, dar cu cateva zile inainte de nastere este periculoasa.

Sanatate multa la amandoi!! saracul sot... optimist pana in panzele albe!

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

valen, am murit de ras cu pastaile lui ovidiu. si sotu' tot pui de moldovean, dar pe de-a-ntregul, ca ambii socrii sunt din bacau.

fetelor, si eu poftesc la o tigarica, desi inainte de sarcina fumam ocazional. adica ma "combinam" cu valen la o cafeluta...ce vremuri...

ilenutza, si eu puneam pe burta farfuria cu mancare. si statea f bine. acum sta si un pahar. pana nasc, cred ca pot pune un platou
deh, eu am burti de baieti, asa zice toata lumea .
azi in parc, o femeie ii spunea alteia: "ia uite, mai, are o fetita si mai face un baiat" si arata spre mine. m-am intors:"nu e baiat, e fetita". la care ea zice:"vaaai, saraca, i-auzi, tot fetita...of, ei, lasa, mama, sa-ti traiasca".

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Carmen, si noi ne luam masina noua. Initial si noi vroiam pana in 10.000 euro, dar am mai urcat un pic suma, ptr ca vrem diesel si motor de min 1.4. Ai fost sa vezi si Skoda Fabia, e pana in 10.000 si e masina buna. Eu vreau Peugeot 207, dar super oferta e la 206 sacre numero. Vezi tu, depinde ce vrei. Polo Happy are motor de 1.2, foarte putin, parerea mea, si consum mediu peste 8.

28+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele! Nu am mai intrat de mult timp pe aici, am fost f. ocupata si mi s-a stricat si pc-ul trebuie sa imi cumpar un hard nou.

Am si eu o problema - ma doar foarte tare osul de jos, abia mai merg, iar bebelina mea misca foarte tare dar foarte jos - dupa parerea multor femei, burta mea este prea jos.

Nu stiu ce sa mai zic- cateodata am impresia ca acu o sa iasa! Nu ar fi prea devreme sa nasc??? chiar prematur fiind??? Mai are vreuna dintre voi aceleasi simptome??? La dr. ma duc abia pe 8 iunie..

Va multumesc si va pupic!

kristin 29+

Mergi la inceput