Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna fetele . Am recuperat in sfarsit toate paginile din urma, si cum probabil este foarte normal , am uitat aproape tot. Mi-a placut "sondajul" cu joburile. Sa particip si eu: am terminat dreptul, nu am practicat niciodata. Vreo 4-5 ani am lucrat ca referent vamal (logistica si import-export) si de vreo 2 ani lucrez la o companie de tel mobila (nu dam nume),in depart relatii clienti

28+

Christian

Mergi la inceput

Jadi, si mie imi place tare mult melodia noua a lui Nely Furtado

28+

Christian

Mergi la inceput

Ce scump luati voi cirestele ! Eu le iau cu 4,5 ron (si cu 4 daca sunt foarte coapte), si sunt chiar bune, au gust. Oti, nu te intere? In ce zona stai?..

28+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!

Eu nu mai apuc sa citesc din urma, pentru ca asa rar intru incat daca citesc din urma nici nu reusesc sa termin si ma ia durerea de burta si trebuie sa plec.

Am fost ieri la medic. Totul pare a fi OK. Fetitele au 1,460 kg - Karina si 1,387 kg Iris. Deci sunt destul de aproape una de alta ca greutati.

Eu insa am inceput sa nu ma mai simt confortabil. In greutate nu am mai luat de luna trecuta decat 2 kg (fata de 8kg/luna cat luam cand mancam cu sare), am mai si scazut putin in greutate, nu mai am 30 de kg in plus ci 25. Dar nu ma mai pot odihni noaptea, e un chin cu statul in pat, nu ma mai pot apleca sa iau ceva de pe jos daca imi cade, contractii am zilnic si dureroase dar dureaza putin.

Rog fetele care au nascut la Giulesti sa-mi spuna si mie care e politica spitalului referitor la bagajul meu si al fetitelor. Ma intereseaza ce trebuie dus pentru copii. Vreau sa fiu pregatita din timp, pentru ca eu avand doi in burtica pot aparea surprize si nu vreau sa ma prinda nepregatita. Si asa ma simt super vulnerabila si dependenta din cauza ca nu mai sunt in stare sa fac nimic si sunt si singura nu am ajutor de nicaieri deci trebuie sa mi le pregatesc singura, pe toate.

lachi 27+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Ce scump luati voi cirestele ! Eu le iau cu 4,5 ron (si cu 4 daca sunt foarte coapte), si sunt chiar bune, au gust. Oti, nu te intere? In ce zona stai?..

28+

Christian

la padurea verde , dar de unde le iei cu asa un pret ???

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Oti, e cam departe de tine. Eu stau in Soarelui si, la intersectia Str.Lidia cu Str.Giroc, e un magazin al unui arab (chiar langa semafor) si are cele mai mici preturi din Tm la legume-fructe (cam jumate fata de Billa). De ex.eu am luat azi banane si lamai cu 2 ron/kg, cirese 4,5 ron, nectarine 7 ron, pepene galben si capsuni 4 ron.. Nu mai stiu exact preturile la toate, dar oricum are preturi ok.

28+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Multumim Ashera de informatie macar , da e cam departe lasa ca astept coacerea lor in copac la taran si o sa mai scada preturile .

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am iesit un pic afara, e infiorator de cald!
Ma gandesc cu groaza la drumul spre casa, care il facem in mod normal in 25 de minute dar fiind vineri cred ca o sa ne ia 1 ora!
Prea cald pentru luna mai! A citit cineva cartea?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

va citesc ca pe la piticodrom dati mai rar

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Samurai-lady pe Kenta la cat l-ai nascut de a mai luat numai 52 g fat de 3000 g????

Eu in Bucuresti pana acum vreo 6-7 zile luam cirese cu 200,000 apoi cu 150,000 si zi am luat cu 85,000. Va dati seama ce diferenta??? Ce nesimtiti sunt astia.
In schimb sunt fericita ca mi-am gasit doua perechi de pantaloni trei sferturi subtirei (unii din in si altii de stat in casa) in piata. Ieri am probat intr-un magazin de gravide cu 2 mil perechea si nici nu prea imi placeau. Pe astia am dat 250,000 si sunt super. Nu stiu cum ori reactiona la spalat insa macar sa ma tina luna asta.

Dana S32 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput