Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 29
flore26 spune:
desiree vacanta placuta si nervii tari pentru diversificare 
. Cand afli pretul informeaza/ne
ruxandra
Multumim pentru informatii. Daca facea febra stiam ce sa aplic!!donia o scumpa Roxana ta.

. Ai trecut si pe la mine azi noapte? Nu de alta dar m/am culcat descoperita si m/am trezit cu plapuma pana la urechi. Ai simtit tu ca imi era cam frig...
alexandra si tu pleci in vacantza? Si eu vreauuuuu !!
Distractie placuta!dia helauuu!! helauuuuu!! Unde sunteti? Ce mai faceti? Oana? Cum merge papatul?
miro Iar tragi chiulu???? Ia mai scrie tu ce face Kara. 
FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
asiza spune:
Flore, sanatate multa Alessiei! Mititica, pe lanag ca trebuie sa poarte ghipsul ala, acuma mai trage si cu urechiusa! Pupam sa treaca repede...
Danutz, hai ca sar io prima....cum batrana la 36 de ani????Ia sa nu te-aud...daca mai vrei un copil, baga mare ca nu-i tarziu..pe la 40 zic eu c-ar fi cam tarziu! Hai, spor la diversificare si mai da-ne vesti...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
flore26 spune:
Am nevoie de saltea pentru patutul pliant. De care sa iau? Cu iarba de mare? Care sunt cele mai bune??
FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
cristina_L spune:
M-ati cam speriat cu vaccinul. Saptamana viitoare mergem sa facem a doua doza sper sa fie totul bine.
Flore multa sanatate Alessiei.
Danutz nu-i tarziu la 36 de ani si nici la 40, nasa mea a avut prima fetita la 38 si a doua la 40. Si sunt amandoua sanatoase.
Desiree vacantza placuta si succes la diversificare.
Noi pt febra folosim tachipirina picaturi (3 picaturi pt fiecare kg).
Donia e o scumpa Roxana, asta ne asteapta si pe noi?![]()
Alexandra si voua vacantza placuta.
Cris mami de Alessandra
(26.12.2006)
poze Alessandra
cristina_L spune:
La multi ani raza mea de soare. Imi rade inima cand te privesc si multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa ca mi-a dat posibilitatea sa fiu mama.
Cris mami de Alessandra
(26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot
a_deju spune:
'neata!! incep cu ce arde, si stiu ca ma pricep (de.. furam si noi patiti :) ). flore, cu buba cu urechile... am tras-o si noi si a fost cumplit. tratament am avut in felul urmator: otocalm (astea-s picaturile de urechi, banuiesc ca tot pe astea vi le-a dat si voua) - recipientul trebuie sa fie nitel incalzit inainte sa picuri in urechiusa (in apa calduta). cand picuri, tragi de lobul urechii, si te asiguri ca substanta uleioasa a intrat cum trebuie pe canal in jos.. ca sa fii si mai sigura, faci si un tamponel mic de vata, exact cat sa astupe gaurica (este f util, mai ales ca pastreaza caldura la urechiusa - problema e ca tre' sa pui caciulita, ca sa fii sigura ca nu ies tamponasele din ureche si ajung nush pe unde, eventual in gura :)). nurofen - motanu' avand o reactie mai nasoala, a primit indicatie de 3 ml de 3 ori/zi (la 8 ore), asta timp de 3 zile. pt linistea lui, seara, inainte de masa, ketof (un siropel usor sedativ) - 5 ml. ce mai ajuta f mult: sacrifici doua sosetele de-ale bebeului, in care pui cate o lingura de sare de-aia mare, grunjoasa. incalzesti la microunde (cat sa simti un pic caldut pe mana, la mine era suficient 10 sec), apoi le pui peste urechiuse, si din nou caciulita. sarea aia e minunata, calmeaza durerea, si pastreaza caldura la nivelul urechiusei, si ajuta la vindecare. problema mare e cu caciulitele... adica na, noi ne-am confruntat cu problema cand temperatura inca ne permitea infofolitu'... acuma vezi si tu ce si cum, uram sanatate multa si sa treaca repede! pediatra mea mi-a zis ca daca ascult cuvant cu cuvant ce mi-a zis, in 3 zile trece, si asa a fost :) aaa, motanu' n-a facut febra, si in niciun moment nu s-a pus problema de antibiotic.
ma duc sa termin ce era de citit, pana una alta asta imi sarise in ochi :)
editez sa zic ca e posibil ca si acel trezit la 3 noaptea sa fie din cauza urechiuselor. durerea nu este continua, are puseuri, care pot fi accentuate de o anume pozitie a capului, de inghitirea unei cantitati mai mari de saliva si printre altele,...de "trecerea" efectului medicamentelor...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
tot flore.. este buna si salteaua din iarba de mare, noi din asta avem, dar doar pt ca la momentul cumpararii, nu auzisem de cele din fibra de cocos.. zice-se ca sunt excelente, si ca rezistenta in timp, dar si ca efecte benefice asupra coloanei (prin asta eu inteleg ca nu se deformeaza la fel de usor ca astelalte.. si bineinteles, sunt tot anti-alergene). gasesti model din care doreste sufletul tau pe chic bebe (intr-un cuvant.. si fie-mi iertata reclama..).
a_deju spune:
acuma despre conservantii borcanaselor.. sunt extraordinari, mai ales ca nu exista :). din cate stiu eu, legislatia UE in ceea ce priveste normele de alimentatie are niste prevederi prin care impune ca tot ceea ce ajunge in gurita de bebe sa fie BIO, fara conservanti, coloranti si arome sintetice. iar acolo nu se intampla chestia asta (pt ca nu pot opri productia...), adaosurile de acest gen ar trebui sa fie inscrise clar si raspicat, sa stie tot omu' ce cumpara. asta nu stiu daca se si intampla :) iar aceste prevederi se aplica la tot, de la formula, la cereale, borcanase, suculete, tot... mai mult, borcansele au sistem de inchidere prin vidare, ceea ce se stie ca ajuta la pastrarea intacta a alimentelor pt mai mult timp. de ex, pe capacele tuturor borcanaselor de la hipp scrie foarte clar ca daca apesi pe bulina aia din mijloc (editez: adica acel "centre cap"), si ea se infunda, sa nu folosesti, ca inseamna ca procedeul de vidare a fost alterat.
a_deju spune:
acum sa aberez nitel despre scaunul de masina... din experienta dianocicai imi rezulta mie direct ca e cam riscant sa comand derect de pe net, ghidandu-ma doar dupa aspecte estetice (..si financiare, of course..). pai si cum sa fac, bai nene...? ca aici, la orasu' de fitosi, e cam jale... adica n-am vazut mai nimic sub 5 meleoane, si chiar alea de 5 pareau jalnice... iar asta cu stratu' de polistiren m-am convinsa ca exista la absolut toate modelele, si pe de-o parte, sa zicem ca inteleg. adica nu cred ca aveau la dispozitie alt material dur, dar in acelasi timp si moale, care sa "soften"-easca contactul cu baza de plastic dur...
ehhh... om vedea ce-om face. ghemu' de motan inca sta bine la scoica, deci nu e ceva urgent. o sa profitam de timp sa facem probe prin toate magazinele (cele 3-4 la numar, cate stiu eu....).
Teutz spune:
Flore, insanatosire grabnica Alessiei! Mititica, dupa ce ca are piciorusele in ghips, acum o mai dor si urechiusele! 
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri