Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 28
Ktrinel spune:
multumesc pt explicatiunea cu platul pliant...
ariadna , nu te pot ajuta cu scaunul de masa...piata e diferita ...ca sa nu mai zic preturile..eu am luat de le Fisher Price cu 59cad. bafta!
alexandra , unde zburati duminica
???
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
Donia spune:
Hai ca am intrat sa vad daca sunteti invelite regulamentar... se doarme binisor, din cate vad, sper sa auzim numai vesti bune maine despre fulguleti.
auras, greu si la voi, sper sa treci cu bine prin perioada asta si sa fie copiii bine!
dianocica, hai sa-ti mai zic una, tot de la desteptaciune mi se trage
. Vezi ca-i risc de anemie la bebelusii alaptati cand incep diversificarea si asta-i un alt argument pentru a da si cereale imbogatite cu fier la inceputul diversificarii. Si n-o spun numai din citite ci si din patite, ca Roxana a trecut prin asta, alaptata, grasuna, diversificata la 6 luni cu legume si fructe si pana am ajuns la cereale si carnuri anemia era gata (probata cu analize). Mai gandeste-te, iar daca uiti sa te gandesti iti reamintesc eu, bine?![]()
Tarc am avut la Roxana si mi-a prins bine, l-am luat si in concediu si a dormit in el, am de gand sa cumpar si acum.
P.S. nu's ce link ai bagat cu trilulilu ca nu se deschide pagina.
ruxandra, ca bine le-ai mai zis cu febrele si antitermicele, eram pe punctul de a spune si eu cate ceva cand am citit sfaturile tale bune, concise si la obiect. 
Legat de imapchetari - eu as propune o solutie mai blanda, si anume un prosop udat cu apa la temperatura camerei si sters copilul cu acest prosop pe brate, picioare, torace, spate. Asa am invatat aici, mai degraba decat infasurat tot corpul in cearceaf ud.
Doar un mic amendament la diaree - nu se prea recomanda Smecta pentru ca scaunele diareice trebuie sa se elimine, ele contin toxine care nu fac bine daca stau in continuare in colon, adica sunt motiv de disconfort si intarzie vindecarea.
alexandra, buna dimineata! Eu ma duc acum la culcare, sper sa ai un week-end frumos si sa vii iar cu poze.
asiza, cam concisa si tu... nu ne mai zici nimic de voi, de Denis? Cum merge diversificarea? Hai cu sfaturi, ca tu esti avansata!
Sa va mai spun doar ca inca nu am profitat din plin de actiunea Lucky me, azi am platit dar am stat si am citit povesti, maine probabil ma voi bucura de sansa de a face curat... lucky me! Sper ca pana maine sa nu-i vina Roxanei ideea sa taxeze 10 centi si pentru iesirea din camera
Si tot din ciclul asta - ea a primit o masina de tricotat de jucarie de ziua ei, iar eu azi am stat vreo ora si jumatate sa invat cum sa tricotez, sa adun ochiurile scapate, sa carpesc... in timp ce ea, plictisita, plecase sa se amuze cu Cristinel si tatal familiei. Lucky me, in loc sa dorm, sa citesc sau sa ma uit pe pereti, stau cocosata si ma strangulez cu ata roz si mov!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Vai de mine, un buchet mare, mare de multe, multe
pt Roxana de Donia. Alte cuvinte nu-si mai au rostul si mie si-asa mi-au cam stat in gat.. Off, incep sa dea piept cu viata .. 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Donia
Legat de imapchetari - eu as propune o solutie mai blanda, si anume un prosop udat cu apa la temperatura camerei si sters copilul cu acest prosop pe brate, picioare, torace, spate. Asa am invatat aici, mai degraba decat infasurat tot corpul in cearceaf ud.
Doar un mic amendament la diaree - nu se prea recomanda Smecta pentru ca scaunele diareice trebuie sa se elimine, ele contin toxine care nu fac bine daca stau in continuare in colon, adica sunt motiv de disconfort si intarzie vindecarea.
Multumesc pt informatiile legate de Smecta
. E bine de stiut. Hi, hi inseamna ca flacaul nr1 e tare istet, nu vroia in ruptul capului sa accepte Smecta, sub orice forma si combinatie i-o dadeam. Iar cu impachetarile generale le-am folosit si le-as recomanda cand exista riscul sa sare spre 40 gr.C si peste. Pt ca da ai dreptate, e o metoda destul de dura (atentie mamici: bb va urla din toti ranunchii!). Dar si eficienta. Si cum eu una sunt mai fricoasa, nu m-as risca..
In rest si noi folosim metode mai blande, sters cu prosop ud sau cea mai bine acceptata de Matei, mai ales cand a mai crescut => dusuri cu apa calduta racita progresiv. Dar nu pana devine rece, rece ci mai degraba calaie.
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Donia spune:
Ia uite, vad ca de cand am inceput mesajul trecut s-a facut maine si la mine, iar voi ati facut ochi.
Buna dimineata Ruxandra, pupici si de la noi. Inghite nodul din gat si fii barbata ca te asteapta si pe tine discutiile astea, daca nu le-ai avut deja. Chiar, Matei in ce stadiu e? Te-a cerut de nevasta? ![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:

Neata Donia 
Nu, noi mai avem pan la asa profunzimi.. doar suntem baiat. ![]()
P.S. si nici macar nu m-a cerut de nevasta.. acu o iubeste pe Eliza, colega de la gradinita.. 

... "printesa lui frumoasa"
eu ce ma faaaaaaaaac??? 

Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
asiza spune:
Desiree, sa va simtiti bine acolo, in Vrancea, la ai tai!...Si bafta la inceperea diversificarii!!!...Cum, tocmai tu zici "ferice de cei care incep diversificarea la 4 luni"???? Ba io zic ca-i ferice de noi, care-o-ncepem mai tarziu, din toate punctele de vedere!
...
Cred ca MAINE o sa incepem si noi DIVERSIFICAREA (daca nu cel tarziu luni) cu cereale la masa de 18.00!
Yagmur, ti-ai cumparat castron? Sunt unele faine faine la 3 lei in Kaufland!...Ieri cand m-ai sunat eram in Cora si mi-a murit telefonul cand sa te sun inapoi! 

Donia, la ce-s io avansata, ca nu pricepui????
...sunt doar franta de oboseala! nu din cauza lui Denis, ci din cauza caldurii asteia nesuferite..mai, pe mine ma termina!!! N-am raspuns nici la temele zilei tot pe motiv de tampeala cauzata de caldura care opreste si ultimul neuron din gandire!
...
V-am pupat...ca-mi plange piticu'...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
danutz spune:
Neatza fetili,
Pai vad ca se absenteaza la greu, Canada ce mai tine pasul si Asiza care n-are somn si moare de caldura!!!
Deci cu diversificarea asta...e grele d-le!!! Booon, deci azi aveam in program 50ml suc de mar cu niste pulpa in el in premiera. Peste morcov am sarit ca e deja constipat de la Fe(ca atare am renuntat si la Fe cateva zile pana se regleaza).
Deci pun bebe in fund cu o enormitate de bavetica la gat si dai si muceste cu lingurita pe post de aeroplan. Normal ca am tinut cont de sfaturile voastre:
-lingurita aproape de cerul gurii sa inghita mai usor
-lingurita sub gurita ca sa culeg ce iese de acolo
Si cu toate astea nu stiu cat din aia 50ml a ingerat si cati am spalat de pe bavetica. Apropo...cu ce naiba ies petele de mar?
In final...am bagat si 120ml lapte pentru definitivarea mesei si acu' ma gandesc serios sa tarai carutul pe scari (ca nu merge liftul)si sa iesim in parc...ca mai incolo cica o sa fie jalanie!!!
Gata cu raportul...Donia, e mortala Roxana. Baga mare...ca sa stium si noi variante de raspuns...
Retinut si faza cu Rotafix...pus pe lista de intrebari pt pediatru. Sau ar trebui sa-l intreb deja si nu sa astept vaccinul de 6 luni?
Ma rog la DD ca la toti bb-ii care au avut reactii la vaccin sa le treaca repede. Bey...eu nu inteleg...ca Hexa asta s-a facut si la 2 luni si nu a dat nici o reactie. Cum oare l-a apucat nebunia acum?
In alta ordine de idei ma uit la Catalin cum sforaie langa mine si ma apuca nervii...ca sforaie de aseara de la 10 si a ratat tot ce e tipat bebe si la ora 5 si la ora 7, iar tipaturile de acum probabil crede ca-s niscaiva muzica frumoasa!!!

La multi ani pt sarbatoritii zilei!!! Pupici speciali pentru Rares de Veronici, chiar daca nu prea au mai dat pe la noi!!! Probabil ca s-a facut flacau mare si deja alearaga maica-sa dupa el prin casa!!!
Ah...si mai voiam sa zic ceva...ah...mi-am amintit...deh...si pe mine ma mai apuca cateodata sa citesc de la odisee...si asa mi se face cate un dooorrrrrrrr... Si vreau inca un bebe...m-am trezit tarziu rau, ca o sa am dezlegare la bebe 2 peste un an juma si o sa fiu hoasca batrana de 36 ani atunci...hai sariti si spuneti ca se poate si ca-i nu-i asa tarziu!!!
Va pupez si mai citesc din urma...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
flore26 spune:
Neata, neata ca grea mai e viata!! Am citit zilele astea de problemele pe care le/ati avut, m/am rugat pentru fulguletii bolnaviori, si se pare ca au ajuns si la noi problemele.
Aseara, dupa ce toata ziua a fost linistita, cu papat toate fructele, cu dormit la timp, pe la 19 o apuca un urlat...da urlat , urlat. LUat in brate...urla, pus la san...urla, cantat...urla, jucat...urla. Bun, dau bonisan, poate ne doare burtica...urla. Dau cu calgel...nimic, tot urlet. DUpa o ora, incaltarea si hai la doctorul care ne/a pus gipsu. La el...program pana la 20, era 20.15. Sunam pe doctorita ei si tragem o scurta vizita. O intoarce pe toate partile, nimic. IN final ajunge la urechi, o apasa....urlet . o apasa la cealalta...urlet.Na, zice a tras curent. Se uita la mine....unde/i caciulita, ca ti/am zis oricat de subtire da sa fie pe urechi
. Pai in viteza in care am plecat chiar am uitat de ea...plus ca erau tzaspe mii de grade afara...ce caciulita frate. BUn, ne/a dat nurofen sirop si picaturi de urechi. La 21 am facut baita, a dormit fata mea linistita. Acum la 8.30 i/am luat temperatura, 37. DEci e ok. Cica daca avea peste 38 trebuia sa incep antibiotic 

Eu nu ma impac deloc bine cu antibioticu asta
! De ce trebuie imediat antibiotic??? Norocul nostru ca nu are febra. TOtusi dau tratament pana marti si marti la control.Ma intreb: duminica noaptea s/a trezit la 3 in urlete, si s/a potolit dupa o ora. SA fii fost tot urechea???danutz si pe mine m/a luat valul zilele astea cu bebe 2, dar mai astept maxim 2 ani. Poate vorbim toate care vor bebe 2 sau bebe3 sa/l proiectam in aceeasi perioada sa formam iarasi odiseea ( chiar daca eu nu am scris, v/am citit toata sarcina, am si poza FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by a_deju
sa va zic una... am facut baie.
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ohohoooo!Cum sarbatorim?
In fine si o veste buna pe ziua de azi!
Sa va zic si eu una din ciclul Lucky me!
Roxana si-a pus un scaunel si o masuta la usa camerei plus un afis mare pe care scrie ca daca vrei sa intri trebuie sa platesti 10 centi. Si imi explica mie ca si-a pierdut colectia de bani, asa ca trebuie sa-si adune iar niste fonduri.
Si de ce Lucky me? Pai m-a informat ca dupa ce platesc 10 centi pot sa intru sa-i fac curat in camera si in dulap! Eeeei?
E mortala Roxana

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada

Cum sarbatorim?