***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Ella, cred ca daca scriam eu despre ceea ce simt in legatura cu cezariana, nu descriam mai bine ca tine. Este exact ceea ce simt si eu. la mine socul este mai mare fiindca nu ma asteptam la asemenea dureri tiinind cont ca la prima cezariana nu am avut pic de durere. Voi intreba la farmacie despre unguent mai ieftin ca Dermatixul.
Fetelor, multumesc pt urari si pt sustinere!! Nu stiti ce mult conteaza pt mine.

Hai Kay!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata burtici si mamici

Abia reusesc sa intru sa va salut.
YOYOYO,PISTACHIO,TAMARASPT,MOBERI,DIANA,MINUTA,FLORENTINA ROMAN,CIUFFI SA VA TRAIASCA BEBEII!!!!!!!
Pentru mamicile in asteptare nastrei usoare si bebei perfecti!

Fetelor sunt extrem de solicitata.Cred ca cele cu 2 copilasi ma inteleg perfect.Nu mai stiu cum sa ma impart!Cu somnul ce sa va mai povestesc...nu stiu cand am sa recuperez Toata lumea imi spune dormi cand doarme bebe,dar reusesc????!!!!
Eu sunt bine,inca mai stam saptam pe colac o saptamana.Ne-am scos firele si mai sunt unele de rezorbit.Inca nu am iesit din casa.
Insa MAREA mea PROBLEMA e IRIS!!Mititica sufera ingrozitor.Ma respinge.Nu mai vrea sa fie fetita mea,uneori nu ma lasa nici sa o ating,imi spune ca nu mai sunt mama ei,sa plec de acasa
Si-a indus pana si febra numai sa nu se mai duca la gradi unde considera ca o timit ca sa scap de ea
Iubita mea care ma iubea atat si cu care ma dragaleam ma face sa sufar si asta mai mult pentru ea,dar si mie m-i se rupe inima.M-a bufnit si plansul intr-o zi
NU stiu cum sa mai fac.Imi dedic tot timpul liber langa ea.Dimineata alerg intre plansul lui bebe si imbracatul ei de gardi,indemnul la mancare si asta in conditiile in care face tot posibilul sa-mi faca contra
Sunt atat de dezamagita micutza mea

Poze nu am reusit inca sa pun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Ca tot am aruncat un ochi pe aici:
Florentina pe umflatura rosie pune gheata,cate 5 minute ,1/4 de ora.Nu e de joaca.Va trebui ca cineva priceput(asistenta)sa-ti desfunde canalele.Altfel risti ate tampenii.Bebe trege doar colostru si laptele consistent nu ajunge la el.Deci desfunda-le repede.Asa am patit si eu dupa edipurala.Acum ca am nascut fara a venit mai repede.
Andrada tare frumos videoclipul si mai ales artistul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Of, Iri, imi pare nespus de rau pt suferinta fetitei si a ta in acelasi timp. Daca as sti sa te sfatuiesc cum e mai bine, sigur as face-o. Ma gandesc doar ca poate ar fi fost bine daca Iri incepea gradi mai demult ca sa nu traiasca acum cu impresia ca e "gonita" de acasa... Sunt sigura totusi ca timpul le va rezolva pe toate. Iti tin pumnii!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 38s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutelor,

am si eu o intrebare ptr proaspetele mamicute care au nascut prin cezariana:ptr ce fel de anestezie a-ti optat?daca a-ti optat ptr rahianestezie cum vi sa parut?

as vrea sa stiu ca daca va fi nevoie sa fac cezariana sa am cateva idei despre ambele anestezii.va multumesc anticipat.

noi am dormit binisor, mi-a fost foarte cald desii aseara a plouat mult si tare(si cu grindina), am avut din nou doua episoade de dureri de burtica...dar au trecut...oricum sambata avem control la doctor daca nu se intampla nimic pana atunci.

bogalina ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe.Doamne Doamne ajuta bebelasii si mamicile lor.

Lbelciug bafta la doctor.sa vi cu vesti bune.

doxinu si eu am mai avut mancarimi pe picioare si brate, dar dupa ce m-am dat cu apa rece mi-au trecut..cred ca era vorba doar de pruritul de de sarcina(cred ca asa se numeste)...ca analizele de sarcina tocmai le-am facut acum 2 sapt si au iesit bine.incearca sa te consulti cu doctorul tau.

pun majoretele ptr mamicile care urmeaza sa nasca si ptr surprize

36+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

`neata!

Se vede ca e luni dimineata si toata lumea e ocupata: am ajuns pe pagina a doua!

Lauraa experienta pe care ai avut-o nu poate decat sa ma incurajeze si mai mult. Vad ca fetita ta a fost cea mai grasunica din "plutonul" de la inceput!( a inceput sa mi se intipareasca in minte tot mai mult, convingerea ca Maria mea nu are absolut nimic si ca sistemul medical de aici se vrea "prea dupa carte". Bine ar fi daca ar invata si ei sa se adapteze in unele situatii!). Poimaine sunt programata la dr, chiar sunt curioasa ce-mi va spune de evolutia micutei mele.

Elteka am citit PM-ul tau de sambata , dar in we nu am avut timp deloc de calculator , asa ca o sa-ti raspund acum, dupa ce trimit mesajul asta.
Apropo stii ca sunt 2 moduri de primire a bonusului de nastere de la primarie? Eu am fost azi sa-mi iau hartiile necesare si mi-a explicat tante de acolo cum sta treaba.
Mi-am cumparat ieri "Akasugu" ( o revista de bebe jp) si aveau 2 articole speciale cu banii pe care ii primesti pt copil ( bonus, alocatie, indemnizatie- pt cine a lucrat etc etc) plus un plan de asigurare pt copii. Tu cum procedezi cu alocatia si cu planul de asigurare? Te-ai gandit la vreun plan/companie, ceva?

Felicitari fetelor care au nascut intre timp si care au venit -deja- acasa cu bebelusii! ( Nu nominalizez pe nimeni pt ca am memoria scurta si mi-e sa nu uit pe cineva.)

Am vazut ca se vorbeste de botez: eu o sa il fac in luna august cand va fi fratelo aici.

Apropo de tantari si alte insecte : am vazut ca scria in revista pe care mi-am luat-o ieri de 2 variante: cea a "cortului" de plasa ( seamana cu un mare clopot/cort care acopera patutul bblusului) si cea a unei solutii naturale ( contine extract de lamaie parca si inca ceva) cu care se unge copilasul. Despre cea de-a doua varianta ( cea cu lotiunea) sincera sa fiu nu m-as hazarda la bebe nou-nascut, chiar si la comentariile si review-urile mamicilor am vazut ca vorbeau de bebe de la 8 luni in sus. Dar Motannel ( ca tu ai ridicat problema asta ) e chiar asa mare invazia de tantari de la tine ca nu pot fi "rezolvati" cu clasica paleta sau solutie Raid( si apoi aerisire)??

Nu mai retin cine intrebase de AC. Aici in Jp ( cel putin in zona de S) verile sunt CRIMINALE!!!Adica temperaturi mari si umiditate ingrozitoare!! Nu cred ca sunt prin zona mea case fara AC (sau ventilatoare trainice). Eu spun SIGUR ca voi da drumul la aer conditionat si cand va fi Maria in camera ( bineinteles nu o sa pun patutul sub AC, sau o sa fac un frigalau de sa-mi curga nasul). Si din ce-am mai citit eu pe tema asta : nimeni nu spune ca ar fi "daunator" AC-ul pt bebe. Ideea e sa fie folosit "inteligent" ( adica fixezi o temperatura normala, nu de ski, un program moderat al masinariei etc).

revin mai tarzior!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neata burtici

ancamari ma gandesc la tine sa stii... sper sa ai o nastere usoara si sa-l tii curand in brate pe bb...

pitica imi pare rau sa aud ca suferioti atat tu cat si iris... trebuie sa fii tare si sa gasesti o cale de mijloc. sunt sigura ca o sa fie bine. de incurajare.

pentru toate fetele care vor naste zilele astea.

pupici la burtici

37+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Iri, te inteleg cu oboseala ca si eu abia reusesc sa citesc pe-aici, m-am mai apucat si de invatat ca sesiunea bate la usa
Cu Iris te sfatuiesc sa ii "dai o vacanta" de o saptamana de la gradi. Explica-i ca o sa stea acasa cu tine o saptamana, ca acum e surioara cea mare si ai nevoie de ajutorul ei cu bebe mic. Incearca s-o implici in toate activitatile voastre. Eu cand il vad pe Filip misunand suspect pe langa mine cand o alaptez pe Georgia il chem si-l iau si pe el in brate cu cealalta mana. E foarte incantat ca ii tin in brate pe amandoi. Cand doarme Georgia stau numai de Filip. De fapt norocul meu cel mai mare este ca fetita mananca 30 de minute si doarme 3-4 ore asa ca am timp sa stau de Filip. Il tin in brate, il mangai, ne jucam, ne uitam la TV, la poze etc. Singurul lucru pe care nu-l pot face inca este sa-l scot in parc si pentru asta vine socrella si presteaza cu el pe-afara.
Dar cum spuneam la inceput cred ca e foarte important sa incerci sa n-o mai trimiti la gradi macar o saptamana. Si Filip statea pe la bunici cat am fost gravi, tot din cauza ca in ultima vreme nu ma mai puteam lupta cu el prin parc si aveam si de invatat pentru la scoala, dar am hotarat ca dupa ce nasc sa stea numai la noi, tocmai ca sa nu se simta dat "de suflet". E greu si cu el, mai vine soacra si ma ajuta, il scoate in parc si se joaca cu el, dar per total e greu, chiar si cu ajutor, dar nu avem incotro.
Asta pot eu sa te sfatuiesc. Multa rabdare!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Pitica si eu sunt in aceeasi situatie ca tine cu ALIN. Ma respinge, nu ii convine nimic, incearca sa-mi puna nervii la incercare, se izmeneste...etc. Simt ca innebunesc. M-a bufnit si pe mine plansul de cateva ori. Nici eu nu stiu cum o sa ies din incurcatura asta. E foarte gelos. Si pe deasupra pe eu nu ma simt bine deloc. Sper sa treaca. Incerc sa ii acord cat mai mult timp dar ma respinge.
Va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ancamari, nastere usoara si te asteptam acasa cu bebe cat mai repede!

Liviana, si eu am vb cu doctorul si imi zicea ca pot sa mananc si cruditati, ca doar nu o sa traiesc doar cu fierturi.Doar sa fie cu moderatie, si bineinteles, fara fasole, varza, mazare..

Fetele cu bb2, imi pare rau pt problemele voastre cu puiutii mai mari.Cred ca e normal sa fie gelosi, dar toate or sa treca in curand.E un pic mai greu pana se obisnuiesc cu cei mici(cred).

Pauly, de ce te intereseaza cezariana?Ai probleme?

O zi buna!

Lavinia, 36+,

Mergi la inceput