***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)
Raspunsuri - Pagina 25

mica0307 spune:
 Tre sa cumparam cantar pentru bebe. Ce recomandati si cat costa?
Mica cu 
 Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze

Florentina Roman spune:
 Mica, noi avem unul romanesc, scrie pe el Balanta Sibiu. L-am avut la Tudor si-l vom folosi si acum.
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

doxinu spune:
 Buna fetelor !Am nevoie de putin ajutor din partea voastra!De sambata dimineata ma confrunt cu o mancarime de piele ingrozitoare insa fara nici o eruptie sau un semna cat de mic ca ar putea fi o alergie!In special ma mananca palmele si talpile insa nici burtica si sanii nu au scapat!Nu inteleg ce poate fi fara nici macar un punct rosu pe piele!S-a mai confruntat cineva cu asa o mancarime?Si ce ati facut sa mai treaca?De examplu astazi cat a fost racoare ma lasase de tot si am crezut ca am scapat!Cum am intrat in caa la caldura si am tras un pui de somn au reaparut!!!!!!!!!!!Sunt groaznice.Credeti ca il afecteaza cu ceva pe bb?Pana acum nu am observat nici o schimbare adica este la fel de vioi.V-am pupat si sper sa ma puteti ajuta ca daca nu fac asa cum face catelul meu cand ia purici de afara:ma scarpin cu dintii!
 35+

ella_74 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Tre sa cumparam cantar pentru bebe. Ce recomandati si cat costa?Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
mica,
io l-am trimis pe sot sa cumpere si a venit cu unul de la Chico dar nu a gasit decat din ala clasic; a costat 2 mil in carrefour.
Poti comanda pe net, pe site-urile de bebe unul digital, cel mai ieftin in jur de 3 mil parca...
Astea digitale sunt bune ca nu tre sa stai cu bebe pe cantar sa reglezi ceva si iti arata exact greutatea.
, mamica de David

andradap spune:
 L-am cantarit pe puiutul nostru... Se pare ca de la iesirea din maternitate a pus 800 de grame... asadar acum are 4,1 Kg ![]()
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada 
 FERICITA de  Antonio

Lauraa spune:
 Fetelor, va dau un sfat dezinteresat dar bun, mi-ar fi prins bine acum trei ani! Nu va luati cantar!!! Oricum bebe va fi cantarit la dispensar,daca ii e foame oricum plange ca nu sta sa moara de foame in patut! Eu am luat cantar Larei si am ajuns de o cantaream (fara sa exagerez!!) de 10-12 ori PE ZI!!! Ajungi sa innebunesti, pe cuvant! Daca bebe uda scutecul de 7-8 ori pe zi,daca mai face si cc de cateva ori (desi nu e obligatoriu) e semn ca ii este bine! Apropo, vineri am fost si noi la ctrl, avea 4600 deci a luat 1100g de la scaderea fiziologica pana la 5 saptamani.
 Of, nu mai stiu cine intreba de cum e programul in GErmania ( am ramas cu un singur neuron si io..) ca voiam sa spun ca nu e un orar batut in cuie. La sotul meu la firma e teoretic program de 8 ore dar al meu NICIODATA nu a iesit din firma la ora 17. never! Abia pe la 17.45 (cel mai devreme) se ridica de la birou si alti mai raman si mai mult chiar. E adevarat ca unde am lucrat eu, la ora 17 spargeam usa biroului dar eu aveam treaba cu clienti care dupa 17 oricum nu mai raspundeau la telefon deci as fi stat degeaba. Nu e o regula generala. Ah,am uitat, sotului meu nu i se platesc orele suplimentare si nu ia nici zile libere pentru ele :) . La firma dinainte isi facea saptamani intregi de concediu din ore suplimentare. Aici...cotul..
Laura cu 
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

ella_74 spune:
 apropos de cantar...noi l-am luat fiindca ne-a zis pediatra, dar l-am cantarit de vreo 5 ori pana acum si a trecut o luna de la iesirea din maternitate; si asta fiindca bebe a avut icter prelungit (i-a trecut pe la 4 saptamani) si din cauza asta era foarte somnolent si nu se trezea sa manance...si ca sa vedem cat ia in greutate, am inceput sa cantarim la el dar ne-am plictisit repede; manca oricum mult atunci cand ajungea la titi asa ca ne-am linistit pana la urma; deci , noi n-am cazut in patima cantaritului![]()
Acum nici nu-l mai folosim, mergem  din 2 in 2 saptmani la CMU si ne cantarim la dna dr. pe unul digital, ca al nostru e din ala clasic si nu ne place.
Andradap,
Bravo pentru Antonio, sa creasca tot asa si sa uite de colici!
Si noi raportam ca la o luna de la nastere David are 4 kg desi l-am scos din maternitate cu 2,7 kg.
, mamica de David

lavi02 spune:
 Am intrat sa vad daca n-a nascut poohy 
 ![]()
Nastere usoara!
doxinu intreaba medicul cat mai repede, s-ar putea sa ai probleme cu ficatul; asta poate insemna mancarimea pe tot corpul in timpul sarcinii.

Motannel spune:
 Miniuta, fruntea sus si mult curaj! Vei vedea ca te vei adapta situatiei noi si te vei bucura de puiutul tau drag! Sa-ti traiasca David!
Diana, felicitari! Sa-ti traiasca bebe Toni!

Kay si Sosonica 

Liviana, eu pap cam de toate! Incerc si fructe si legume (caci mi-e pofta) si nu am remarcat sa fie colicii mai rau ca in zilele in care nu am consumat fructe si legume! Cred ca si bebe se obisnuieste! Slava Domnului ... astazi am avut o zi minunata!
Bogalina, bine ai revenit! Sa-ti traiasca Teo!
Andrada, te rog sa-mi spui si mie ce fel de aparat ai impotriva tantarilor, de unde l-ai procurat, cat a costat ...
Florentina, fa masaj pe san! E important sa inmoi sanul, mulge lapticul chiar daca te doare, caci se poate agrava problemuta! Iti doresc multa sanatate!
Andrada, Ella, felicitari pentru bebeii care cresc asa de frumos si de repede! Sper ca si Teodora mea sa fi depasit 3300gr caci din spital am scos-o cu 2610gr. Am acasa un cantar clasic (mi l-a imprumutat pediatra) insa are o chichitza si doar ea stie sigur sa o cantareasca pe fetita mea! Dupa cantarirea mea are deja 3300. Din cauza nesigurantei si a fricii de a nu strica aparatul o cantaresc doar o data pe saptamana!

Pentru burtici ... viitoare mamici!

Pentru bebeii care implinesc saptamani si lunisoare! La multi ani!

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si  
Teodora Elena

lbelciug spune:
 Buna fetele!
Vai Bogalina, ce emotii ai trait tu in travaliu cu inimioara lui BB! Se pare ca totusi ingerasul pazitor l-a ajutat pe micutul tau! Slava Domnului ca e bine! Multa sanatate!
Arcadia, multumesc frumos pt raspuns. Se pare ca ai un meniu f putin restrictiv. Eu ma gandeam ca nu voi putea manca nici un fruct sau leguma cruda. Si daca ne gandim ca tocmai aceste alimente ne scapa de constipatie...
 brrr, ce rau e fara ele!
Andrada, stiam ca parerile sunt impartite in privinta meniului "ideal" anti-colici, insa imi face bine sa aflu si din experienta voastra cum este. Ma bucur tare mult ca Antonio n-a mai avut colici 2 zile. Da Doamne s-o tina tot asa! Felicitari si pt greutatea acumulata!
Mica, de ce zici ca trebuie sa cumperi cantar pt bebe? Ai primit vreo recomandare in acest sens dela dr pediatru? Din pacate eu nu-ti pot indica o marca anume pt ca la M nu am folosit si cred ca nici la BB2 nu voi folosi.
Lauraa, eu intrebam de programul de lucru la firmele din Germania. Se pare ca si acolo sunt exceptii after all... Merci pt reply.
Motannel, bravo, ma bucur ca si la tine alimentatia cuprinde fructe si legume! Hai ca-mi faceti curaj fetelor! La M am fost tare oropsita din cauza asta si M tot a avut colici!
Azi merg la control la Badiu. Sunt curioasa ce-o sa-mi spuna mai ales ca de 2 zile mi s-au marit secretiile si nu stiu daca nu cumva e de la dopul gelatinos care se elimina treptat (nici la M nu l-am eliminat pe tot o data). Va anunt ce e nou cand ma intorc! 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 
 38s cu baby-boy2