De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by buggy
Sincer, mie mi se pare trist si incredibil ca in continuare ii gasiti scuze presedintelui pt comportamentul pe care l-a avut.
Personal am mai multe pretentii pentru cei care prin natura functiei pe care o detin au responsabilitatea de a fi un exemplu pentru cei din jur.

Si mie, sincer, mi se pare trist ca mass media acorda o importanta exagerat de mare unor chestiuni minore (sau minoritare ) ignorand atat problemele majore cat si cele ale majoritatii.
Dar Securitatea face ce stie ea mai bine sa faca: lanseaza o fumigena groasa si persistenta pentru a putea lucra in liniste fara sa fie deranjata de cetatean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by capcaunul
Si mie, sincer, mi se pare trist ca mass media acorda o importanta exagerat de mare unor chestiuni minore

Din cate am inteles, staff-ul lui Basescu a anuntat ca Base merge la cumparaturi....De ce oare?

De ce nu stim si de Tariceanu, cand merge la cumparaturi?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

http://www.academiaderas.ro/base-scutura-coruptii

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Intrebari pentru cei care il condamna cu atata inversunare : Ce ar trebui dupa parerea voastra sa faca acum?
Ar trebui sa-si dea demisia pentru aceste 3 cuvinte? Sa vina unul scolit pe vremuri (in Moscova sovietica eventual)si invatat sa spuna vorbe frumoase din care nimeni nu intelege nimic? "Placa" pe care o punea Iliescu? Si aluia i-a scapat cu "sula in coaste" si cu "animalul", chiar daca avea asa un talent.. demagogic.
Vedeti altul sfant intre politicienii "de varf"? Geoana n-a scapat-o inca, dar e cam asa cum l-a numit Iliescu odata..
Suna mai bine cum s-a adresat Tariceanu sinistratilor: "Ce vreti doamna, sa va fac palat?" Cata aroganta denota asta? Si cata nepasare? Si dispret?

De restul "VIP-urilor"..nici nu mai vorbesc.. ma apuca disperarea.
Nu inteleg de ce lui Vadim ii este tolerat un limbaj de-a dreptul din fundul mahalalei. Voiculescu are un adevarat talent "securistic" ptr a crea diversiuni..

Repet, nu trebuia ca Basescu sa faca ce a facut. Dar, si-a cerut scuze (asumat responsabilitatea morala)!! Iar de partea legala se ocupa justitia.
Si da, trebuie sa incerce sa se corecteze pentru ca nu este un limbaj adecvat unui presedinte. Dar limbajul lui este cea mai mica problema pe care Romania o are la ora actuala.

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by buggy

Sincer, mie mi se pare trist si incredibil ca in continuare ii gasiti scuze presedintelui pt comportamentul pe care l-a avut.
Personal am mai multe pretentii pentru cei care prin natura functiei pe care o detin au responsabilitatea de a fi un exemplu pentru cei din jur.

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Bine ai dreptate nu trebuie sa-i mai cautam scuze. Nerusinatul , nu inteleg cum de a putut face asa ceva si mai si are tupeul sa-si ceara scuze dupa asta. Acum daca tot nu ajunge cit a fost pedepsit eu propun sa-l impuscam . Da da si mai propun sa-l punem presedinte pe ... (aici mai prins nu am nici o idee) nu e nici o problema alege tu da vezi sa fie perfect, fara probleme de limbaj sa lupte impotriva coruptiei si sa aiba un trecut nepatat, si pentru mai multa siguranta sa-si puna si niste camere si microfoane in casa ca sa vedem in permanenta daca injura sau nu. In mod sigur o sa gasesti pe cineva ca oferta e mare.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Veni,Vidi,Vici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by Aamu

Intrebari pentru cei care il condamna cu atata inversunare : Ce ar trebui dupa parerea voastra sa faca acum?
Ar trebui sa-si dea demisia pentru aceste 3 cuvinte? Sa vina unul scolit pe vremuri (in Moscova sovietica eventual)si invatat sa spuna vorbe frumoase din care nimeni nu intelege nimic? "Placa" pe care o punea Iliescu? Si aluia i-a scapat cu "sula in coaste" si cu "animalul", chiar daca avea asa un talent.. demagogic.
Vedeti altul sfant intre politicienii "de varf"? Geoana n-a scapat-o inca, dar e cam asa cum l-a numit Iliescu odata..
Suna mai bine cum s-a adresat Tariceanu sinistratilor: "Ce vreti doamna, sa va fac palat?" Cata aroganta denota asta? Si cata nepasare? Si dispret?

De restul "VIP-urilor"..nici nu mai vorbesc.. ma apuca disperarea.
Nu inteleg de ce lui Vadim ii este tolerat un limbaj de-a dreptul din fundul mahalalei. Voiculescu are un adevarat talent "securistic" ptr a crea diversiuni..

Repet, nu trebuia ca Basescu sa faca ce a facut. Dar, si-a cerut scuze (asumat responsabilitatea morala)!! Iar de partea legala se ocupa justitia.
Si da, trebuie sa incerce sa se corecteze pentru ca nu este un limbaj adecvat unui presedinte. Dar limbajul lui este cea mai mica problema pe care Romania o are la ora actuala.

Aamu

Cred ca esti prost informata: nu si-a cerut scuze si nici nu regreta ce a spus, ci regreta ca acele cuvinte au ajuns sa fie date publicitatii.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

vad acum pe antna 3 ca se discuta : ar fi trebui sau nu sa fie cenzurata tiganca imputita??

ce probleme=si pun astia???!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Legat de cuvantul "pasarica". stiu o persoana mai in varsta( un unchi de-al sotului meu ) care la toate fetele tinere le spune " pasarica" iar pe baiteti ii intreaba " ce faci soricel? " . asta in viziunea lui sunt cuvinte de alint. pana acum nu am vazut pe nimeni din antutrajul lui sa se supere din cauza asta. chiar si mie mi s-a adresat asa. eram la prima intalnire cu el cand ii spune sotului. ia sa-ti vad sudista.( eu fiind din sudul tarii) si care mine . ma pasarica da tu-l iubesti pe baiatul asta? binenteles ca n-am dat nici o importanta cuvantului "pasarica". mai mult mi-a " mi-a sarit in ochi " cuvantul sudista decat cel de pasarica.

iar legat de celelalte cuvinte tiganca imputita. cautati cele doua cuvinte in dex.si va veti convinge ce inseamna.

si inca ceva . eu sunt bruneta iar cand merg vara la mare si ma bronzez ma fac si mai si. si de multe ori mi s-a spus : arati ca o tiganca. si credeti-ma ca nu m-am suparat. in general nu am nimic cu tiganii , insa cu cei care ma agaseaza sunt intoleranta.

legat de tigani am cateva experiente neplacute si pot spune ca si eu i-am injurat in particular de multe ori . pentru ca modul lor de a se comporta ma deranjat pe mine si pe familia mea. si recunosc ca si eu am folosit apelativul de tiganca imputita si innapoiata si nu in sensul de nespalat , murdar ci in sensul de persoana cu caracter murdar. si chiar daca este off topic va voi spune intamplarea. acum cativa ani eram cu sora mea in masina , mergand spre casa sorei mele. mergeam pe o straduta laturalnica si mergeam cu max 15 km /ora. mergeam f incet pentru ca vazusem copii jucandu-se pe trotuar. deodata din stanga ne loveste in aripa dreapta aproape de usa mea un baiat. oprim urgent , mergem sa vedem ce are. era un copil de tigan de vreo 10-11 ani. ne spune ca il doare piciorul . intrebam de parinti . vine o tipa care spune ca este mama. vine si isi cere scuze pentru ca vazu-se ca cel mic se alerga cu alt copil in jurul blocului si din neatentie a intrat in noi. sunam la politie , politia ne intreaba unde a avut loc accidentul si ne spune ca putem merge la spital cu copilul , ei urman sa vina la spital. ne suim in masina . eu in fata , mama si copilul in spate. ceea ce m-a facut sa spun cuvintele de mai sus a fost atitudinea mamei fata de copil. il certa pentru ce a facut si in acelasi timp i-a fortat piciorul pe care il durea pentru a-l rupe. atata cruzime nu am vazut in viata mea. ajungem la spital . politia era deja acolo. copilul merge la control iar noua ne iau declaratii. mama copilului declara ca vina este a copilului ca nu s-a asigurat. ok. vine medicul si ne pune ca piciorul este rupt , dar nu este ruptura de la lovitura .si o intreaba pe mama ce a facut. la care politistii stiti o intreaba:( scuza-ti expresia) tiganca nenorocita ce i-ai facut copilului? la care ea zicea ca nimic , i-a facut doar masaj copilului.in final recunosate ca a vrut sa vada cat de rupt e piciorul copilui si a fortat piciorul. ok totul este incheiat mergem la locul accidentului , se iau declaratii de la martori , se masoara urmele franelor ,se opreste masina de catre politie pentru expertiza. ce credeti ca face tiganca peste doua zile? face plangere la politie ca i-am nenorocit copilul si ca vrea ca sora mea sa faca puscarie .si ca la spital cand a dat declaratie era plansa de durere si nu stia ce face. in astfel de momente eram cu nervii la pamant . sora mea avea acasa doua fetite de un an si tiganca vroia sa o bage in puscarie. in final totul s-a terminat ok. sora mea nu a patit nimic pentru ca politia si-a facut treaba cum trebuie si in plus au spus ca nu este primul caz de asa natura. se obisnuieste ca copii-tigani sa se arunce in fata masinii si apoi mamele sa le rupa picioarele si sa declare ca in urma accidentului s-a intamplat asta.

stiu ca nu este un caz asemanator cu al Presedintelui , dar ii inteleg starea de nervozitate si cuvintele. pentru ca in acele momente si eu eram atat de nervoasa si de revoltata incat am folosit acele cuvinte . si repet nu le-am folosit in sensul de murdar , nespalat ci cu referire la caracterul persoanei respective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

antena 3 nu vede nici o alta problema in Romania pentru ca singurele probleme ale dlui patron sunt dosarele lui...si de asta trebuie sa abureasca non stop.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by saphir

Cred ca esti prost informata: nu si-a cerut scuze si nici nu regreta ce a spus, ci regreta ca acele cuvinte au ajuns sa fie date publicitatii.

Ia citeste aici :http://www.ziua.ro/news.php?id=499&data=2007-05-21

dupa cum vezi zice asta : Presedintele suspendat Traian Basescu "o roaga pe doamna Andreea Pana sa accepte scuzele sale sincere pentru situatia creata" si regreta ca o expresie nepotrivita, folosita intr-o convorbire privata, a devenit publica provocand un "nemeritat prejudiciu moral" acesteia

Intelg ca tie nu-ti seamana a scuze ce ar trebui sa-si puna cenusa in cap sau sa faca 100 de matanii ??

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Veni,Vidi,Vici !!!

Mergi la inceput