De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by Candy

As vrea sa stiu unde in lumea asta, presedintele unei tari se duce cu nevasta in supermarket, jucand rolul omului obisnuit care-si cumpara bere si apa minerala, daca tine atata la intimitatea lui... Presedintele ales si reales a demonstrat, daca mai era nevoie, ca are un limbaj de mahala si un comportament de huligan. Indiferent de parerea lui despre ziaristi (in particular) e obligat sa le arate respect, asa cum datoreaza fiecarui cetatean al Romaniei, indiferent daca l-a votat sau nu.
Din moment ce jurnalista cu pricina l-a filmat cu telefonul mobil personal, e clar ca nu s-a dus in supermarket sa-l "vaneze", ca altfel l-ar fi vanat cu cracii in vine in compania distinsei ex-consiliere prezidentiale cu mari vocatii de dansatoare la bara...Se pare ca ne uitam la Basescu si vedem doua lucruri total diferite, asa cum era pe vremuri celebra iluzie optica cu baba si cu fata frumoasa.

La asta ma refeream in postarea anterioara, ca sa stie lumea!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Asa e, Papadie, dar uite ca nu a scris pe DC.

Insa voi ati vazut la Antena 3 cum vorbeau ziaristii, formatori de mase, despre romanii din Italia si Spania si ce misto cras, si nu erau nervosi, faceau de ei pentru ca li s-a inchis usa in nas?

Pana la urma asa e in public in Ro. Una e sa ai nervi si sa urli la nevasta-ta in masina (repet!!!!!!!!!!!!!!! nu sunt de acord, dar pot inteleg de ce) si alta e sa vorbesti pe post ca invitat si sa zici ca trebuiau sa fie de la 6 la usa sectiei de votare daca vroiau sa voteze, ca "si la curve e un program". Si nu zic mai mult ca imi iau triunghiuri.

Mie, personal, mi s-a parut de 10000000 de ori mai dezgustatoare discutia de acolo, stiind ca poate unii au platit bani sa se duca sa voteze, si au venit de la vreo 60-100-200 de km pentru asta, decat ce a facut Basescu.

Daca tot analizam ceva, haideti sa analizam si contextul si tot. Parerea mea. Nu dati cu rosii ca tocmai servesc una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Marilena draga, nu stiu care din cuvintele/expresiile folosite de mine te-a vexat: "veleitati" sau "dansatoare la bara"? Si da, eu pot sa vorbesc colorat, fiindca nu sunt presedintele Romaniei!

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

quote:

Marilena draga, nu stiu care din cuvintele/expresiile folosite de mine te-a vexat: "veleitati" sau "dansatoare la bara"? Si da, eu pot sa vorbesc colorat, fiindca nu sunt presedintele Romaniei!

Unde zice ca presedintele ROMANIEI nu are voie sa vorbeasca colorat (in particular)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by papadie
Hai ca nu pot sa cred ca puteti gasi scuze la asa o enormitate de mitocanie :(

Pai Papa nu ii gaseste nimeni scuze, pentru ca nimeni nu astepta altceva. Astia sint politicienii de la noi. Nu ne'a chemat nastase public sa'i numaram ouale, si pe mamele jurnalistilor de la EvZ sa le arate barbatia? Nu zise el primadona PNL'ului Orban public colegelor sale (inca la vremea aceea) ca au succes in politica doar pentru faptul ca au trecut prin patul lui Basescu?
Nu'i placu'in mod deosebit lui Felix sa o insulte pe 'fata mare' Macovei?

Astia sint, din astia alegem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by AnaGN

Asa ar trebui si la noi. Gata, si-a facut mea culpa. Ma intreb insa daca ziarista si-a facut si ea mea culpa.

Nu ti se pare ca de cam multe ori a gresit Base si si-a facut mea culpa...si gata, a trecut???
"Am gresit, hahaha, ma scuzati" - aici vroiam sa il imit pe Base....si prostii, "Eh..a gresit saracu` ca e om si el"

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

papadie....noroc ca "a aruncat" domnisoara aceea un telefon "din greseala" la Basescu in masina....ca acum pe ce mai discutam noi?
era lumea linistita!!!

noroc ca era presedinte...viitor suspendat pt unii!!!
ca daca ar fi fost suspendata cu adevarat,nu ar mai fi contat!!!

si chiar daca era suspendata,presedinte nu mai era....era VACA!!!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Atat "etichetele" de "gaozar" cat si cea de "pasarica" au fost folosite in public, nu in particular.

Mergi la inceput

Saphir, nu cred ca a gresit prea mult. Cred ca a gresit mult, si ar face bine sa isi ia niste consilieri buni si sa-i asculte. Ca poate sa greseasca prea mult la un moment dat. Dar comparat cu alti sefi de state, e inca un copil mic.

Edit: mie imi place Balaceanu-Stolnici. E un domn, e suuuuper cult si mi-ar placea asa un presedinte. El, care a colaborat cu securitate acica, m-as fi mirat daca nu o facea. Si care a urlat ca magaru' la o ziarista cand a intrat in Clubul lor de barbati. Suntem oameni, gresim, si ce e important e sa nu presistam ci sa invatam din greseli.

Eu sper ca Basescu o sa invete, macar in al 12 ceas. O sa vedem! Noi sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by AnaGN

quote:

Unde zica presedintele ROMANIEI nu are voie sa vorbeasca colorat (in particular)?

Daca vorbea chiar in particular aceasta discutie nu mai avea loc.
A fi presedintele unei tari presupune o anumita conduita, o anumita decenta. Stim cu totii ca presedintele nostru a sarit des calul. Insa de data asta a spus o porcarie sinistra. A fi presedinte presupune ca nici in vis nu faci asemenea afirmatii. Este presedintele unei tari. Ne reprezinta. Pe tine te reprezinta acest "tiganca imputita"??? Pe mine NU!
_
Obisnuiti-l cu NU pe Basescu
[dau din gene]

Mergi la inceput