De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by violeta69

eu cred ca problema nu-i ce a zis el cand era cu nevasta-sa ...acolo putea sa zica orice!
ce voi nu mai trageti cate o injuratura rasista sau de ce o fi cand sunteti cu sotul?!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Cine zicea ca presa din strainatate nu va prelua stirea?
www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,483947,00.html" target="_blank">Rassistische inseamna rasism oricum ai spune-o. Iaka altii nu sunt asa de ingaduitori ca noi.

papadie..."nu asa ingaduitori ca noi"?!
pai tu esti ingaduitoare?!
si sa nu-mi zici si tu ca te urmaresc si ca am ceva delir?
sau ceva cu tine...ceva cu tine am da' de bine!!!

acum a zis-o si gata!
il stim cum e si nu ma asteptam sa fie altfel....

apoi,astia din strainatate nu injura in masina lor?
si nu ne fac tigani?!
sau nu ii fac pe ai lor cine mai stie cum?!
sa nu-mi spui tu mie ca nu....ca ei ne fac tigani si in ziare,nu numai in masina si in casa lor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Diferenta e ca 'astia' sunt niste 'astia' iar Basescu e presedintele tuturor romanilor chiar si-n timpul lui liber. Din pacate jobul asta de presedinte presupune ca esti presedinte 24 din 24.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Mai, dar noi chiar am luat-o razna rau tare

1. PT Maria 2007 - nu stiu ce user ai avut inainte, daca ai avut avertisment, etc, etc

Stiu ca am vazut de muuulte ori userul desprecopii si nu m-am gandit niciodata ca ar vorbi in numele intregului forum. Asta arata o vendeta personala la adresa omului cu user desprecopii si poate stii mai multe despre persoana si e o chestie persoanala

In cazul in care, prin absurd, forumul asta tot ar fi pro-basescu, ceea ce nu e asa, ai avea posibilitatea sa stai sau sa pleci. Nu te obliga nimeni sa stai pe un forum care nu iti place, parere mea.

2. Pentru Alina: ca tot zice ca o urmareste Vio. Amu o sa zica ca o urmaresc si eu. Alina, tu ai intrat pe discutiile incepute de Vio, si vad ca si pe topicul asta tot Vio a vorbit prima. Amu o sa se zica ca suntem prietene bune. Dar vad ca asta e ordinea evenimentelor. Te-am intrebat si eu de ce atata inversunare si nu mi-ai raspuns la obiect.

3. Repet (a mia oara, sunt in delir) ca nu s-a votat Pro sau contra Basescu, ci s-a votat pro sau contra unei decizii a parlamentarilor. Am citit ieri pe bbc o tipa de la afumati, cica studenta, a zis ca a votat DA, ca daca au zis 322 de oameni, ce rost are sa se mai gandeasca ea daca e bine sau nu cum au votat! Supeerrrr! Daca toata lumea gandea asa Pamntul era inca plat.

4. Faza cu telefonul si cu tiganca.

Basescu a gresit ca i-a luat telefonul. Basescu a gresit si mai mult ca i-a dat telefonul cu ingregistrarea in cauza inapoi!
Ca numesti pe cineva tigan nu incalci nici o constitutie, nu e discriminare si nici rasism. Cuvintele nu prea sunt nici albe nici negre, ci prind culoare cand le folosim.

Nu cred ca Basescu are ceva cu tiganii, cum multi dintre noi nu au, mai ales cu aceia care se incadreaza in tiparele sociale si in regulile de convietuire. Dar poate ca am tot auzit de cand ne nastem chestii urate si stereotipuri verbale. Asta a facut si el, la nervi.Ok, suntem mai intransigenti pentru ca el e presedintele. Dar de acolo pana la exagera ca nu stiu cum a incalcat constitutia si asa mai departe e o cale lunga.

E om, face muuulte greseli, si e pacat, ca banuiesc ca il duce mintea. Poate curand o sa inteleaga ca trebuie sa se mai cizeleze. Totusi, era o discutie cu nevasta lui.

Nu s-a mai oropilat intrega lume asa de tare cand Bush vorbea cu Blair in timpul cinei la suuuuper intalnire si nu mai stiu cum i-a numit pe aia din Siria si a spus numai prostii, pentru ca nu se stia ca e microfonul deschis. S-a dat la stiri, s-a ras sau s-a aratat cu degetul, si gata, lumea mearge mai departe.

Asa ar trebui si la noi. Gata, si-a facut mea culpa. Ma intreb insa daca ziarista si-a facut si ea mea culpa.

Presedinti, artisti de muzica, ce or fi, ar trebui totusi sa le permitem o libertate, pentru ca desi oamenii par avizi de cancan (unii cel putin), chiar si aceia nu s-ar simti bine sa se stie tot timpul in vizorul reflectoarelor.

Suntem oameni, avem hormoni, stres, suisuri si coborasuri si violenta verbala e una dintre cele mai dese manifestari ale acestor schimbari. Sunt total impotriva ei, dar se mai intampla.

In ceea ce priveste paralela dintre Iliescu si Basescu in cazul asta, e iar un pic trasa de par, pentru ca Iliescu era la o chestie oficiala, unde ziaristii puteau sa ii bage camera in ochi. Basescu era la cumparaturi.

Si amu sper sa va calmati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Sunt curioasa, daca acest gest ar fi fost facut de oricine altcineva (Iliescu, Constantinescu etc) i-ati fi gasit aceleasi justificari?
Ma indoiesc. In schimb, daca Base te injura si de mama, trebuie s-o iei ca pe un compliment, nu?
Aici e vorba de 3 lucruri extrem de grave: talharie (definita, cf. Codului Penal, ca deposedare prin forta), discriminare/rasism si limbaj de mahala ("pasarica"). E cu atat mai grav, cu cat presedintele Romaniei trebuie sa fie un model de comportament. Daca unui om obisnuit i se permit anumite "derapaje" in limbaj, un presedinte trebuie sa-si cenzureze reactiile si sa comporte la inaltime functiei. Ceea ce evident nu e cazul lui.

Sa traiti SI mai bine!

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

Diferenta e ca 'astia' sunt niste 'astia' iar Basescu e presedintele tuturor romanilor chiar si-n timpul lui liber. Din pacate jobul asta de presedinte presupune ca esti presedinte 24 din 24.

papadie,da-i voie si lui cateva minute macar sa fie om...din astea 24 de ore!!!
si atunci nu era presedinte...era SUSPENDAT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

E claaar, scriu degeaba

Deci, sa inteleg ca am dreptate??? La opera si la teatru se merge numai in tinuta de seara, eleganta, si damele numai in fuste/rochii
? Daaaa?

Ca asa si presedintintii nu au voie sa danseze cu tigancile pe plaja, dar nici sa zica ceva de romi; nici sa se imbrace in Mos Craciun (desi de o luna incer sa vad ce o fi asa de rusinos in Mos Craciun), nici sa fie nervosi, nici nimic.

Deci ar trebui acuzati de grave fapte impotriva codului bunelor maniere cei care merg la teatru in blugi.

Iar "pasarica" nu e neparat depreciativ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Candy

Sunt curioasa, daca acest gest ar fi fost facut de oricine altcineva (Iliescu, Constantinescu etc) i-ati fi gasit aceleasi justificari?
Ma indoiesc. In schimb, daca Base te injura si de mama, trebuie s-o iei ca pe un compliment, nu?
Aici e vorba de 3 lucruri extrem de grave: talharie (definita, cf. Codului Penal, ca deposedare prin forta), discriminare/rasism si limbaj de mahala ("pasarica"). E cu atat mai grav, cu cat presedintele Romaniei trebuie sa fie un model de comportament. Daca unui om obisnuit i se permit anumite "derapaje" in limbaj, un presedinte trebuie sa-si cenzureze reactiile si sa comporte la inaltime functiei. Ceea ce evident nu e cazul lui.

Sa traiti SI mai bine!

hello...ERA SUSPENDAT!!!acu' ce mai ziceti?

Mergi la inceput

Voi va dati seama ca o sa auziti sintagma "tiganca imputita" din ce in ce mai des pe strada, da? Sa nu va prind ca va indignati ca vb. aia e pasarica prezidentiala:P
Si cum presedintele are un stol intreg cred ca o sa mai auzim si altele...
Pe DC cred ca nu apuca sa posteze doua mesaje si lua bulina rosie si parcare interzisa:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Traian Basescu este presedintele tarii in timpul programului si de cate ori se impune, cand apare vreo urgaenta. Si majoritatea romanilor sunt oameni normali cu calitati si defecte. Celor care se cred perfecti si nu vorbesc urat nici macar in gand, le recunoaste toata lumea dreptul de a se plasa in opozitie! Lasati-ne pe noi, cei simpli si nervosi, mitocani si stresati sa consideram ca Basescu este suficient de bun pentru noi, ca presedinte! Nu poti multumi niciodata pe toata lumea!
Si, Candy, afirmatia ta privind fotografierea lui Basescu "cu cracii in vine in fata fostei consiliere cu veleitati de dansatoare la bara", nu sare departe de afirmatia lui Basescu "pasarica", inteleg poate ca doar daca nu ai dovezi, te plasezi printre cei care folosesc un limbaj de mahala?

Mari

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by violeta69

quote:
Originally posted by Candy

Sa traiti SI mai bine!

hello...ERA SUSPENDAT!!!acu' ce mai ziceti?

Era PRESEDINTE suspendat, nu sculer matriter suspendat, nu marinar suspendat...
Hai ca nu pot sa cred ca puteti gasi scuze la asa o enormitate de mitocanie :(

Mergi la inceput