Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Da, da, da... Stiu ca scriu foarte repede. Plus ca nu scriu de la tastaura mea. Am vazut si eu ca am scris numai tampenii. Chiar ma chinuiam eu sa inteleg ce dracu vrusei sa scriu... Ete partz! Am vrut eu ceva, asta e sigur...
Da, Sim, ai inteles bine. Eu bluzite si bebe Yannis kimono. E super truper dulce. Si atat de micut.... Am vazut si carucior care sa-mi placa. Era 18 milioane, dar avea de toate (scoica, scaun de masina, landou, balansoar etc). Sa vedem ce zice si balaurul meu dulce.
Roxule, candidoza asta nu o fi aparut si de la antibiotice? Ce naspa.... Bai, eu nu inteleg cum naiba de toate bolile sunt la tine in cartier?!?
Bebe Yannis in evolutie
Eu am luat pana la urma de ala fara landou pentru ca ocupa extrem de mult loc landoul. Initial si eu am vrut de asta 3 in 1, da' mi-a trecut. Acum depinde si de cat spatiu aveti voi acolo.
Nu pui si tu o poza sa vada si ochiul meu kimonoul?
Sim
24+
StefanAsa creste bebe
Poze
Andries spune:
Eu subscriu pentru macmiror, diflucan mi se pare ca e interzis in sarcina. Daca iti merge cu gynozol, ia-l pe ala. Pupici si sanatate, vorba Anisiei, toate bolile s-au parcat la tine??
Andries
Roxana_G spune:
Pai de la antibiotic este afurisenia de candida, ce sa fac, am luat 4 zile sapt trecuta si inca 4 acum si inca mai am de luat. Ce sa fac si eu cu bolile, sunt tare sensibila sarcina asta, nu stiu ce tot am. Imunitate zero.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Taby spune:
amarmultumesc mult de raspuns,banuiam eu ca asa e dar ea auzise ceva chesti si ma rugase sa ma interesez eu...orcum apreciez mult ca mi-ai raspuns...
Gabriela77 spune:
Crishtina, sa speram ca rezultatul va fi bun! Tinem pumnii!
Dani, vacanta frumoasa! Sa treaca repede!
Liana, pupici multi!
Roxana, parka si eu remark de vreo luna o super-energie pe capul meu. Chiar se mira toata lumea. Mai ales sotiorul, care nu ma stia asa agittata. Oare ce o fi? Si tu mai respira odata fara boli si griji!Si eu am facut candida si a mers f bine Gynozol.
Va pup mult, somn usor!
Annisia spune:
Sim, o sa il pun, dar dupe ce am calculiciul meu. Desi Bogdy zicea ca e secret... Mare branza. L-am luat de la magazinul ala din Drumul Taberei. Au acolo o multime de minuni. Iti vine sa le manaci ca pe prajituri de scumpici ce sunt. O sa iti fac poze si o sa le pun. Mai aveam cateva si de titite luate de acolo. O sa le pun la pastrare si next time le scot la purtat pentru Francesca mea. Daca dau de ele si nu le dusei la curticica, iti fac si la alea poze. Ok?
Hai ca eu ma duc pe la casili mele. Am baut si am dansatara pana amu. Nu vreau sa abuzez, ca e pentru prinma data cand ma simt si eu mai bine...
Va pup si va urez cel mai weekend neicusorilor!
Bebe Yannis in evolutie
Piciulika spune:
Tomasa draga, ti-am trimis traducerea pe PM.
E de la Univ. de Medicina din Viena si e fff dificil textul medical, dar spune multe.
Si bune. Si optimiste!
Te-am pupat, si bebe meu il pupa pe bebe tau
Piciulika
20+
aeperju spune:
Noapte buna gagici!Am avut o seara tare placuta cu prietenii la terasa, o bere fara alcool bineinteles...super tare...acum mergem la nani. Sa aveti un week end placut!
Si...mergeti la vot maine!!!
Emma 22+
Gabriela77 spune:
Ce dezamagita...Am fost la Shrek 3 sa ne diXtram oleaca, dar nu am stiut ca e titrat in romana...Asa fara vocile originale nu a mai avut acelasi farmec! nasol! EEE, asta e, orisicum, ne-am ras un pik!
Noapte buna! Parca vad ce liniste va fi pe aici in weekend!
Gabriela,
22+
danielle02 spune:
`neata burtici 
liana,danuta,gabriela

roxana si eu sunt obsedata de curatenie,e ora 6 si eu fac curat,aranjez tot,fiindca plecam imediat si trebe sa las casa curata...
in fiecare dimineata cand ma trezesc mi se pare ca e dezastru si ma apuca harnicia.
aseara mi-am pus comprese cu apa rece la san,mi-am facut masaj cu crema si am luat antibioticul.deja simt ca nu ma mai doare asa tare chiar daca ma ating
sper sa imi treaca repede
la toate burticile.sa aveti un weekend superb !!!
danielle
21+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png