Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
danuta36 spune:
Gabriela multam fain!multa sanatate va dorim si voua!
Tomasa 
Piccaflor ma interesa daca se vede colul la ecograf pt. ca dr. la care merg asta face,doar eco.Dar la inceputul sarcinii am fost la un alt dr.,care m-a controlat si ginecologic si mi-a spus ca de la sarcina (pierduta) anterioara,colul e rupt si s-ar putea sa am nevoie de cerclaj.Dr.la care merg acum mi-a spus ca,deocamdata,colul e inchis,asa ca stau linistita.
Cat despre anticorpi,pana acum n-au aparut si sper ca nici de acu' inainte,ca-i bat!
![]()
sim_stoian spune:
Danuta36, nici mie nu imi face control ginecologic. Doar eco. Se vede tot ce trebuie. Cred ca mai incolo o sa faca si control - cand se apropie termenul.
Sim
24+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
danielle02 spune:
mandarinutza,roxana,piccaflor

annisia sper sa nici nu patesti nimic pe la tzatzoaste,e nasol rau...si doareeee...nici nu ma pot atinge ![]()
crishtina sper din suflet sa fie bine pana la urma 
eu sunt cu antibioticul in fapt,sunt niste capsule asa mari ca abia imi aluneca pe gat.trebe sa beau o sticla de apa pana se duce...![]()
acum pregatesc bagajul fiindca maine o taiem intr-o mini vacanta 
la bebe nu ii place pastilutele,mi-a demonstrat-o...am primit niste ghionturi de m-au indoit ![]()
va pup si va doresc un weekend superb fara probleme,dureri si altele 
danielle
21+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Liana30 spune:
am trecut sa va pupacesc pe toateeee..
sunt in mutari da mai trec io pe la voi..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Roxana_G spune:
Picca, habar nu am dc am voie Macmiror. Eu am mai facut candida de 2 ori pe sarcina si dr mi-a dat Gynozol. Banuiesc ca dc era ok imi dadea ceva mai bun. Sper sa nu se agraveze inca 3 zile cat mai am de luat.
Simona, nu iti face griji ca era cu capul in jos, Alexandra a stat asa mereu, la toate eco era cu capul in jos si s-a nascut la 40 de sapt.
Liana,
Danielle, vacanta placuta si ai grija de tine.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
iuli8700 spune:
Buna seara, gravidutelor!
V-am tot citit dar cand ma pregateam sa va scriu si eu intervenea cate ceva... ba o petrecere, ba o plimbare la socrii, ba o escapada prin oras(la care nu renunt nici in ruptul capului cand e rost de asa ceva).
Roxana, pe mine ma chinuie candida de la inceputul sarcinii si am tot tratat-o cu gino-daktarin ovule dar pentru ca tratamentul oral e interzis reapare blestemata si ma chinuie ingrozitor si cu usturimi in timp ce
. La tine cum se manifesta?
Iuli
22+ 
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
piccaflor spune:
Cristhina chiar ca esti norocoasa ca-ti poti programa vizitele cind vrei....aici la noi nicio sansa...
Cit despre diabetul gestational tin pumnii sa nu fie probleme! Hai ca poate cind refaci analizele vor iesi ok....Bafta multa!
Danutza dupa cum vezi,parerile sint impartite...fiecare dr cu pasarica lui ![]()
Petro eeee ce bine era daca functiona doar cu
....si noua ni se spusese ca singura sansa ar fi ICSI....si totusi,Cineva acolo sus,a decis altfel....vad ca la fel s-a intimplat si la tine!....vad ca ai luat si tu agnocasto pin ala urma
...
Esti o fericita ca n-ai greturi...tine-o tot asa!
Roxana sper sa functioneze Gynozolul....cu mine una n-a functionat....Bafta multa sa scapi repede de afurisita aia de candida!
Liana 

Picca
23+ cu
Matteo
Roxana_G spune:
Picca, la mine a mers de 2 ori Gynozol. M-am si mirat, ca de obicei numai la diflucan oral scapam.
Iuli, eu simt senzatia ca de inflamat si am mancarimi. F rar ma usutura. In plus acum, spre deosebire de inceputul sarcinii, s-a vazut si secretia specifica. Doctorul mi-a zis ca de regula apare pe sarcina din cauze hormonale si ca, daca a aparut la inceput, sa ma astept sa ma tina asa. Insa culmea ca am avut numai 2 episoade in primele saptamani. Sigur, ca se agrava de la sex, sau devenea deranjanta la 2 zile dupa. Insa cum am mai rarit-o cu asa activitati, imi e greu sa imi dau seama daca mai are legatura.
Fetelor, voi mai aveti careva asa terebentina ca mine? Nu pot sta deloc, am socat-o si pe mama care ma stia tare lenesa, si acum nu stie cum sa ma faca sa ma odihnesc. Azi am cumparat flori si am plantat jardiniere, le-am montat, am schimbat ghivece, am facut un fel de aranjamente de cactusi (sa vedeti ce maini ciuruite am). Acum m-a apucat spalatul, am frecat bine pe jos ca Alex umpluse de pamant, si tot observ lucruri pe care nu le-a terminat menajera si ma apuca sa fac curat. Eu care am trait o viata in dezordine, adica dezordinea e viata mea, acum nu mai suport sa vad un lucru miscat de la locul lui, ba chiar am devenit obsesiva cu locul exact al lucrurilor. Ce ma fac? Asa a o fi BB Andrei? Vai de nora mea daca asa o fi el! ![]()
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
danuta36 spune:
Sim si la mine bebe e cu capul in jos.Aseara,la eco,am vazut cum isi misca o manuta...si imi spuneam:vai,e chiar acolo,la mine in burta?si e chiar al meu?Parca nu realizez nici acum ceea ce mi se intampla...
Roxana iti doresc sa scapi cat mai repede de bolile-astea ce au tabarat pe tine,sa mai ai parte si de liniste
Danielle sanatate multa!Sa te faci bine cat mai curand
Annisia spune:
Da, da, da... Stiu ca scriu foarte repede. Plus ca nu scriu de la tastaura mea. Am vazut si eu ca am scris numai tampenii. Chiar ma chinuiam eu sa inteleg ce dracu vrusei sa scriu... Ete partz! Am vrut eu ceva, asta e sigur...
Da, Sim, ai inteles bine. Eu bluzite si bebe Yannis kimono. E super truper dulce. Si atat de micut.... Am vazut si carucior care sa-mi placa. Era 18 milioane, dar avea de toate (scoica, scaun de masina, landou, balansoar etc). Sa vedem ce zice si balaurul meu dulce.
Roxule, candidoza asta nu o fi aparut si de la antibiotice? Ce naspa.... Bai, eu nu inteleg cum naiba de toate bolile sunt la tine in cartier?!?
Bebe Yannis in evolutie