Cred ca transfuzie totala de sange la nastere ar fi in cazul cel mai grav... Nu cred ca trebuie sa te gandesti chiar pana acolo...
 si sa auzim numai de bine. Astept sa ne spui ce rezultat ai la analize. Poate-poate o sa fie negativ. Iti tin pumnii.
 www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004), 
 Mihai si 
 Andrei (3 martie 2007)

Sa nu va ingrijorati va rog pt. mine. Am mai discutat cu ginecologul meu si am hotarat sa o lasam pe sapt viitoare, luni, cu Institutul de Hematologie, intrucat joi fac morfologia fetala de mijlocul sarcinii si vom discuta altfel dupa ce vom avea si rezultatul ecografiei.
Nu va uit, o sa va scriu tot ce am aflat de la hematologie si va tin la curent. 
 pe toate, multumesc frumos pt. suport, sunt mai linistita acum, m-a incurajat si gineco.
mama de BAIAT 
 (9 ian. 2005)
20+

Fetelor m-am speriat rau.............Eu am grupa O si sotul meu BIII si nu m-a intrebat nimeni despre grupele de sange si nici eu nu m-am gandit niciodata la vreo incompatibilitate de grupa ci doar la cea de RH...........
Trebuie sa ii psun Dr. meu despre asta? Voi cum ati procedat?

tomasa ziceai ca dai raportu'? Ce-ai facut cu analizele?
 www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004), 
 Mihai si 
 Andrei (3 martie 2007)