gravidute din timisoara
Raspunsuri - Pagina 26
otim spune:
alexi22 - pai la aceasta suma iau inca un costumas cu tot cu manusi , cam scumpute ...
sorinatim - pe mine personal ma cam "scarbeste" toata chestia cu dat plicul , dar din pacate nu am ce sa-i fac ca doar asta e sistemul ... Cu medicul la care sunt eu a mai nascut acum cateva luni o colega si am "luat-o" la intrebari . Si mi-a explicat ca a doua zi (ea nascuse cu cezariana) sotul ei s-a dus la nenea doctorul la cabinet si ia "plasat" partea putin mai mare decat "taxa" si drept rezultat nu a mai platit nici o taxa spitalului ... Alta experienta a trecut surioara mea (care a nascut la Arad in decembrie 2006) care i se rupse-se apa dimineata la ora 3 , medicul a venit pe la ora 8 si a plecat lasand-o balta (desi a tot contribuit la el vreo 8 luni si ceva ) si a nascut abia la ora 17 cand a mers mami la ea in vizita si a inceput sa "imparta" in stanga si in dreapta la cei care erau de garda .
Dar lasa ca vom trece noi si peste asta ca doar cumva va trebui sa vina pe lume si bebelusii nostrii nu ??? si poate ne si intalnim pe holuri ... ca doar suntem cateva aici pe site foarte aproape de termen ...
Otiliainceput 35+Laurentiu
Ashera spune:
Eu m-am gandit asa : 200 euro dr gineco (ptr nastere naturala), 50 euro anestezist (sau 100 euro, daca nu iti trece pe fisa ca ti-a facut anestezie, si nu mai platesti taxa la spital). Neonantalog 50 euro. Moasa, in functie de prestatie. La fel si la asistente si infirmiere. Daca merita primesc, daca nu, nu. Cel putin ptr gineco, plicul il dau dupa. Am auzit ca asa se face.
35
Christian
Ashera spune:
Oti, eu zic ca nu are rost sa ne stresam inca. O sa fie in cel mai rau caz un medic de garda care sa ne asiste la nastere. Daca totul decurge ok, poti sa nasti si cu moasa . Pana acum cateva saptamani imi era frica ingrozitor de tare de nastere. Acum, pe masura ce se apropie momentul, ma simt tot mai curajoasa si mai pregatita .
35
Christian
alexi22 spune:
sorinatim bebelina mea este pozitionata cu capusorul in jos de la 27 de sapt cam repede oricum vad ca ea e foarte grabita dar eu nu o las sa vina stam cu medicamente pt contractii si speram sa fie bine,ca suntem prea mincute 2200 avem doar.
oti ai dreptate si mie mi se par cam scumpute.maine schimbam saptamana avem 33 intram in 34
32+giulia rebeca
otim spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Oti, eu zic ca nu are rost sa ne stresam inca. O sa fie in cel mai rau caz un medic de garda care sa ne asiste la nastere. Daca totul decurge ok, poti sa nasti si cu moasa . Pana acum cateva saptamani imi era frica ingrozitor de tare de nastere. Acum, pe masura ce se apropie momentul, ma simt tot mai curajoasa si mai pregatita .
35
Christian
Stresata pe aceasta tema nu sunt si nici frica nu imi e pentru ca dorinta de ami tine copilul in brate e mult mai tare .
Otiliainceput 35+Laurentiu
freya spune:
Pt. toate fetele,
Am gasit manusi la 6 ron perechea, diferite culori, f. dragute in Kappa II, cum intri pe dreapta e magazinul Bambi. Intrebati de ele, ca nu sunt expuse. Sunt pe mai multe marimi, nu luati pt. 1 saptamana, ca sunt destul de mici (marimea e undeva inauntrul manusii).
Am mai gasit paturici f. dragute la 15 ron bucate la Iana, cum intri in magazin pe stanga, acolo unde sunt toate la gramada. Sunt noi, cu eticheta, dar pot avea mici defecte. Eu am luat una careia nu i-am gasit nici un defect, oi fi eu mioapa!
In legatura cu banii, eu m-am gandit sa-i dau dr. 200 euro, anestezistului 50 euro si neonatologului tot 50 euro. Pt. restul lumii, vad eu pe parcurs. Nu stiu cand sa dau banii, inainte sau dupa, dar eu o voi intreba pe dr. mea - cu tupeu!
Daca aflu va spun si voua.
Va
Freya 34+ Luca
Ank83 spune:
Fetelor am fost in seara asta la Real si am gasit set de 3 body cu maneca scurta din bumbac 100% (scrie pe eticheta) la o super oferta de 100 de mii.Sunt foarte dragute ... eu mi-am luat vreo 3 seturi .Si mai erau si body tip maiou tot la set 5 bucati la 200 de mii.
Am fost si eu la Iana in Kappa si mi-am luat paturica si un prosopel dinacela cu un colt dublu sub forma de gluga.La 15 ron bucata
24+
Raul
Ashera spune:
Ank, Freya, multumesc mult de info . Chiar trebuia sa cumpar paturici, si nu stiam de unde. Am mai cumparat si eu de la Iana, din alea din cosuri, si daca le cauti bine gasesti multe fara defecte. O sa trec si eu maine sa mai cumpar cate ceva.
35
Christian