gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by freya

Sorinatim - bb e cu capul in jos din sapt. 30

Am uitat sa va spun ca dr. mea mi-a spus sa-mi cumpar chilot cu burtiera. Am gasit in Real la mag. Jolidon (23 ron) si in Selgros de la Argos (21 ron).

Pupici,
Freya 34 si Luca

mai spune-ne ... ca nici de asta nu am ... chiar ai o doctorita super daca iti spune toate astea .... al nostru nenea doctor cred ca presupune ca stim toate astea , dar o sa incerc sa-l mai bombardez si eu cu intrebarile ...

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

freya tu ai cumparat deja manusele pentru bb ? daca da, ne spui si noua unde ai gasit?

Bebita mea inca nu s-a intors ..............poate am sanse sa nu se intoarca si fac cezariana .

inceput 34+ BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Nu am gasit niciunde manusi separat, am cumparat costumasele set, adica cu tot cu caciulita si cu manusele. Am vreo 3-4 seturi si pot folosi manusele separat. Daca vad undeva manusele va spun si voua.

Va pup,

Freya 34+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Am gasit un site cu cateva hainute dragute si rezonabile ca pret :
http://www.bebedor.ro/index.php
Cred ca sunt la inceput, site-ul e creat in 2007, ca nu au f. multe produse, dar sunt dragute.

Freya 34+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pupici fetele . Am fost si eu la gineco, si am mai aflat detalii despre Odobescu. Dr zice ca ar fi ok, sa nu ne stresam cu rezerva. Saloanele au max 4 paturi si grup sanitar propriu. Speram ca va fi si curat . Nici eu nu am gasit manusi ptr bb. Dar am primit 2 perechi, si cred ca imi ajung. Sorina, la mine bb s-a intors prin saptamana 32. Se poate intoarce si mai tarziu. Freya, multumim ptr informatii. Sunt foarte utile .

35

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Fetele stati linistite, eu am fost in vizita la o mamica la Odobescu luna trecuta si e destul de acceptabil (ma refer fata de spitalul Bega). Intradevar saloanele sunt cu patru paturi si au grup sanitar in salon cu cabina de dus. Chestia nasoala este ca nu prea ai aer acolo, e super sufocant.
Sorina, stai linistita ca bebele se poate intoarce si mai tarziu.
Freya multumim mult pt informatiile fresh, ne sunt foarte utile.Chilotul pt burta e pt dupa nastere, asa-i?
Fetele am o intrebare, voi cat v-ati ingrasat pana acum, caci eu sunt cam disperata caci am doar sapte kg in plus, nu e cam putin?In ultima vreme nu am mai pus aproape deloc! Oare nu e rau pt bebe? Adevarul este ca nici nu mamanc mai mult decat inainte de sarcina. Nu simt nevoia si mai ales cu caldurile astea poate...
Voi ati cumparat patut deja? Puteti sa-mi spuneti si mie pe unde sa ma duc sa caut?

31+
Patrick

Mergi la inceput

pentru viitoarele mamici . Cand ma gandesc ca suntem atat de aproape de momentul cand o sa ne avem ingerasii in brate ? Ma cuprinde asa o nerabdare ............. si voi simtiti la fel?

V-ati gandit la plicul pentru doctor ? Eu am auzit ca altele au dat 100 ,altele 200 EURO pentru nastere normala , iar pentru cezariana 400 EURO.

Multumim pentru informatii freya.
Ashera in saloanele acelea cu 4 paturi bb sta langa mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ashera - dar toate saloanele sunt cu patru paturi sau exista ca la Bega si saloane cu mulllttteee paturi "gramada" .... la Odobescu nu am avut "sansa" sa intru pana acum sa vad cam cum e ...

sorinatim - cam asa am auzit si eu preturile si inplus am inteles ca nici nu le prea place ( la medic ma refer) sa primeasca plicul in spital ....

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

fetele am vazut ca vb de manusi pt bebe eu am gasit la premaman si in kappa la un magazin nu stiu cum se numeste sunt cam o suta si ceva doua sute perechea, cam scumpute.

32+giulia rebeca

Mergi la inceput

otim daca nu in spital , unde? inainte de nastere nu cred ca e bine sa dam , un fost coleg de al meu de liceu a dat 300 euro pt nastere normala INAINTE ,crezand ca nevasta lui va avea parte de toata atentia si cand a venit momentul ia lasat balta si nevasta lui a avut complicatii ............. s-au chinuit degeaba 9 luni si inca cateva dupa , din pacate fara nici un folos.

Multumim Alexi pentru informatii.Bebita ta ce pozitie are ?

Mergi la inceput