gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Stiu ca prin lege pot sa lucrez doar 6 ore , fara sa mi se retina nimic din salar... dar salariul meu este mult mai mare decat cel de pe cartea de munca si daca ar fi sa lucrez mai putin cu siguranta mi-ar reduce din salar(cel care il iau in mana) , iar ei ar fi acoperiti din punct de vedere legal pentru ca cel din cartea de munca ar ramane acelasi.Bineinteles ca si banii pe concediul de maternitate va fi 85% din salariul legal, dar asta nu mai conteaza....

23+
Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ank83 - in ceea ce priveste salariul te inteleg ca si la noi aceeasi poveste , dar cand medicul a zis gata trebuie sa stau acasa (probleme la noi cu lichidul amiotic prea putin ) pe bune ca am ales varianta concediului pentru ca , din punctul nostru de vedere , sanatatea e mult mai prioritara . Acum , zic eu , depinde de tine si cat crezi ca mai poti .

sorinatim - aici sunt perfect de acord cu tine , citez " vreau doar sa o am in brate si sa stiu ca am scapat" ne inscriem si noi

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

ANK83 eu te sfatuiesc sa nu intri in concediu din saptamana 28 , cel mai bine ar fi sa iti calculezi dupa data probalila a nasterii sa ai 42 zile + 14 zile ( asta in cazul in care nasti la 42 saptamani- se mai intampla) .Daca nu ai efectuate dupa nastere acele 42 zile PIERZI concediu de ingrijire copil.Eu am luat concediu din sapt 30 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

Si sa trebuie nu ai zile de invoire sau concediu fara plata in ultimele 12 luni - si asta conteaza.Nici macar 1 zi.

inceput 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Saluti fetele . Ank, eu am intrat in prenatal in saptamana 33, am amanat cat am putut de mult. Eventual ia-ti concediu de odihna sau concediu medical. Sorina, multumesc ptr info saltea. Mai intai o sa cumpar patut, ca sa am exact dimensiunile, si apoi voi lua si eu salteluta de cocos .

33+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Din ce luna (sau saptamana )se intra in concediul de maternitate

23+
Raul

poti sa lucrezi 6ore/zi! pe aceeasi bani si nu poate sa-ti zica nimeni nimic daca duci o adeverinta de la medic ca-ti recomanda 6ore/zi! Cu prenatalul: cam din sapt. 32 se obisnuieste...cu zilele vad ca ti-au explicat fetele!

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Am vorbit azi cu medicul de familie care mi-a zis sa merg la ea din saptamana 28 si imi va da cam 2-3 saptamani de concediu medical inainte de prenatal, tocmai pentru a nu fi nici o problema cu acea indemnizatie.

23+
Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pussi, cand s-a schimbat culoarea caruciorului ? Parca era unul roz si unul albastru . Sorina, eu am auzit ca centura aia postnatala (un fel de burtiera) ajuta mult la retragerea burtii. Prietena mea care a nascut, a zis ca a cumparat-o din spital. Si sutien ptr alaptare tot din spital a luat. Si eu trebuie sa imi cumpar. Nu m-asi baza doar pe gasesc in spital. Am auzit ca jolidon au sutiene ptr alaptat bune, dar inca nu am ajuns sa vad.

34+

Christian

Mergi la inceput

Uite acum ca a intrebat Ashera de culoarea caruciorului .. m-am uitat si eu.S-a schimbat ceva Pussi??

23+
Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Apropos de burtiere si sutiene pt. alaptat... Unde as putea gasi unul rezonabil ca si calitate si ca si pret in Timisoara?
Si poate ma ajutati si pe mine (doar va citesc de mult timp, la scris mesaje sunt incepatoare!) sa-mi adaug sapt. de sarcina, adica 33+ si un carucior albastru.
Merci mult, va pup!

"Le-as dovedi oamenilor cat gresesc gandind ca inceteaza sa iubeasca atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc numai cand inceteaza sa iubeasca." Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput