Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am revenit si eu! Am mancat si acum imi fac siesta

RGE eu ar trebui sa ma duc sa-mi fac un test la institutul de hematologie, pentru ca eu am grupa 0 si sotul A2. Dr. a zis ca daca mama are 0 e bine sa te duci sa vezi daca dezvolti anticorpi, dar daca mama are alte grupe e mai putin probabil sa dezvolte.
Ce sa-i faci, 0 e mai pacatoasa din punctul asta de vedere.

BB mie o prietena de-a mea care are o fetita de 1 an mi-a zis cam asa: daca simti bolboroseli in burtik si nu simti nevoia sa te duci la toaleta () atunci e bb.

Victo felicitari pentru gimnast/a...asteptam poze.

Mi-am luat si eu Bio-Marin Plus si am dat 21 Ron pe ele.

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

ANCA D, da, si eu mi-am uat pantaloni din aia, cu eloastic ce se lasa in functie de marimea burticii. Am unii lungi si altii trei sferturi, de in.

Mergi la inceput

Roxana, nu esti doar tu singura trintorita. Nici eu nu m-am apucat, ma tot gindesc, dar mi-e lene sa merg singura. Sta cineva in Berceni? Are cineva nevoie de companie? Ca eu da.

Mergi la inceput

Da, Pussi, fa ce ti-a zis doctorul, la tine e putin mai complicat ca ai doi. Tu stai linistita, nu poti sa te apuci sa sari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!
Ce mai faceti???Eu sunt bine.Beau o cafeluta.Mica.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Ce fac fetele?
Mai eu sunt moarta de somn ptr ca aseara m-a mancat si am fost la concert la DJ Tiesto si am ajuns la 12 noaptea acasa rupta.
I-a fiti atente aici ,aseara cand bubuia muzica aia ,asta mica sarea in burta de mama focului si sotul meu f incantat ca ii mai imparte cineva pasiunea imi spune"o iau si pe ea la Prodigy ca vad ca ii place",asta dupa ce imi spusese mie ca nu am ce cauta la concert la Prodigy ptr ca sunt insarcinata

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Ramonella,ma duc si eu sa-mi fac una cu muuult lapte!
Victo, felicitari! poate ne arati si noua poza cu micul gimnast!
Erika,eu am fost la dr. Gherasie si cred ca nu mai caut pe altcineva. Mi se pare un doctor super!!!si este si simpatic foc...
Din cate am inteles,formeaza o echipa foarte buna cu sotia lui (ea este f. specializata pe fertilitate) .
Jasmin,da,el face ordine in casa!!si are niste o expresii si niste gesturi de te face sa lesini de ras..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancutz ce bine ca te-ai distrat!Tare sotul tau.
Eu nu suport muzica tare.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata bambinelor,

Am papat si eu niste cirese acu pe burtica goala, mmm ce bune, si capsuni, acu astept sa vina iaurtul cu biscuitii sa ma satur complet!

Mi-am comandat mobila de bb de la Miniblue, m-am dus sa vad perna Mihutei si m-am indragostit de mobila, e alba, asa cum mi-o doream !

Shery 15+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

buna dimineata! aseara am incercat sa scriu si nu se deschidea site! de loc! si la voi la fel ?
Sheritra ce spui de mobila de la miniblue? am inteles eu bine?
ei au si mobila acolo ? am fost la ac magazin in calitate de nasa si am luat hainute , dar nu am vazut si mobila ! au asa ceva?
nu mai pot de narabdare , abia ma abtin sa nu cumpar de toate ! dar mai incerc sa astept , suntem atta de micute...avem doar 12 saptamani .

ancate felicit pt" curajul "de a mereg la concert !eu sunt mai stresata...
la ce varsta ai simtit prima data miscarile lui BB?

kiva12+

Mergi la inceput