Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Si eu l-am intrebat pe dr. de dureri, mai ales intepaturi cand tusec, rad, stranut sau ma intorc de pe o parte pe alta si a zis sa nu imi fac pb, ca sunt normale. A zis ca daca sunt dureri ritmice, care incep, apoi te lasa, iar incep iar te lasa, atunci e de rau si sa ma duc la control.

Pupici
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello fetele!!!

ancaD, aici sunt!! am inceput sa ma interesez pt concediu, ca mai e o luna si tre sa vedem cu ce companie aeriana mergem. tu ce mai zici dragutza???

in legatura cu cremele eu am dau cu ulei de bebe Johnson, dar am gandesc sa trec la ceva mai "strong" (antivergeturi).

Roxxi, bine ai venit!!!

fetele azi toata ziua am stat cu mana pe burtik sa il simt pe bebe, dar nu s-a mai intamplat.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetele, am venit de la eco
bebe e bine, e gras si jucaus...
am o poza mortala, in care sta cu manuta deasupra capului, asa din profil..a scris tanti dr. acolo.."salut"..he... he..
la un moment dat statea saracu cu picoarele deasupra capului..aproape era ca un inel,asa rotund..:)gimnast il face mama..
e bine dezvoltat, are de toate...are 100 de grame!!!
DAR, prapaditu'...desi am stat cam 3 sferturi de ora acolo si m/a bosolit tanti dr..si ii mai dadea cu aparatul ala in cap..n/a vrut nicicum sa ne arate funduletu' cu rusinica..nicicum..tinea picioarele paralele si n/am vazut nica..
mi-a zis sa nu ma ingrijorez cu varicela, ca nu e asa bai mare.daca se va vedea ceva, va fi la eco morfo de 20 de saptamani..uff..de-abia astept sa vina 15 iunie sa ne vada nenea Iosup si sa ne zica si ce va fi...
sunt asa usurata!!!!!!!!
va pup si bebici jucausi va doresc!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

dany - stai linistita ca nu m-am suparat ... ca doar de aia am pus astia . Da, marea e frumoasa aici ... dar mai jos, Sicilia, Sardegna, Calabria ... aici in N, Adriatica e cam ca Marea Neagra ... ar mai fi litoralul Ligure sau toscan ... frumos ... dar pe-aici nu reusim decat sa mergem vreo cateva zile pe an, vreun week-end ca cea mai mare parte a concediului il papam in Romania ....

Am fost sa iau rezultatul la DT ... probabilitate 1 la 770 de SD ... si suntem mai mari cu 4 zile decat data prevazuta ... deci termenul ar fi 16.11.2007 ... in fine, nu schimb insa pe lista ... astept sa vad ce zice si dr.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Bine v-am regasit doamnelor...,am avut mari probleme cu netul,dar azi sau rezolvat in sfarsit..,m-am gandit la voi asa ca am zis sa intru sa va spun ca sunt ok! Si mie mi sa spus sa fac TT la 17 sapt.,e bine sa il facem..,sapt. viitoare am sa merg si pe la Euroclinica..,dar inca nu stiu ce dct. sa aleg ,m-am oprit la doi o femeie..si un barbat Gherasie...,o sa ma decid pana la urma..!!In rest ma bucur ca incepe sa se vada din ce in ce mai bine burtica...,ma amuza ca acum toata lumea sare in ajutorul meu,ba sa imi deschida usa,ba sa imi care nu stiu ce...,au inceput sa imi si zambeasca ,e asa un sentiment placut...,sincer ma uitam cate gravidute sunt peste tot..pe unde intorci capul..,frumos!! Am incercat sa recuperez in viteza ce ati scris pana acum de la pagina 4 .. dar ati scris enorm zilele astea 2,lasa ca recuperez eu..!! pupici..

14+

Mergi la inceput

victo, felicitari pt "gimnast"!@!!!!

eu akuma am venit de la dr de fam, am fost la stampilat concediul medical si am intrebat-o din curiozitate cate luni am la 15/16 sapt, ca am auzit diverse calcule. s-a uitat pe "chestia" aia rotunda, cu datele si mi-a zis ca am peste o saptamana , din saptamana 17 intru in 5 luni!!! ink un calcul!! si eu care stiam ca din sapt 20 intru in 5 luni!!! voi ce parere aveti????

petro, tu stii italiana bine???

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Trec si eu sa va mai scriu, desi cam rar, ca voi aveti asa viteza:
- despre creme si eu tot Mustella folosesc, ca e speciala pt noi;
- despre mine, astazi am avut emotii cu tensiunea, dupa ce dimineata luasem tratamentul cu tertensif si egilok, deja pe la 9.30 au inceput dureri de cap, vertij si in cateva ore (putine) mi-a crescut tensiunea de la 11 la 16 fara niciun motiv; EKG-ul mi-a iesit bine, in schimb la echografie mi s-a gasit un prolaps de valva mitrala cu regurgitare gr.I - n-am inteles decat ca nu se inchide bine o valva, tratament nu mi-a dat cardiologul, decat tot tertensif din pricina sarcinii, dat mi-a dat dr. Tutunaru, desi mi se pare cam mult ce mi-a dat; a luat cineva pana acum nifedipin sub limba sau am inteles eu gresit si era vorba de nitroglicerina? habar n-am;
- sapt viitoare mergem iar cu BB la echo, speram sa fie bine, iar pe 31 am programare la dr. Iosup, dupa care la triplu test;

Acum ca sunt in concediu medical, poate va scriu si eu mai des...

Va sarut
Ellis 12+

Mergi la inceput

Mai fetelor, iarasi cand vin eu plecati????

vreau sa va spun ac numai "bolboroseli" simt in burtik!! oare o fi bebele?>?

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Anacami, tare simpatic e Sebi!! auzi: "telminati cu plostiile"

Pussi, ai aparut? Pai nu-i nimic daca n-ai vomitat, e f bine. Si mie mi s-au rarit starile de greata si azi, cind m-am spalat pe dinti nu mi-a mai venit sa vomit ca pina acum. Doar 2 kg ai luat? Da, dar tie ti-a fost rau la inceput, ai vomitat destul, unde sa se puna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Vad ca azi ati vorbit despre haine, pe mine inca ma mai incap, doar blugii mai strimti nu-i mai pot imbraca. Mi-am luat deja doua perechi de pantaloni de gravi de la Sf. Gheorghe, dar imi pastrez banutii sa-mi cumpar de la Madrid, peste trei saptamini, ca acolo sunt mai ieftine.

Jasmin 12+

Mergi la inceput