Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
geany_bc spune:
quote:
Originally posted by RGE
fetelor s-a apucat cineva de gimnastica??... sunt singura trantoritza?!
Nuuuuuuu
Geany
13+
RAMONELLA spune:
Eu sunt o lenesa......
Mai ales ca stau toata ziua la birouu,pe scaun...ce mai ies cu catelul dupamasa,vreo jumate de ora.
poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by RGE
fetelor s-a apucat cineva de gimnastica??... sunt singura trantoritza?!
ROXANA17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
Nici euuuuuuu.......

anca
15+Maria

poze
RGE spune:
aha ..deci suntem un roi de ....

stiti ce am observat eu?...adica se vede ca nu am conditie fizica...cand ma apuc si de mers pe jos mai mult ma ia o durere de "sale"...
..tre' sa trag de mine sa ajung unde am gasit eu gimnastica pt gravide ..dar de acolo mi-au spus ca mai intai trebuie sa ma intalnesc cu instructorul, sa ma vada, sa stie cum a evoluat sarcina, probleme, bla, bla, bla..deci era prea complicat asa ca mai stau acasa sa-mi fac curaj..asta pana ma fac cat o vaca si o sa ma apuce disperarea

ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
darleena spune:
Nici eu, dar vreau cat de curand sa-mi fac abonament la piscina, sa ma duc sa "piscinesc" ![]()
Si acum am aflat ca in week-end plecam la mare ...yupiiiii ce fericita sunt 

15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
alfa_anca spune:
Nici eu nu am facut nimik gimnastica pana acuma, iar miscare doar plimbari prin parc si zilnic 10 minute pe jos de unde ma lasa sotul pana la servici. Dar de o luna tot trag de mine sa ma duc la bazin ca eu fara inot mor de durere de coloana, dar nu reusesc sa ajung, ma ia somnul seara si la Floreasca decat seara de la 9 la 10.30 e deschis sau dim la ora 6.......Si acuma zic ca nu are rost sa ma mai duc ca peste 10 zile plec in delegatie si nu apuc sa termin abonamentul si etc. Motive peste motive, dar eu tot sper sa ma urnesc intr-o zi.
Anca
16+
Elena
Aralia spune:
Salut fetili! ![]()
M-am hotarat si asupra doctoritei cu care o sa nasc, o cheama Adriana Simonescu si este la Giulesti.
Am citit pareri pro si contra, dar mie imi place de ea. Sper sa fie bine ca altfel o bat de-i suna apa-n cap!
Va pup pe toate si aveti grija de voi si bebei!
13+
pussi spune:
nici noi nu facem gimnatica....nici nu cred c-a sa fac, cad mi-au zis toti FARA EFORT, STAT IN PAT 18 ORE/ZI
Eu zic ca nu are sens
PUSSI
10+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
RGE spune:
PUSSI ..imi pare rau..stiu ce inseamna am stat si eu 3 saptamani...dar de ce trebuie sa stai atat de mult?...din cauza titilor mici ca sunt doi?
si eu as vrea sa ma "piscinesc" dar sre rusinea mea nu stiu sa innot

ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!